سپاسگذارم از شما و توجهتون به تاپیک ،جا داره تبریک عرض کنم و امیدوارم موفق و موید باشید و بازار باشه همیشه یه نکته ای که توی تصاویر گوشی های شما متوجه شدم و خیلی خوشحال کننده هست پلمپ اصلی بودن اکثر گوشی های شما هست که نعمت بزرگی در این آشفته بازار ریپک ها می باشد و فوق العاده عالی هست برای خریدارامیدوارم تا به آخر با همین کیفیت ادامه بدید
![]()
دوست عزیز ، قیمت های درج شده قیمت عمده هستند . اما مقدار کمی تخفیف به همکاران خواهیم داد . لطف بفرمایید مواردی رو که خرید دارید بفرمایید تا من قیمت رو براتون پ.خ کنم .قیمت خرید همکارو پ خ میکنین؟
متاسفانه این مدل رو موجود ندارم در حال حاضر .داداش Note 3 N9005 داری؟
بله ، پلمپ شرکت هستند مدل های سونی .T2 Ultra چه رنگ هایی داری؟ (سونی ها پلمپ شرکت هست؟)
قیمت ها در پست اول به روز نوشته شده ، اما به هر حال قیمت این مدل 1491 تومان است .قیمت galaxy s5 میفرمایید.
قیمت IPHONE 6 ، 1693 و Z3 هم موجود ندارم .سلام لطفا قیمت ایفون6(16) جی3(16)z3 رو بگیر پخ کن (چه خودت چه دوستانت داشتن قیمت پخ کن)
متاسفانه این مدل رو موجود ندارم .قيمت Xperia V رو لطف مي كنيد
به نظرتون گوشي خوبي هست؟
قیمت ها در پست اول وجود دارد ، اما به هر حال ، قیمت امروز 1210 تومان هستش .one Gold 32 قیمت؟
خواهش میکنم ، ممنونم از شما به خاطر حضورتون .ممنون از جوابتون
نه نه ، اصلاً یه همچین موردی وجود ندارد .امام منظورم اين بود با توجه به اينكه قيمت گوشي بسيار نسبت به قبل پايينتر اومده ممكن اين سري هاي جديد مشكل خاصي داشته باشه يا كيفيت ساختش پايين تر باشه؟
با استعانت از خدا ، وجه رو میریزید حساب و ما جنس رو ارسال میکنیم .وضعیت اعتماد سازی چطوره؟
اون قسمت استعانت از خداش جالب بود لبخند رو لبم اوردشسلام
با استعانت از خدا ، وجه رو میریزید حساب و ما جنس رو ارسال میکنیم .
فروشنده معتبر و مکان و تلفن و ... هم وجود دارد که میتونید حضوراً تشریف بیاورید و یقین حاصل کنید .
X2 و ال جی موجود ندارم متاسفانه ، اما اگر خواهانش هستید یه پ.خ بفرستید تا قیمت بگیرم واستون .داداش بی زحمت قیمت نوکیا x2 رو اگه داری به مام بده. رنگاشم بگو . هواوی جی 610 و الجی ال 70 تک سیم هم اگه قیمت داشتی دمت گرم
ایفون موجود دارم ، کدوم مدل مد نظرتون هست ؟اپل و آیفون هم ب مجموعتون اضافه کنید
دوست عزیز ،اون قسمت استعانت از خداش جالب بود لبخند رو لبم اوردش
یک امتیاز بازارچه!
موفق باشید!