سلام هستی جان![]()
تبریک چه تاپیک خوبی زدیمیخواستم بپرسم این پلنگ صورتی دوبله شده است یا نسخه زبان اصلیه قدیمیه؟![]()
سلام لیلا جان خوبی؟ ممنون عزیزم
نسخه اصلیه.قدیمی بودن که والله قد سن خود پلنگ صورتی دیگه
سلام هستی جان![]()
تبریک چه تاپیک خوبی زدیمیخواستم بپرسم این پلنگ صورتی دوبله شده است یا نسخه زبان اصلیه قدیمیه؟![]()
تشکر دوست عزیزسلام
من هم تبریک میگم امیدوارم موفق باشید
خواهش می کنم. در خدمتمضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما
و تشکر برای کار ارزنده ای که می کنید
بزودی مزاحم شما میشم.
موفق باشید
با اجازتون بعد سفر حسابی مزاحمتون می شم انشا الله که تا اون موقع لیستتون پر بار تر شده باشه![]()
کاربر فعال اشتراک گذاری كه باشي ديگه همينه ديگه يه دفعه چشم به هم بزني سر 1 روز 3 صفحه تاپيكت رفته جلو...
موفق باشي سر كار خانم هستي
بيا رفتي صفحهي 4....ممنون دوست عزیز والله کار ما هم شده جواب دادن به اظهار لطف دوستان که به ما لطف دارن. امیدوارم بعد از من یکی برای همیشه این کار رو ادامه بده نه تا آخر تابستون
بيا رفتي صفحهي 4....
بابا اين همه هي تشكر ميكنيد چرا نميخريد؟
بازم سلام
فکر کنم من اولین کسی باشم که زحمت میدم
PM دادم خدمتتون
![]()
هستي جان منم به نوبه خودم تبريك ميگم . اميدوارم تو the one اي باشي كه بايد ميومد و اومد
هستی جون حالا چرا تا اخر تابستون؟ یعنی تابستون تموم شه بمون کارتون نمیدی؟
راستی این سایتو ببین. اینجا کارتونای انیمی هست. اینام تو لیستت هستن یا نه؟ نری ببینی کشتمتا
http://gallery.funonthenet.in/Anime/
این ها که فن ارت و نقاشی هستش زیاد ربطی به انیمه نداره فقط نقاشی های انیمه ای هستش مربوط به انیمه خاصی نمی شهراستی این سایتو ببین. اینجا کارتونای انیمی هست. اینام تو لیستت هستن یا نه؟
این ها که فن ارت و نقاشی هستش زیاد ربطی به انیمه نداره فقط نقاشی های انیمه ای هستش مربوط به انیمه خاصی نمی شه![]()
من انیمه دفترچه مرگ رو میخوام. شماره حساب رو پ.خ کن.
لیستتون چرا اینقدر کمه و امکانش هست که بیشتر بشه؟