سلام
اجازه بدید من فردا ظهر قیمت رو بگیرم و به شما اعلام کنم .
سلام
اجازه بدید من فردا ظهر قیمت رو بگیرم و به شما اعلام کنم .
بله ، لومیا 1520 ، حدود 1620 تومان ...داداش چیشد؟پرسیدی؟
سلام
بله ، لومیا 1520 ، حدود 1620 تومان ...
والله من چون لومیا زیاد نمیارم ، توصیه ام این هست که خودتون تحقیقتون رو توی سایت ها و ... انجام بدید ، چراکه نظرات کاربران و دلایل اونها خیلی مهمتر از اون چیز هایی هست که روی جعبه گوشی درج میشه .شما بهم کدومو پیشنهاد میکنید؟
سلام
بله ، رنگ زرد .
والله من چون لومیا زیاد نمیارم ، توصیه ام این هست که خودتون تحقیقتون رو توی سایت ها و ... انجام بدید ، چراکه نظرات کاربران و دلایل اونها خیلی مهمتر از اون چیز هایی هست که روی جعبه گوشی درج میشه .
در شنزن چین هست دوست عزیز . قیمت رو از اونطرف گرفتم واستون ...میتونید ادرس مغازه ای رو که ازش پرسیدید برام پ.خ کنین
با سلام خدمت همه دوستان PT
*** همه گوشی ها آک هستند .
*** متاسفانه تعویض نداریم .
*** هزینه پست به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد . قیمت های زیر بدون هزینه پست و بیمه پست و ... در نظر گرفته شده اند .
*** گوشی ها رو همون روز سفارش ، راس ساعت 12:50 به پست تحویل میدهیم و گوشی هایی که بعد از ساعت 12:30 خریداری و تایید نهایی شوند ، برای فردا ارسال خواهند شد چراکه پست بسته های روز جاری را تحویل گرفته است.
*** تحویل حضوری فقط در شیراز میسر است . نمایندگی در شهری دیگر نداریم .
*** پرداخت میبایست قبل از ارسال صورت بپذیرد . از ارسال حتی 1000 تومان بعد از تحویل جداً معذوریم .
*** جهت دریافت شماره حساب پ.خ ارسال نمایید .
*** تلفن مشاوره و خرید : 07136473870
*** آدرس : شیراز ، خیابان ملاصدرا ، مجتمع تجاری آناهیتا ، طبقه دوم ، پلاک A1
*** مهلت تست 48 ساعت دارند .
تشکر[/QUOT
سلام دوست عزیز من از کجا بفهمم که گوشیهاتون اصله؟؟؟
و چجوری بدونم که بعد از پرداخت پول به حسابتون گوشی به دستم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید خیلی دو به شکم.....ممنون
سلام دوست عزیز من از کجا بفهمم که گوشیهاتون اصله؟؟؟با سلام خدمت همه دوستان PT
*** همه گوشی ها آک هستند .
*** متاسفانه تعویض نداریم .
*** هزینه پست به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد . قیمت های زیر بدون هزینه پست و بیمه پست و ... در نظر گرفته شده اند .
*** گوشی ها رو همون روز سفارش ، راس ساعت 12:50 به پست تحویل میدهیم و گوشی هایی که بعد از ساعت 12:30 خریداری و تایید نهایی شوند ، برای فردا ارسال خواهند شد چراکه پست بسته های روز جاری را تحویل گرفته است.
*** تحویل حضوری فقط در شیراز میسر است . نمایندگی در شهری دیگر نداریم .
*** پرداخت میبایست قبل از ارسال صورت بپذیرد . از ارسال حتی 1000 تومان بعد از تحویل جداً معذوریم .
*** جهت دریافت شماره حساب پ.خ ارسال نمایید .
*** تلفن مشاوره و خرید : 07136473870
*** آدرس : شیراز ، خیابان ملاصدرا ، مجتمع تجاری آناهیتا ، طبقه دوم ، پلاک A1
*** مهلت تست 48 ساعت دارند
و چجوری بدونم که بعد از پرداخت پول به حسابتون گوشی به دستم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید خیلی دو به شکم.....ممنون
سلام همکار گرامی.سلام .
ما تازه اومدیم ، مدت 2 ماهی هستش ، اما قبل از ما هم یه تعمیراتی موبایل جای ما بود .
در مورد تنوع ، چشم ، اما فعلاً روی بازار میگردیم و بسته به نیاز متنوع میکنیم موارد رو . انشالله سری جدید اجناس بیشتری خواهیم آورد .
الان مدل 801s موجود دارم .داداش htc one max داری؟
LG ، خیر متاسفانه .lg g3 دارید؟
LG ، خیر متاسفانه .lg g pro 2
برات تا عصر قیمت میفرستم . خودم ندارم این مدل رو .سلام داداش آیفون کار نمی کنی ؟ از همکارا چی ؟ قیمت 5s 16 رو می خواستم
Black و White . قیمت الان 955 هست اما من واست یه ریزه کمتر حساب میکنمسامی S4 چه رنگ هایی دارین و با چه قیمت؟ همون 948 که پست اول زدین یا تغییر قیمت داشته؟
والله اگر نزدیک هستید ، تشریف بیارید تا من پک رو بهتون نشون بدم چون روی این پک از رنگ و مدل مد نظر تعرفی نشده .HTC One M7 32 GB والا بهش می گید نقره ای ولی من Silver White رو می خوام که نوارهای سفید رنگ هم داخلش هست
1028 تومان . البته توی انبار هست دقیق نمیدونم تک هست یا دو سیم .هواوی پی 7 دو سیم کارت دارید؟
955 تومان واسه امروز .اس 4 چنده قیمت؟
آره ، هرچند من با مستر احراری توفقات ملاقات نداشتمقیمتا خوبه.
شما فکر کنم جای فرهان احراری اومدین توی اون مغازه :دی
هونور ۳سی مشکی موجود دارین؟
الان مدل 801s موجود دارم .