• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ان 95 به همراه کلی لوازم _ (خداوکیلی نبینی ضرر کردی ها خود دانی...)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
سلام.
ریلش لقی نداره؟ گیر چطور؟
قاب اصلی هست یا کره ای؟ (اصلی فابریک کارخونه هست که از روی گوشی باز میکنن. کره ای همین قابهای 10-15 تومنی که توی بازار هست)
درب باتری خوب چفت میشه؟
ال سی دی خود گوشی ایرادی نداره؟ فلت و ال سی دی روی گوشی اصلی هستن یا های کپی؟

ezio68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت اخرت پخ کن

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
سلام.
ریلش لقی نداره؟ گیر چطور؟
قاب اصلی هست یا کره ای؟ (اصلی فابریک کارخونه هست که از روی گوشی باز میکنن. کره ای همین قابهای 10-15 تومنی که توی بازار هست)
درب باتری خوب چفت میشه؟
ال سی دی خود گوشی ایرادی نداره؟ فلت و ال سی دی روی گوشی اصلی هستن یا های کپی؟

درود برادریلشو داداشم اول لقی داشت 27 تومن دادم اصلی کارخونه ای انداختم الان یکذرم.... قابش کره ای داداشم دکمه هاش اصلیه کارخونه ایه برادر چه صفحه کلید عددی چه صفحه کلیده جلوش و چه دکمه های بقل فلتش اصلیه برادر و 50 هزارتومن پول خورده وهمچنین ال سیدیش اصلی ازاونایی که اسکرین صفحم میاره به همراهش یه فلتم داره که اون موقعه ی خرید گوشی روش بود و بنده عوض کردم عزیز که باز اونم قیمت 30 تومنه الان ....ال سیدیشم که بنده عوض کردم 40 تومن هزینش شد ماله قبلیش اصل نبود کیفیت صفحه.... خلاصه الان یه گوشیه ای که حرف نداره +نزدیک نمیدونم 3 تا یا 4 تا قاب که البته بعضیاش یکم پوست پوست شده که از رو ان 95 قبلیم واسشون گرفته بودمو اقا دزدم....به هرحال بنده درخدمتتون هستم خداشاهده گوشیش مفته....حرف نداره همه جوره تضمین میکنم گوشیرو....

قیمت اخرت پخ کن

پخ شد دوست عزیز

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65
بالاترین پیشنهاد چقدر بوده؟

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
225 در پیام خصوصی برادر...خداشاهده بنده خیلی دستم تنگه و دیوانه وار عاشق این گوشیم اخه شب اولی که این گوشیرو گرفتم دزده زد ازم و حسرتش....تا اینکه واسه اینه اینم اینقدرخرجش کردم و عروسش کردم اگه دوستان بزرگواری کنن ثواب کنن بندرو از گرفتاری رها کنن عجرشون با ....اما خب خواهش میکنم با این اوصاف و این لوازم قیمت منصفانه اعلام کنید اگه مشتریش خوب پیدا بشه امشب تمومش میکنم... قابل جناب عالی را هم ندارد عزیز

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
به شرط اصلی بودن مواردی که گفتید و لقی نداشتن ریل که فرمودید و همچنین چفت شدن درب باتری (چون معمولا قابهای کره ای زود کنه های دربشون میشکنه)
230 مال من + 5 هزینه پست که بشه 235 البته فوری

و مورد آخر اینکه توی توضیحات نوشتید که دو تا ال سی دی که اولی بریدگی داره و دومی یه کوچولو ایراد داره. اینها غیر از ال سی دی هست که در حال حاضر روی گوشی نصب هست؟ + اینکه قاب بطور کامل چفت هست روی گوشی؟ کناره های قاب فاصله نداره؟ (اگه امکانش هست از کناره ها و بالا و پایین گوشی واسم عکس بگیرید) این موارد رو نداشته باشه تمومش میکنیم امشب.

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
به شرط اصلی بودن مواردی که گفتید و لقی نداشتن ریل که فرمودید و همچنین چفت شدن درب باتری (چون معمولا قابهای کره ای زود کنه های دربشون میشکنه)
230 مال من + 5 هزینه پست که بشه 235 البته فوری

و مورد آخر اینکه توی توضیحات نوشتید که دو تا ال سی دی که اولی بریدگی داره و دومی یه کوچولو ایراد داره. اینها غیر از ال سی دی هست که در حال حاضر روی گوشی نصب هست؟ + اینکه قاب بطور کامل چفت هست روی گوشی؟ کناره های قاب فاصله نداره؟ (اگه امکانش هست از کناره ها و بالا و پایین گوشی واسم عکس بگیرید) این موارد رو نداشته باشه تمومش میکنیم امشب.

بله برادر علاوه بر ال سی دی اصلیه روی گوشی که بنده انداختم روش ذدوتادیگه هست عزیز....روچشمام داداش از همه ی نواحی الان عکس میگیریم و در تاپتیک تا بیست دقیقه ی اینده درج میکنم فقط بابت قیمت باید صحبت کنیم ارادت عزیز....

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
پخ شد برادر..................اپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا