سلام خدمت سركار خانم هستي
من در يك تيم هستم كه به نيابت از تيممون دنبال محصولات مي گرديم ( براي شاپ بزرگمون)
من نميدونم شما كي هستيد كه اينقدر بچه ها از كارتون راضي هستن و اگرم دقت كرده باشين من تازه واردم به اين انجمن (پستهام) وتا الان ترجيح مي دادم از شركت هاي معتبر تهران خريد كنم
اما اينقدر افرادي كه سفارش دادن راضي هستن كه من ترجيح مي دم از خودتون بخرم
من فقط فعلا كارتون هاي دوبله فارسي را مي خوام
اول اينكه اين ليست پست اولتون كامله؟ يا هنوز كارتون هايي هست كه تو اون ليست نذاشتين
مثلا توپست دوم ديدم موش و گربه دو دي وي دي هست اما تو ليست پست اول نبود
لطفا يك ليست كامل از همه كارتون هاتون بدين
دوم اينكه من عمده اي مي خوام پولشم نقد تقديمتون مي كنم ( هر چي كارتون دارين رو كنيد مي خرم)
اگرم وقت ندارين خواهشا از يكي از دوستانتون كمك بگيرن تا محصولات منا رديفش كنين چون عمده اي ازتون مي خرم شما هم بايد هواي منا داشته باشين ديگه
لطفا شرايط عمده فروشي خودتون را پيغام خصوصي كنين (قيمت عمده اي و كيفيت رايت و سرعت رايت و تعداد كل دي وي دي هاي كارتوني كه گفتم و زمان تحويل)
حتما با من در تماس باشين آِ يد من : mehdi_bc
اگه از پسش بر نمياييد بگيد از كسه ديگه اي بخرم
با تشكر از خانم هستي كه اينقدر طرفدار داره
سلام به شما دوست عزیز
1- دوستان به من لطف دارن
2- من لیست اکسلم به روزه و اون تام و جری دوبله نیست تمامی مواردی که دارم در لیست اکسل که دیشب آپ شد قرار داده شده
3- راستش من اصلا قصد عمده فروش ندارم. به چند دلیل دارم اینجا کار می کنم
الف)دروغ نمی گم همون طور که توی پست اول گفتم اولیش شرایط بده مادی بود
ب)اما الان بیشتر به خاطر اینکه سر قولم باشم و تا آخر این ماه به کارم ادامه بدم
ج) دیدم کسی نیست که انیمه به این قیمت بده
3- شما می تونید در لیست تبادلی دوستان در همین پی تی این کارتون های دوبله رو که می خواید پیدا کنید حتی بیشترش رو اما انیمه ها رو همش رو نه. ولی مثل اینکه شما دوبله می خوای که با این موردی که گفتم مشکلتون حل میشه
پ.ن: من واقعا وقتش رو ندارم واینکه برای هیچکی بالای 40 تا در هر سفارش نمی زنم چون سیستمم واقعا از پس این کار بر نمی یاد و من سیستمه حرفه ای ندارم و دنبالش هم نیستم چون قصدم از اول فروش حرفه ای نبوده. حالا اگه کسی رو پیدا نکردید بگید من خودم2-3 نفر مورد تاییدم رو به شما برای دوبله ها و انیمه ها معرفی کنم