mfirouzi1989
Registered User
بله 3 فن استاندارد داره.دوست عزیز کیس xigmatek mach اونجوری که تو لینک سازنده نوشته 3 تا فن روش هست. این مدل شما هم همونجوریه دیگه؟
بله 3 فن استاندارد داره.دوست عزیز کیس xigmatek mach اونجوری که تو لینک سازنده نوشته 3 تا فن روش هست. این مدل شما هم همونجوریه دیگه؟
سلامدرود
سفید این کیس AQUILA WINDOW موجوده؟
سلامسلام قربان. برا cori7 4790k چی پیشنهاد میدین؟ اهل اوور هم نیستم.
برادر میشه دلایلتونو بفرمایین؟ ( محض اطلاع خودم می خوام)سلام
DEEPCOOL GAMMAXX 400 رو پیشنهاد می کنم.
نسبت به قیمتش کارایی بسیار مناسبی داره اگر بیش تر می تونید هزینه کنید مدل های بهتری هم هست.برادر میشه دلایلتونو بفرمایین؟ ( محض اطلاع خودم می خوام)
با این فن اگه gta v بازی کنم دما تا چه حد بالا میره؟
میتونم بیشتر هزینه کنم. شما یه دونه قیمت بالا و یه دونه قیمت متوسط پیشنهاد بدین بی زحمت. نویز صدا هم برام مهمه. در ضمن کیسم گرین ایکس 6.نسبت به قیمتش کارایی بسیار مناسبی داره اگر بیش تر می تونید هزینه کنید مدل های بهتری هم هست.
میزان افزایش دما رو نمیشه پیش بینی کرد چون کاملا به شرایط کیس و محیط وابسته هست.
رنج قیمت متوسط DEEPCOOL LUCIFER , NEPTWINمیتونم بیشتر هزینه کنم. شما یه دونه قیمت بالا و یه دونه قیمت متوسط پیشنهاد بدین بی زحمت. نویز صدا هم برام مهمه. در ضمن کیسم گرین ایکس 6.
سلامسلام
یک لینکی دارید از اون واترکول رایدمکس؟
سلام
فعلا چون عرضه جهانیش آغاز نشده لینکی ازش موجود نیست تا چند هفته دیگه رسما معرفی میشه.
موجوده دوست عزیز ولی به تعداد محدود.یعنی اکه الان خرید کنیم موجود دارید یا به صورت پیش خرید هست ؟
یکعدد کولر liquid cobra 120 خریداری و وجه واریز گردیدموجوده دوست عزیز ولی به تعداد محدود.