VIPER BLACK موجود دارید؟
نحوه خرید به چه صورت هست حضوری ؟ یا ...
در یک سطح هستند بستگی به سلیقه تون داره که کدوم رو بیش تر می پسندید.دادا این بهتره:
HELIOS DC BLACK
یا GREEN X3؟؟؟؟
سلامسلام دوست عزیز AGUSTA و RAPTOR چه رنگیشون موجود هست ؟
آیا تعویض هم دارید یا فقط فروش هست ؟
وای عجب کیس هایییییی. کی اینا وارد شده. دهنم آب افتاد.:lol:
قیمت ها به روز هست یا باید pm بدیم؟
COBRA DC BLACK من یه دونه میخوام فقط شما تهرانی ادرس هست حضوری بیام برای دیدن خرید
دوستان این مطلبو جهت اطلاع میگم .(در اصل اقای فیروزی باید اطلاع میدادن)
کیس منو امروز اوردن مدل SUPER AEOLUS . وقتی باز کرم کیس رو دیدم کلا 1 فن رو کیس موجوده اونم فن جلوش .....
الان x3 بخوای بگیری همه فناش کامله . اما این تنها یه فن روش بود.. دره جعبه هم باز بود ...
زنگ زدم به اقای فیروزی میگم به این صورته 1 فن رو کیس هستش .ایشون میگن حتما این سری 1فن روش هست وگفتن این تقصیره من بوده که نپرسیدم چند تا فن روش بوده!!! انگار دارم کیس دسته دوم میگیرم ..بعدشم هرچی کیس تا حالا گرفتم حتا همون x3 که ایشون میگن قابله مقایسه نیست با این کیس فن کامل داشت ... و اقای فیروزی من رو مقصر میدوننن که جنسشون ناقص بوده! و میگن 10 تومن میرزم به حسابت همین کارو میتونم بکونم یا بیار پس بده با هزینه ی خودت .
این که داستانه خریده من بود و اصلا هم راضی نیستم از خریدم
دوستان هم توجه داشته باشید میخواید از این کیس ها بگیرید پوله 4 تا فن دیگه رو هم حساب کنید (اگه فن 10 تومن باشه =40 تومن )که به قیمت این تایپیک اضافه میشه به طور مثال این کیس 230 تومنی + 40 تومن میشه.
این رو اقای فیروزی باید اطلاع میدادن نه بنده ی خریدار!
جناب ظریف نیا بنده تلفنی خدمتتون توضیح دادم ظاهرا قانع نشدید جهت روشن شدن موضوع برای دوستان آن چه که اتفاق افتاده برای دوستان توضیح میدم تا دوستان قضاوت کنند. بنده خواهش می کنم اگر جایی بنده خلاف صحبت هامون چیزی نوشتم شما تصحیح بفرمایید.دوستان این مطلبو جهت اطلاع میگم .(در اصل اقای فیروزی باید اطلاع میدادن)
کیس منو امروز اوردن مدل SUPER AEOLUS . وقتی باز کرم کیس رو دیدم کلا 1 فن رو کیس موجوده اونم فن جلوش .....
الان x3 بخوای بگیری همه فناش کامله . اما این تنها یه فن روش بود.. دره جعبه هم باز بود ...
زنگ زدم به اقای فیروزی میگم به این صورته 1 فن رو کیس هستش .ایشون میگن حتما این سری 1فن روش هست وگفتن این تقصیره من بوده که نپرسیدم چند تا فن روش بوده!!! انگار دارم کیس دسته دوم میگیرم ..بعدشم هرچی کیس تا حالا گرفتم حتا همون x3 که ایشون میگن قابله مقایسه نیست با این کیس فن کامل داشت ... و اقای فیروزی من رو مقصر میدوننن که جنسشون ناقص بوده! و میگن 10 تومن میرزم به حسابت همین کارو میتونم بکونم یا بیار پس بده با هزینه ی خودت .
این که داستانه خریده من بود و اصلا هم راضی نیستم از خریدم
دوستان هم توجه داشته باشید میخواید از این کیس ها بگیرید پوله 4 تا فن دیگه رو هم حساب کنید (اگه فن 10 تومن باشه =40 تومن )که به قیمت این تایپیک اضافه میشه به طور مثال این کیس 230 تومنی + 40 تومن میشه.
این رو اقای فیروزی باید اطلاع میدادن نه بنده ی خریدار!
ممنون رضا جان سوء تفاهمی برای این دوستمون ایجاد شده امیدوارم قضیه براشون حل بشه.دوست گرامی توی سایت raidmax هم برید ببینید دقیقا زده که 1 fan included یعنی فقط یک فن همراه خود کیس هست و کسی از روی کیسی که شما خریداری کردی ، فن باز نکرده !
آقای فیروزی هم درست گفته ، اگر که شما از ایشون میپرسیدی که چند تا فن داره و ایشون میگفتن مثلا 2 تا اون موقع حق با شما بود .
در هر صورت شما که خریدار هستی ، باید در مورد کالایی که میخوای بخری تحقیق کنی و هیچ مسئولیتی به عهده فروشنده نیست . آقای فیروزی هم هیچ کم فروشی انجام نداده .
بله اقا رضا درسته الان دیدم .ولی چون اقا فیروزی گفتن سری قبل 4 تا فن روش بوده و این سری حداقل 2 تا داره ! . اما بهتر بود ایشون هم این موضوع رو میگفتن چون یکی از موارده اصلی هستشو فن هم ارزون نیست که ادم نادیده بگیره .
خواهش میکنم .جناب ظفرزاده بنده تلفنی خدمتتون توضیح دادم ظاهرا قانع نشدید جهت روشن شدن موضوع برای دوستان آن چه که اتفاق افتاده برای دوستان توضیح میدم تا دوستان قضاوت کنند. بنده خواهش می کنم اگر جایی بنده خلاف صحبت هامون چیزی نوشتم شما تصحیح بفرمایید.
روز 5شنبه هفته گذشته با من تماس گرفتید و تعداد فن های این کیس رو پرسیدید و بنده گفتم سری قبل این مدل 4 فن داشته اما این سری رو اطلاع ندارم فکر می کنم باید دو فن به صورت استاندارد داشته باشه و شما فرمودید شنبه جهت خرید تماس می گیرم. بعد از صحبتمون خودتون بدون هیچ اطلاع و هماهنگی قبلی با بنده و بدون پرداخت هیچ بیعانه ای طبق پست شماره 197 این تاپیک اعلام کردید که یک عدد aeolus برای من رزرو شد. جمعه به من pm دادید و آدرستون رو فرستادید و گفتید شنبه ساعت 3 کیس رو برای من پیک کنید و هیچ صحبتی از تعداد فن ها نکردید و بنده هم طبعا دیگه تعداد فن ها رو از شرکت استعلام نکردم. بعد از تحویل کیس با من تماس گرفتید و گفتید یک فن بیش تر نداره گفتم چون گفتم احتمالا دو فن داره 10 تومن دیگه براتون کم می کنم در حالی که هیچ وظیفه ای در این مورد نداشتم.
حالا دوستان قضاوت کنند حق با من هست یا با شما؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون رضا جان سوء تفاهمی برای این دوستمون ایجاد شده امیدوارم قضیه براشون حل بشه.
عزیز بعضی مواقع شرکت ها برای تبلیغ و به صورت offer های کوتاه مدت ، کالاهای خودشون رو با لوارم جانبی اضافه میفروشن و این دلیل نمیشه که همیشه از این کارها بکنن . همونطوری که آقای فیروزی گفت و منم خدمت شما عرض کردم ، ایشون به خاطر حرفی که به شما گفته که : احتمالا دو تا فن داره ، قبول کرده که 10 تومن برای شما واریز کنه که در اصل وظیفه ای نداره که این کار رو انجام بده ، چون هیچ کم فروشی نکرده . استناد تعداد فن هم همون سایت سازنده هست؛ و اطلاعاتی که شرکت سازنده در اختیار میزاره ملاک هست . البته گاهی اوقات بسته به منطقه های مختلف ، لوازم جانبی کیس فرق داره که در سایت سازنده یا سایت های دیگه این موضوع مطرح میشه . اما در مورد این مدل خاص باید خدمتتون عرض کنم که این سری از کیس های SUPER AEOLUS به صورت تک فن عرضه شدند . کاربر A Z A D هم که گفتن وقتی میخواستن این مدل رو بگیرن ، از کاربرای مختلف پرس و جو کردن .بله اقا رضا درسته الان دیدم .ولی چون اقا فیروزی گفتن سری قبل 4 تا فن روش بوده و این سری حداقل 2 تا داره ! . اما بهتر بود ایشون هم این موضوع رو میگفتن چون یکی از موارده اصلی هستشو فن هم ارزون نیست که ادم نادیده بگیره .
بله دقیقا تایید میشهعزیز, منم موقعی که میخواستم این کیسو بگیرم تو سایت raidmax دیدم که زده یه فن داره. بعد از آقای فیروزی پرسیدم چندتا فن داره که آقای فیروزی گفتن فکر میکنن4 تا. منم باز از خریدارای قبلی پرسیدم تعداد فن ها رو و بعد خریدم تا مطمئن باشم و اینجور مشکلات پیش نیاد...
سلامخواهش میکنم .
منم دقیقا از این مشکلات داشتم .
عزیز بعضی مواقع شرکت ها برای تبلیغ و به صورت offer های کوتاه مدت ، کالاهای خودشون رو با لوارم جانبی اضافه میفروشن و این دلیل نمیشه که همیشه از این کارها بکنن . همونطوری که آقای فیروزی گفت و منم خدمت شما عرض کردم ، ایشون به خاطر حرفی که به شما گفته که : احتمالا دو تا فن داره ، قبول کرده که 10 تومن برای شما واریز کنه که در اصل وظیفه ای نداره که این کار رو انجام بده ، چون هیچ کم فروشی نکرده . استناد تعداد فن هم همون سایت سازنده هست؛ و اطلاعاتی که شرکت سازنده در اختیار میزاره ملاک هست . البته گاهی اوقات بسته به منطقه های مختلف ، لوازم جانبی کیس فرق داره که در سایت سازنده یا سایت های دیگه این موضوع مطرح میشه . اما در مورد این مدل خاص باید خدمتتون عرض کنم که این سری از کیس های SUPER AEOLUS به صورت تک فن عرضه شدند . کاربر A Z A D هم که گفتن وقتی میخواستن این مدل رو بگیرن ، از کاربرای مختلف پرس و جو کردن .
منم مطمئنم که این کیس برای آقای فیروزی زیر 10 تومن سود داشته ، ولی با این حال ایشون حاضر شدند که این ضرر رو قبول کنند و 10 تومن به شما غرامت بدن
در کل در بازار هیچ فروشنده ای مسئول نیست که ببینه کیس چند تا فن داره یا چه لوازم جانبی داره ، چون نه سازنده اونه نه وارد کننده . خیلی به ندرت در بازار دیدم که بعضی از فروشندگان لوازم جانبی مادربورد یا کارت گرافیک رو برمیدارن که این جور افراد خیلی کم هستند و به شما این اطمینان رو میدم که آقای فیروزی اصلا از این کارها نمیکنه .
بله دقیقا تایید میشه
سلام
بله من خودم با توضیحاته اقا رضا و چک کردن سایت پی به این مسئله بردم و بلافاصله تایپیک رو ویرایش کردم .
در هر صورت من از شما جناب فیروزی معذرت خواهی میکنم .مشکل از بی اطلاع بودن من از وضیعت کلی کیس ها بود .
الانم کیس رو اسمبل کردم خیلی خشگل و خوش ساخت هستش .
با تشکر از جناب فیروزی