• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ايفون ٤ ، ١٦ گيگ

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
دوستان هر كي حق داره قيمت پايه بده ، قيمت پايه يعني قيمت پايه اينجا يه سري باند بازي شده بيان جو بدن مال مردمو مفت بخرن ، طرف پخ داده اومدي قالب كني ! مال دزدي نيست كه مفت بدم به تو بري كارتن يه بدبخت ديگه رو بخري بياي اينجا بفروشي مي گردي اينجا دنبال مال مفت ، اينجا براي مصرف كننده هاست نه دلال ها , مصرف كننده نهايتا ٤ يا ٥ تا معامله تو سال اينجا بكنه ولي يه سري دارن اينجا دلالي مي كنند كه كار زشتي هستش ، به هرحال ،،،،
کاملا درست میفرمایین عزیز

iVahid

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان هر كي حق داره قيمت پايه بده ، قيمت پايه يعني قيمت پايه اينجا يه سري باند بازي شده بيان جو بدن مال مردمو مفت بخرن ، طرف پخ داده اومدي قالب كني ! مال دزدي نيست كه مفت بدم به تو بري كارتن يه بدبخت ديگه رو بخري بياي اينجا بفروشي مي گردي اينجا دنبال مال مفت ، اينجا براي مصرف كننده هاست نه دلال ها , مصرف كننده نهايتا ٤ يا ٥ تا معامله تو سال اينجا بكنه ولي يه سري دارن اينجا دلالي مي كنند كه كار زشتي هستش ، به هرحال ،،،،

حرف شما درست

اونوقت شما تشخیص میدین کی دلال هست کی مصرف کننده ؟؟؟ که توهین میکنیید؟

شما بفروش 3 تومان مال خودتون هست . من فقط خواستم بگم اگه قرار زیر پایه بدین منم هستم که در جریان باشید.

mahankashefi

Registered User
لایک‌ها
0
حرف شما درستhttp://upload7.ir/images/02631296523266437351.jpg

اونوقت شما تشخیص میدین کی دلال هست کی مصرف کننده ؟؟؟ که توهین میکنیید؟

شما بفروش 3 تومان مال خودتون هست . من فقط خواستم بگم اگه قرار زیر پایه بدین منم هستم که در جریان باشید.

دوستان عزيز بي خيال جنس ما شين اصلا من منصرف شدم از فروش واقعا متاسفم براي اينجا كه مثلا آدماي باسواد اينجان ، ببنديد اين موضوع رو

Exp3ri4

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت آخر رو بفرست
راستی عکس .... ؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بالا