shahram_s
Registered User
آقا شهرام لوازم جانبي تبلت هم مياريد؟
Sent using Tapatalk
بله اگر اینجا موجود باشه .
لوازم جانبی تبلت های چینی هم بله.
آقا شهرام لوازم جانبي تبلت هم مياريد؟
Sent using Tapatalk
سلام
الآن قیمت Kindle Paper white ساده و با تبلیغاتش چقدره ؟
فعلا با اعتماد کردن کمی مشکل دارم. اگه ممکنه کمی در این مورد کمک کنید و اگه فکری در این مورد کردید بگید.
متشکرم
برادرشون ایرانه.
منظورم این نبود
خب من می خوام قسمتی از پس اندازم رو به ایشون بدم. باید مطمئن بشم
امتیاز بازارچه فعلا ندارند
اگه جایی فعالیت کردند در مورد خریداران قبلی اطلاعاتی بدند تا مطمئن بشم
به هر حال قیمت Kindle Whitepaper رو لطفا بگید. با و بدون تبلیغ
متشکرم
با درود
با توجه به اینکه مدت کوتاهی هست که فعالیت داریم مشتریان دوستان و فامیل بودن.
برای اعتماد فعلا میتونید حضوری وجه رو به برادرم پرداخت کنید و رسید دریافت کنید
Kindle paperwhite فعلا از بازار اوکراین تهیه میکنیم و ارسال میکنیم و چون تازه وارد شده قیمتش بالاتر از آمازون هست اما تحویلش 15 روزه هست. اما فکر کنم هرچی باشه از قیمتش در بازار ایران کمتر باشه. درصورت تمایل بفرمایید قیمت بدم
بله . لطفا قیمت بدید. هم با تبلیغات و هم بدون تبلیغ
اگه از آمریکا بفرستید و دیر تر برسه ارزون تر در میاد یا نه ؟
شما خودتون اوکراین هستید ؟
راستی ... اگه مشکلی پیش بیاد و کالا به دستم نرسه چه تضمینی می تونید بدید؟
خیلی متشکرم :happy:
بله از امریکا ارزون تر در میاد حدود 40 تا 50 دلار اما فعلا از امریکا خرید نداریم مگر اینکه خود امازون فروشش به اوکراین رو شروع کنه (مثل کیندل معمولی جدید که از آمریکا میخریم) . البته حتما قیمت اوکراین پایین تر میاد چون فعلا فروشش محدود هست. کیندل های قدیمی تر رو به قیمت خود امازون اینجا دران میفروشن حتی بعضی موارد حراجی میشه و به قیمت کمتر فروخته میشه.
بله من خودم اوکراین هستم
برای تضیمن برگشت پول درصورت نرسیدن کالا و یا صدمه دیدن تنها راه پرداخت 2 درصد ارزش کالا برای بیمه پستی هست. بالای 90 درصد مواقع مشکلی پیش نیمیاد. و یکی از دلایل کمتر شدن قیمت کالا همین صرفه جویی های هزینه های پستی هست. اما تصمیمش با خودتون هست که درخواست بیمه بفرمایید یا خیر
قیمت ها رو هم تا امشب قرار میدم دوست عزیز و یا همین پست رو ادیت میکنم.
من تو کل تجربه ام تو اینترنت تا حالا ندیدم که خریدار باعث ضرر فروشنده شده باشه . در صورتی که بار ها و بارها دیدم فروشنده هایی رو که باعث ضرر بسیاری از خریداران شده اند ( حالا به هر نحو).
من هم چون خودم خریدار هستم اینهارو میگم وگرنه هرکسی مسئول کار خودشه ، شما هم اگه قرار باشه ضرر کنید که نمیصرفه براتون.
خواهش میکنم
فقط ورژن دارای تبلیغاتش موجود هست در حال حاضر و به همراه هزینه حمل و کارمزد 225 دلار پی پال تموم میشه. که جهت اطلاع هم 15 دلار کارمزد ما هست.
تحویل هم 15 روزه هست.
بله درصورتی که بیمه برای پست بگیرید درصورت هرگونه اتفاقی پست کل هزینه کالا رو برمیگردونه
اینجوری فکر کنم از اینجا هم گرون تر تموم میشه !
صبر می کنم ارزون تر بشه. توی آمریکا 110 دلاره
یک مدل جدید کتابخون 13 دلادی تو سایت زومیت بود شما دارینش چقدر قیمتش؟
***دکمه تشکر رو فراموش نکنید***
داداش قیمت گالکسی نوت10.1+ایفون 4اس 32 گیگ لاک چند در میاد جدا بگو
گالکسی نوت 2 هم بگو
با درود
من مطلب رو پیدا نکردم لطفا لینکش رو و یا مشخصات برند و مدل رو بفرمایید
سپاس