• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اپل 5 . با چند مشکل کوچک

hamidxxx41

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
دوستان من این گوشی رو به همین شکل خریدم . گوشی از نظر ظاهری و کارایی سالم هستش که فقط چند مورد کوچیک داره که باید گفته بشه که مدیون کسی نباشم .
lla و 16 گیگ هستش و همراه با iccid روی جعبه ورژن 7.1.2
متعلاقاتش کامل هستش ( جعبه - هندزفریش که اصلا باز نشده - شارژر همه اصلی ) + دو تا قاب یکی sgp و دیگری طرح سفید طلایی
تمامی دکمه هاز ولوم گرفته تا دکمه home , power به نرمی کار میکنن .
مشکلاتی که داره :
1-ویبره اش نمیزنه
2 - فلاش دوربین کار نمیکنه ( به گفته صاحب قبلیش دوربینش هم تعویض شده ولی باز هم کار نکرده )
3- چرخش اتوماتیک صفحه یا همون ژریسکوپ به صورت عادی کار نمیکنه ( تو برنامه ها درسته و ولی تو اس ام اس اگر گوشی رو بچرخونیین بعد وارد بشین درست کار میکنه )
4- نور صفحه هم به صورت خودکار کم و زیاد نمییشه ( ایتم auto brighienss از منو رفته :general505:)
5- میکروفنش هم بعضی وقت ها خوبه بعضی وقت ها قطعه وصل میشه اینم تو این چند روز اتفاق افتاد ( همه میگن به خاطر خط ها هستش )
6- یکی از پیچهای پایین گوشی هم نبود .
ولی دوستان گوشی از نظر ظاهری مثل همه 5 های مشکی دیگه یکم رنگ و رفتگی داره ولی همیشه برچسب پشت و رو داشته و خط و خش روی صفحه نیست .
چون ما تعمیر کار درست درمونی شهرمون نداریم نداد درستش کنن ولی سوال کردم گفتن نصفه این مشکلات نرم افزاریه
قیمت پایه : 800 مفت ( به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه (فکر کنم باتری و تاچ و ال سی دی همراه با شارژر و هندزفریش بیشتر باشه قیمتش )
اینم از عکسا :
28052014146.JPG 28052014147.JPG 28052014148.JPG

فایل های ضمیمه

• 28052014149.JPG
    28052014149.JPG
    655.3 KB · نمایش ها: 32

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
آخه برادر من کی میگه این مشکلا با نرم افزار درست میشه اگه درست میشه که نمیشه شما خودت یه ورژن بزن نشد 100 درصد سخت افزاری
آخه کی میگه مورد خر خر کردن میکروفون از خط ها است!!!اینم مشکلش بردی هست

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
مشكلاتش تماما سخت افزاريه رفيق؛با گوشيه ديگه معاوضه دارين؟

hamidxxx41

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان گرامي من از گوشي چيزي سر در نميارم فقط مشكلاتي كه داشت رو گفتم دوما حرف تعمير كار رو گفتم چون اكثرش كار ميكنه ولي نه به موقع

shf69

Registered User
لایک‌ها
17
سلام با لپتاپ تعویض داری؟

hamidxxx41

Registered User
لایک‌ها
14
سلام با لپتاپ تعویض داری؟
لینک مشخصات
نه دوست عزیز شرمنده

دوستان این گوشی همین الانش هم در حال کاره و داره به خوبی کار میکنه فقط چندتا مشکل داره که بعضی وقت ها به کار هم نمیاد

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
رفيق يه قيمت خوب بدين كه بتونيم خريد كنيم؛والا اگه بخوايم همينو تعميرش كنيم از قيمت نوش گرونتر در مياد ؛اما واسه كسي كه ميخواد همينطوري استفاده كنه بهتره اما قيمتتون يكم بالاست؛قيمت با تخفيفتونو واسم بفرستين

hamidxxx41

Registered User
لایک‌ها
14
رفيق يه قيمت خوب بدين كه بتونيم خريد كنيم؛والا اگه بخوايم همينو تعميرش كنيم از قيمت نوش گرونتر در مياد ؛اما واسه كسي كه ميخواد همينطوري استفاده كنه بهتره اما قيمتتون يكم بالاست؛قيمت با تخفيفتونو واسم بفرستين
الان قیمت گوشی خاموشش رو که بالا هم نمیاد تو این رنج قیمت هستش ولی توصیه ها و پیشنهاد های دوستان قابل احترامه

بالا