• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع گوشی , تبلت , لپ تاپ اپل و لوازم جانبی - موبایل علاءالدین (( با قیمت استثنائی ))

mobile_alaadin

Registered User
لایک‌ها
17
ما اگه بخوایم از آمازون بخریم با 600 دلاری که هست میشه حدودا 1900 تو بگو تا بیاد ایران 2050 ، 200 تومن سر هر گوشی سود خالص میشه ، 2250 ، نه 2300 . نمیدونم دیگه 500 تومن از کجا میاد .

خب اگه میدونید از دبی میخرید ، گرون در میاد ، خب نیارید دیگه یا از همون آمازون بیارید .

نه میخرین 1800 میدین 2800. 1 میلیون تومن سود برا هر گوشی که البته ناقابله!

شما که انقدر ارزون سراغ داری بیار بچها بخرن , به خدا ثواب داره

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
شما که انقدر ارزون سراغ داری بیار بچها بخرن , به خدا ثواب داره

بچه ها حال کردین استدلال رو؟!!
شیطونه میگه مرخصی بگیرم ماشینمو بفروشم یه 10 تا دی ان ای بگیرم بیارم ضایش کنم...
نه میگم چطوره من از کشور دوست و همسایه دوبی یه لینک بذارم شما که مغازه داری خرید کنی ما پولمونو حروم نکنیم؟ ثوابشم برا خودت...

mobile_alaadin

Registered User
لایک‌ها
17
بچه ها حال کردین استدلال رو؟!!
شیطونه میگه مرخصی بگیرم ماشینمو بفروشم یه 10 تا دی ان ای بگیرم بیارم ضایش کنم...
نه میگم چطوره من از کشور دوست و همسایه دوبی یه لینک بذارم شما که مغازه داری خرید کنی ما پولمونو حروم نکنیم؟ ثوابشم برا خودت...

چرا مغلطه میکنی
بیار 1800 من 2500 میخرم 700 تومن سود شما

ببینم کی ضایع میشه

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
چرا مغلطه میکنی
بیار 1800 من 2500 میخرم 700 تومن سود شما

ببینم کی ضایع میشه
دادا ظاهرا نمیگیری منو. من نه پول، نه حوصله و نه وقتشو دارم. خواستی من برات از هر کشوری خواستی لینک بذارم شما از اون یارو خرید کن. برو cnet رو یه نگا کن. msrp دی ان ای 600 دلاره، به دلار امروز تو تهران، 1950 تومن. یعنی شما نمایندگی اچ تی سی بری دونه ای 1950 میفته؛ حالا میخواد نمایندگیش تو پاریس فرانسه باشه یا تو بورکینا فاسو، گرفتی الان؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دادا ظاهرا نمیگیری منو. من نه پول، نه حوصله و نه وقتشو دارم. خواستی من برات از هر کشوری خواستی لینک بذارم شما از اون یارو خرید کن. برو cnet رو یه نگا کن. msrp دی ان ای 600 دلاره، به دلار امروز تو تهران، 1950 تومن. یعنی شما نمایندگی اچ تی سی بری دونه ای 1950 میفته؛ حالا میخواد نمایندگیش تو پاریس فرانسه باشه یا تو بورکینا فاسو، گرفتی الان؟

عزیز فقط پول گوشی رو که حساب نکن
مردم هوا نمیخورن که
شما هم اگه ارزونتر سراغ داری از اونجا تهیه کن تایپیک مردم رو خراب نکن تمام

yasser_jinx

Registered User
لایک‌ها
45
آقا من نه ایشونو میشناسم نه ازشون خرید داشتم قیمتی هم که میگن شاید گرون باشه و این طبیعت بازاره ایرانه مگه ایفون 5 که اومد 4میلیونو خورده ای نبود؟
تو گوگل پلی زده 300دلار ولی گوگل عمده نمیفروشه و به هر آی پی فقط یه دونه میفروشه ال جی هم قیمت گوشیو 550 و 600دلار قیمت گذاری کرده اینم مد نظر بگیرید که یه مقداری هم قیمت پرت هست و کسی که میخواد اولین باشه باید هزینشو بده
و حتی اگه قیمت گوشی 10میلیون باشه کسی حق بهم ریختن تاپیک دیگران رو نداریم و این اختیارم هر کسی خودش داره که میخواد بخره یا نه
بقیه هم درک و شعور دارن ومیدونن چی درسته چی غلط

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
htc droid dna برای اپراتور verizon هست!سیمکارت ایران روش جواب نمیده!!!!

شما باید htc butterfly رو بیارید که اونم فعلا به تولید نرسیده!
جواب منو ندادینا!
وقتی با اپراتور ایران کار نمیکنه چرا وارد میکنید!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درسته که وارد کنندگان و فروشندگان حاشیه سود بالایی برا خودشون در نظر میگیرند ولی شما اینم در نظر داشته باش که هر گوشی ای که بخواد وارد ایران بشه 25% گمرکی میخوره یعنی گوشی 600 دلاری برا وارد کننده 750 دلار در میاد مگر اینکه قاچاقی باشه که فکر نکنم ممکن باشه
در ضمن هر جنسی که تازه میاد اولش گرونه یکم که صبر کنی قیمتا طبیعی میشه نمونش آیفون 5 که قیمتش از نصف روز اولم کمتر شده
اینا رو گفتم که بگم مشکل از مملکته که ما باید هزینه اضافی پرداخت کنیم خداییش همین طوریم قیمت این گجت ها برا ما خیلی بیشتر از اونوریاست دیگه این 25% خیلی زور میگه
یه روز خوب میاد اینو میدونم:D

Pedram_mrn

Registered User
لایک‌ها
17
وقتی ایشون میاد قیمتشو میزنه 3000 تومن بعد یهوو میکنه 2800 خب معلومه که قیمتاشون کذایی یه آخه یهوو 200 هزار تومن دراپ....
انقد بچه ها اینجا نکسوس 4 نکسوس 4 کردن اینا فک کردن چه خبره....

دوست عزیز بیشترین دلیل محبوبیت این گوشی قیمت کم اونه نه چیز دیگه که شما زدی اونم ترکوندی....

ahmad1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

اقا صلوات بفرستید این بحث تموم بشه

جناب علادین این گوشی رو دارید یا میتونید تهیه کنید NOKIA 5330 Mobile TV Edition قیمت بدید لطفا

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
سلام قیمت مکبوک md322 & mc975 & md231 رو لطف کنید

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
چرا کار نکنه؟ حتما هزینه آنلاکش به اپراتور پرداخت شده دیگه ، میکرو سیم هم داره تازه!
نمیدونم والا!فکر نکنم اپراتور همچین کاری کنه!
ولی اصلا ارزش نداره 16 گیگه کارتم نمیخوره!

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
عجب دعوایی شده اینجاااااااا که علاالدین رو مجور کرده زود زود ج بده

راستش من از این چیزا سر در نمیارم
اما من میگم گوشی هایی مثل ایفون ک بنده خریدم رو با اینکه پلم هستند و انلاک فکتوری اما انلاک فکتوری اصل نیستن
یعنی فکر کنم از تو کارخونه انلاک فکتوری نبودن من رمزشو زدم تو اینترنت دیدم لاک بوده

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام
لطفا قیمت
one x 32 GB
WINDOWS PHONE 8X
همچنین نحوه خرید در تهران
با تشکر

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
آقا من نه ایشونو میشناسم نه ازشون خرید داشتم قیمتی هم که میگن شاید گرون باشه و این طبیعت بازاره ایرانه مگه ایفون 5 که اومد 4میلیونو خورده ای نبود؟
تو گوگل پلی زده 300دلار ولی گوگل عمده نمیفروشه و به هر آی پی فقط یه دونه میفروشه ال جی هم قیمت گوشیو 550 و 600دلار قیمت گذاری کرده اینم مد نظر بگیرید که یه مقداری هم قیمت پرت هست و کسی که میخواد اولین باشه باید هزینشو بده
و حتی اگه قیمت گوشی 10میلیون باشه کسی حق بهم ریختن تاپیک دیگران رو نداریم و این اختیارم هر کسی خودش داره که میخواد بخره یا نه
بقیه هم درک و شعور دارن ومیدونن چی درسته چی غلط

درسته .

RonaldAfra

Registered User
لایک‌ها
1
من یه بار ازشون خرید کردم برخوردشون و قیمتشون خیلی عالی بوده. کسی اگه فکر می‌کنه قیمتشون بالاتر هست خوب از جای دیگه خرید کنه. فعلا که چندتا از این گوشی‌ها اصلا تو بازار وجود نداره و ایشون برای اولین بار اینجا آوردن.

t.A.T.u

Registered User
لایک‌ها
14
سلام قربان ... میشه نحوه ی خرید one x رو خریداری کنم ..شهرستان زندگی مکینم ...

از نظر اعتماد سازی و این حرفا باید چیکار بشه ..خداییش یکمی ریکس داره میه راهنمایی کنید ...

گارانتی نداره گوشی هاتون ؟؟؟

میشه قیمت واریزی و سرایط رو برام پخ کنید .. برای یکی از دوستان میخوام..از کجا بفهمم که گوشی اصل هست ..اصلا جریان این چینی مالزی چیه ؟؟

تشکر . سپاسگذارم

Last edited:
بالا