• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع گیفت کارت و اشتراک اکانت گیم نازل ترین قیمت در بین تمامی همکاران

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
سلام خدمت دوستان.
من خیلی از اقا احمد خرید داشتم ولی تو تاپیکش تاحالا پستی نذاشتم.
میخواستم بگم که من از افراد دیگه ای هم خرید داشتم و در این بین اقا احمد بهترین پشتیبانی و بیشترین سرعت ثبت سفارشو داشنند که وقاعا به وضوح در چند سفارش میتونید بفهمید که این دوتا فاکتور حتی از اختلاف قیمت جزیی هم که با رقبا دارند خیلی مهمتره. کلا هر کسی هم بخواد از علی اکسپرس خرید کنه ایشونو پیشنهاد میدم.پشتیبانی ۲۴ ساعته رو واقعا دست کم نگیرید!! من گرفتم بد سرم اومد !! :general208:

klidsam

Registered User
لایک‌ها
251
سلام خدمت دوستان.
من خیلی از اقا احمد خرید داشتم ولی تو تاپیکش تاحالا پستی نذاشتم.
میخواستم بگم که من از افراد دیگه ای هم خرید داشتم و در این بین اقا احمد بهترین پشتیبانی و بیشترین سرعت ثبت سفارشو داشنند که وقاعا به وضوح در چند سفارش میتونید بفهمید که این دوتا فاکتور حتی از اختلاف قیمت جزیی هم که با رقبا دارند خیلی مهمتره. کلا هر کسی هم بخواد از علی اکسپرس خرید کنه ایشونو پیشنهاد میدم.پشتیبانی ۲۴ ساعته رو واقعا دست کم نگیرید!! من گرفتم بد سرم اومد !! :general208:
سپاس از شما
دقیقا برخی از دوستان تنها به قیمت توجه دارن و مشکلات بعد از خرید را در نظر نمیگیرند . و به خاطر اختلاف مبلغ ناچیز از برخی همکارانی که تنها اندکی قیمت پایین تر ارائه میدهند و هیچ گونه مسئولیت را بر عهده نمیگیرند خرید را انجام میدهند که با مشکلات فراوانی روبه رو میشوند .
در هر صورت پشتیبانی 24 ساعته و جلب رضایت خریدار جزء اهداف و مسئولیت های اصلی ما هست و خواهد بود .

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2

Pooyan8683

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوسته عزیز
میشه بگید 50 دلار خرید چقدر تموم میشه؟
و اینکه مزیت خرید از شما چیه؟ باتوجه به اینکه مستر کارد جداگانه فروخته میشه

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
سلام
معتبر نیستن
میشه این مورد رو با فروشنده معتبر پیدا کنید؟شبیه اش هم باشه مشکلی نیست یا از کجا بدونم معتبر هست؟
یدونه حتمان میخوام سفارش بدم

Saeed3s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگه از سایت oneplus خرید میکنید میشه قیمت این دوتا لیست رو بهم اعلام کنید!

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    52.9 KB · نمایش ها: 2
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    28.6 KB · نمایش ها: 2
بالا