سلام دوست عزیزکارتریج 35A اورجینال و متفرقه قیمتهاشونو میفرمایید؟
سلامسلام
کارتریج 901 hp مشکی دارین؟
و اینکه پرینتر دست دو لیزری سیاه سفید دارین؟
خب معلومه که بهتره قیمتش 3 برابرهسلام
اپسون دارم
660 epson دارم از px320 خیلی بهتره قیمت باتانک :1050 تومن
px320 فکرنمی کنم حدود 400 تومن باشه بالاترخب معلومه که بهتره قیمتش 3 برابره
این مدل حدود 400 قیمتشه
توی بقیه برند ها چیزی تا این حد عالی هست؟ با همین قیمت
سلام دوست عزیزپرینتری برای چاپ فیش های فروشگاهی (فست فود) ندارید؟
سلامسلا م
تیونر سامسونگ CLP315
دارید
بی زحمت قیمت بدید
سلام دوست عزیز
4350 ندارم چرا 4870dn نمی خرید قیمت پایین تر از 4350
مدل وای فای دار هم به زودی به لیست اضافه می کنم
قیمت 4870dn که گفتم با گارانتی 1180تومن
م
سلام دوست عزیزسلام و ممنون از پاسخ شما ولی یه سوالی برام پیش اومد که چرا سامسونگی که گزاشتید و چهر کاره وبی سیم هم هست حدودا نصف قیمت این مدلی که معرفی کردین هست علت خاصی داره؟ از نظرکیفیت و....؟
Sent from my iPad4 using Tapatalk HD
سلام دوست عزیزجناب clp320 سامسونگ هم دارید موجود.
سلام دوست عزیز
قیمت پرینتر لیزری بستگی به کیفیت چاپ .کارتریج .چند کاره بودن داره اون مدلی که گفتم canon 4870dn کیفیت کارتریج خیلی کیفیت بهتری داره و یه پرینتری که به سادگی خراب نمیشه و اون مدل سامسونگ 3405 که می بینید پرینتر خوبی نسبت به قیمت. اگه پرینتر می خواهید بگید برای چه استفاده ای می خواهید و حدود روزانه چند صفحه پرینت می گیرید تا کامل راهنمای کنم چه پرینتری مناسبه
ممنون
اگه لیزری می خواهید Samsung 4655hn پرینتر خیلی با کیفیتی کارتریج قوی .وای فای هم داره این مدل بیشتر ادارات می خرند چون شما گفتید خراب نشه زیاد کار کنه این مدل پیشنهاد کردمسلام برا کارای خونگی و .... یعنی در کل درماه شاید نصف یک بسته کاغذ مصرف بشه البته مدلی هم نمیخوام که خراب بشه و خودم مشتری اول و آخرش باشم ولی خب هر چی کمتر هزینه کنم بهتره وای فای بودنش هم برام خیلی مهمه ( مثلا برا پرینت از آیپد یاچند لپ تاپ ) البته اون مدل کننی که خودم گفته بودم هم تو شرکت هست و خدائیش کارش خیلی خوب و بی آزاره ولی فکر نمی کردم قیمتش اینقدر بالا باشه در هر حال چند مدلی که صلاح میدونید معرفی کنید ممنون میشم
اگه لیزری می خواهید Samsung 4655hn پرینتر خیلی با کیفیتی کارتریج قوی .وای فای هم داره این مدل بیشتر ادارات می خرند چون شما گفتید خراب نشه زیاد کار کنه این مدل پیشنهاد کردم
با گارانتی 670 تومنممنون ولی ظاهرا از لیست صفحه اول حذفش کردین پس لطفا قیمت آخرشو برام بفرستین
سلام دوست عزیزدوست عزیز من میخواستم یک 2160 از شما بگیرم اما دوستان اینقدر بد گفتن که پشیمون شدم. گفتند کارتریجش اگه خراب بشه قیمت تعویضش خیلی بالاست و اینکه بعد از 10 بار شارژ کردن خراب میشه. و اینکه استحلاک سامسون بالاست و قطعاتش گیر نمیاد و از این دست حرفا. چقدر حقیقت داره؟ لطفا منصفانه جواب بدید.
سلام دوست عزیزدرود
دوست عزیز یه چیز ساده میخوام که باهاش کاور فیلم و بازی و این چیزا پرینت بگیرم برا مصرف شخصی خودم
HP 1050 به کارم میاد ؟
میشه روش تانک نصب کرد ؟ مثلا تانکوجوهر 4940 canon رو روش نصب کرد ؟