ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیزمن خریدار انگشتر هستم من این مطلب را مینویسم که درس عبرتی برای دیگران بشود سر من که کلاه گشادی رفت
انگشتری که من تحویل گرفتم
سنگش شکسته بودو اصل نبود و وزنش 10گرم نبود من الان به انگشتر چسب قطره ای زدم
وقتی که من بهش گفتم جواب من رو در سایت نداد مجبور شدم بهش زنگ زدم یک خنده تحقیرامیز تحویل من داد وگفت هر غلطی دوست داری انجام بده به من ربطی نداره
باورم نمیشه که این همون ادم قبل خرید بود
وقتی که بهش فشار اوردم برگشت به من گفت که به یک شرط حاضره از من پس بگیره که هزینه پست رفت و برگشت به علاوه دست مزدش را از من بگیره
بهش گفتم چقدر میشه گفت 10 تومن دیگه بریزی حساب حل میشه من که سپردمش به خدا اون دنیا عاقبت کارش رو میبینه
وفتی هم که گفتم که بهش امتیاز منفی میدم گفت من هم بهت امتیاز منفی میدم من فقط براش دعا کردم که به راه راست هدایت بشه
تازه هم متوجه نکات جالبی شدم 1.این اقا به همه میگه تبریز هست در حالی که تهران هست و به قیمت پول پست تبریز یعنی 5000 تومن پول میگیره نه 3500 تومن
2.بیشتر امتیازات بازارچه ای که گرفته چیزی نبوده که یک غریبه بهش بده یا کار خودش بوده یا دوستانش
دوستان شاید بخاطر کم تجربگی من بود ولی الان به شما میگم تا میتونید خرید اینترنتی نکنید یا حد اقل از این اقا خرید نکنید
برو اپ بلکه درس عبرتی برای دیگران بشهمن خریدار انگشتر هستم من این مطلب را مینویسم که درس عبرتی برای دیگران بشود سر من که کلاه گشادی رفت
وقتی که من بهش گفتم جواب من رو در سایت نداد مجبور شدم بهش زنگ زدم یک خنده تحقیرامیز تحویل من داد وگفت هر غلطی دوست داری انجام بده به من ربطی نداره
وقتی که بهش فشار اوردم برگشت به من گفت که به یک شرط حاضره از من پس بگیره که هزینه پست رفت و برگشت به علاوه دست مزدش را از من بگیره
بهش گفتم چقدر میشه گفت 10 تومن دیگه بریزی حساب حل میشه من که سپردمش به خدا اون دنیا عاقبت کارش رو میبینه
وفتی هم که گفتم که بهش امتیاز منفی میدم گفت من هم بهت امتیاز منفی میدم من فقط براش دعا کردم که به راه راست هدایت بشه
تازه هم متوجه نکات جالبی شدم 1.این اقا به همه میگه تبریز هست در حالی که تهران هست و به قیمت پول پست تبریز یعنی 5000 تومن پول میگیره نه 3500 تومن
2.بیشتر امتیازات بازارچه ای که گرفته چیزی نبوده که یک غریبه بهش بده یا کار خودش بوده یا دوستانش
دوستان شاید بخاطر کم تجربگی من بود ولی الان به شما میگم تا میتونید خرید اینترنتی نکنید یا حد اقل از این اقا خرید نکنید
الان هم نمیدونم چکار کرده در امتیاز بازارچه نظر من رو ممتنع کردهمن خریدار انگشتر هستم من این مطلب را مینویسم که درس عبرتی برای دیگران بشود سر من که کلاه گشادی رفت
من خریدار انگشتر هستم من این مطلب را مینویسم که درس عبرتی برای دیگران بشود سر من که کلاه گشادی رفت
خداروشکر که بالاخره جواب دادی حالا بشنو که من چی میگم دروغگوتو این تاپیک همه ایرادات جنس گفته شده تو عکس هم همه چیز گویا و گیرا هست
ایشون 30 تومن به حساب من واریز کردند منم انگشتر رو داده بودم رفیقم ارسال کنه با ایشون 35 طی کرده بودیم 30 انگشتر و 5 هم پول پست و تاکسی و ...
ایشون 30 واریز کردند (فقط پول انگشتر) پول پست هم گردن من افتاد دیگه حرفی نزدیم
ایشون فرمودند که شکستگی رو چیکار میکنی منم گفتم اگه بدی تعمیر درستش میکنن
خلاصه ما جنس رو با پسند ایشون ارسال کردیم و جنس دست این آقا رسید
داد و بیداد کرد که شکسته شده و .... من پس میفرستم (درحالی که تو پیغام خصوصی هم ایشون گفته بودند شکستگی رو دیدند)
منم گفتم اوکی مشکلی نیست کسر پول پستی من پولتو ارجاع میدم ایشون پیغام خصوصی به من دادند و هرچی از دهن مبارکشون در میومد گفتند منم به حکم ادب سکوت کردم
حتی گزارش هم نکرم
منم بهشون گفتم شما جس رو عودت بدین من کسر 3500 تومن پول پست پولتونو پس میفرستم
این اسمش کلاهبرداریه؟
این اسمش دزدیه؟
من چرا باید پول پست کسی رو بدم که حرف زندنشو بلد نیست؟
الانشم میگم ایشون جنس رو عودت بدن من 26500 تومن به حسابشون واریز میکنم (منهای هزینه پستی)
اینجا فرومه سر گردنه نیست که هرکی از راه برسه بخواد زور بگه ما هم طبق قانون و عرف فروم خرید و فروش میکنیم
موفق باشید
call record های من موجوده و متن پیامک ها
ایشون کاملاً دارند کاملاً دروغ میگن
ایشون فقط به من پیامک زندند که امتیاز منفی بهت دادم خیلی برات بد شد من میتونم آیدی عوض کنم ولی تو نمیتونی
دقیقاً همین نوشته رو میتونم عکسشو بذارم همینجا
حرف مفت زدن کاری نداره اگه مدرک و دلیل موجهی دارند همینجا رو کنند
دست من پره هم PM ها موجوده و هم متن پیامکها و هم call record ها
ضمناً شما مگه سواد ندارین؟ مهر دفتر پستی تحویل گیرنده و برچسب بارکد رو ندیدید مگه؟ رهگیری نکردین مگه؟ از تهران ارسال شده بود یا از تبریز؟ بنازم به این همه فهم و شعور و سوادتون
شما به من گفتین یاشاسین منم گفتم ترک نیستم بچه تهرانم
ایشون انتظار دارند یا 30000 تومن سرویس طلای 24 عیار با نگین الماس تحویلشون بدیم
فقط کافی بود تاپیک رو با دقت میخوندن الانشم مشکلی وجود نداره هروقت جنس رو عودت دادند و دستم رسید (هرطوری که تو عکس بود) 26500 تومان (منهای هزینه پستی)به حسابشون واریز میشه
نیازی نمیبینم دیگه این تاپیک آپ بشه.
...... تاپیک هم مختومه اعلام میشه هرکی آپ کنه و جوسازی کنه گزارش میدم
که چی بفرستمچرا جنسمو نمیفرستی و پولتو بگیری؟
بی شرف هم خودتی و حروم خور هم خودتی (کافر همه را به کیش خود پندارد)
ارسال کن پولتو بگیر.
شماره کارتتم برام پی ام کن
موضوع کش دادن نداره بار چندم هست که میگم جنسمو بفرست سالم برسه دستم پولتو بگیر
تمام شد کل داستان
ادامه بدین گزارش میدم
که چی بفرستم
یعنی تو پول منو میدی عمرا که نمیدی
من انگشتر را تعمیر کردم من پول تعمیر رو هم میخوامشما عودت کن و پولتو بگیر (سالم برسه دستم)
من محترمانه تر از این بلد نیستم با شما سخن بکم
پولتو که گرفتی اونوقت من میمونم و خدای خودم و توهین هایی که به من کردی من که نه میبخشمت و نه حلالت میکنم
شماره کارت+ نام کامل
پست کردی قبضشو اسکن کن و همینجا قرار بده
دوست عزیز این سنگش ترکیده بودمن يكي از اينا داشتم سنگش سياه بود . خيلي از دوستام دنيالش بودن از دستم دربيارن ولي ندادم . خيلي زيباست . خيلي . ولي خيلي هم ظريفه . بايد مواظبش بود . ماله من شكست
من انگشتر را تعمیر کردم من پول تعمیر رو هم میخوام
فکر کنم سنگ خورده به سرت وگرنه من هرگز فراموش نمیکنم که چه حرفایی به من زدی
میبخشید فراموش کردم که باید فاکتور تعمیر هم بگیرم مخصوص تو{مرد حسابی کدوم مغازه واسه تعمیر سنگ فاکتور میده اگر هم میده به من نداده}فراموش نکنی بهتره
فاکتور تعمیرتم ضمیمه کن پولشو میریزم حسابت
من انگشتر را تعمیر کردم من پول تعمیر رو هم میخوام
فکر کنم سنگ خورده به سرت وگرنه من هرگز فراموش نمیکنم که چه حرفایی به من زدی
دوست عزیز این سنگش ترکیده بود
اولین بار که گرفتم تو دستم یک تکه از سنگش افتاد کف دستم
تو از زیرش عکس گرفتی تا دیگران بفهمند با تمام این حال من الان مشخص میکنم شکستگی رو با همون عکستعکس پست اول گویای سلامت سنگ هست
میبخشید فراموش کردم که باید فاکتور تعمیر هم بگیرم مخصوص تو{مرد حسابی کدوم مغازه واسه تعمیر سنگ فاکتور میده اگر هم میده به من نداده}
عکس جوابت رو میده به اندازه کافی