خیر فعلا هیچ کدوم از گوشی های اچ تی سی نداریمسلام. داداش HTC One XL رنگ سفید داری ؟
دوستان اس 4 ها اک میباشند ما داریم باقیمت عمده میفروشیم هرکی میخاد بگه که تعداد محدوده
قیمت1480
رنگ سفید
ساخت کره
خیر فعلا هیچ کدوم از گوشی های اچ تی سی نداریمسلام. داداش HTC One XL رنگ سفید داری ؟
شما مطمینی یعنی پشت گوشی نوشته made in korea by samsung اگه 100 درصد مطمینی یکی میخوام ممنوناگر درست گفته باشم فکر کنم کره ای
100درصد مطمین نیستم چون گوشی ها انباره ولی اس4 ها 100درصد کره ای برای شما هم باید ببینم جواب قطعی بدمشما مطمینی یعنی پشت گوشی نوشته made in korea by samsung اگه 100 درصد مطمینی یکی میخوام ممنون
دوست من گوشی کره ای میباشدشما مطمینی یعنی پشت گوشی نوشته made in korea by samsung اگه 100 درصد مطمینی یکی میخوام ممنون
پخ شدسلام قیمت گلکسی نوت3مدلN9005رو پخ بفرمایید رنگ سفیدش رو فوری میخوام دمت گرم
سلام لطفاً قیمت نوت 3 9005 مشکی رو برام پخ کنید. ممنون
1935این قیمت32گیگ هست
پس اگه تضمینی ساخت کره باشه یه مشکیش میخوام من تهرانم میشه حضوری بیام کرج ازتون بگیرم ؟ قیمت اخرشم بگیددوست من گوشی کره ای میباشد
نوت3 قیمتش سفید 1990پس اگه تضمینی ساخت کره باشه یه مشکیش میخوام من تهرانم میشه حضوری بیام کرج ازتون بگیرم ؟ قیمت اخرشم بگید
بدونه گارانتی قیمت دارمسلام...اس پی با گارانتی چند؟