• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت کلش با قیمت باور نکردنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coc

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دو تا اکانت کلش هست یکی لول 80 و دیگری 90
متاسفانه حجم عکس زیاد بود نشد اپلود کنی.لول 80 رو 100تومن میفروشم
لول هشتاد
ایکس باو 2
تاور ویزارد 6
کنون 10
مورتال 6
تاور ارچر 11
دراگ 3 چهار کارگر
کلن persian vortex نام ایدی 3bil

لول90
ایکس باو سه تا لول سه
کنونن 11
تاور ارچر 12
تاور ویزارد 7
مورتال 8
دیوار همه 9
تو کلن نبردمش
قیمت لول 90 رو 250 میدم
با خریدار واقعی کنار میام
هر دو با هم رو 300میدم

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لول 90 اسمش چیه ؟

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
لول هشتاد را اول ارسال داری؟

coc

Registered User
لایک‌ها
20
کلا هیچ اکانت اول ارسال نیست.متاسفانه

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شماره تماس میدین ؟ لول نود رو میخوام البته با تخفیف

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرکاریه ، ایشون دو روز من رو سر کار گذاشتم نمیدونم به بقیه چی گفتن ولی به من گفتم اسمشون محمد رزمیه و یه فروشگاه آنلاین معرفی کردن که مال برادرشونه بعد هم خودشون شیرازن و اون فروشگاه اهوازه من 5 بار زنگ زدم به فروشگاه و گفتن چنین شخصی نمیشناسن + اینجا نوشتن حجم عکس ها زیاده ولی به من گفتن عکسی ندارن از دهکده !!!

خلاصه فقط کلی پول تلفن روی دستم گذاشتن نمیدونم قصد اصلیشون چیه ولی میگن پول بریز اول ... با این شرایط بعید میدونم کسی خام بشه

coc

Registered User
لایک‌ها
20
سرکاریه ، ایشون دو روز من رو سر کار گذاشتم نمیدونم به بقیه چی گفتن ولی به من گفتم اسمشون محمد رزمیه و یه فروشگاه آنلاین معرفی کردن که مال برادرشونه بعد هم خودشون شیرازن و اون فروشگاه اهوازه من 5 بار زنگ زدم به فروشگاه و گفتن چنین شخصی نمیشناسن + اینجا نوشتن حجم عکس ها زیاده ولی به من گفتن عکسی ندارن از دهکده !!!

خلاصه فقط کلی پول تلفن روی دستم گذاشتن نمیدونم قصد اصلیشون چیه ولی میگن پول بریز اول ... با این شرایط بعید میدونم کسی خام بشه
عزیز من گوشی تازه عوض کردم به ویندوز فون عکسی ندارم ازش اون موقع که گفتم گوشی z2داشتم.شماهم الکی ندید چنین شخصی تون فروشگاه نیست چون بنده شریک مغازه هستم.اصلا از کجا معلوم راست میگیرد من به شما اکانت نمیفروشم.گزارش تخلف داده شد به علت تهمت

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
با سلام.کاربر محترم لطفا در 24 ساعت اینده جهت درج عکس از اکانت خود در تاپیک نسبت به قوانین بازارچه اقدام نمایید...عکس همراه با نام کاربری و تاریخ الزامیست...در غیر این صورت تاپیک شما بسته میشود..‫قوانين بازارچه پرشین تولز " قانون عکس از کالا ،مزایده،قیمت گذاری،امتیازدهی بازارچه" با تشکر.

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی از مدیر چون ایشون هی به بنده گفت شریک اون مغازه ست و من 5 - 6 باز زنگ زدم منشی دفتر مرکزی گفت من دو ساله اینجا کار میکنم اصلا تاحالا چنین اسمی به گوشم نخورده.
ایشون تنها چیزی که نمیدونستن اینه که من خودم طراح سایت هستم و از خم و چم سایت ها مطلع ام.
ایشون شیرازن و فروشگاهی که میگن شریکم اونجا ، توی شهر اهوازه و جالب اینکه هیچ کس نه توی فروشگاه و نه توی دفتر مرکزیشون فامیل ایشون رو تاحالا نشنیده بود.

coc

Registered User
لایک‌ها
20
مرسی از مدیر چون ایشون هی به بنده گفت شریک اون مغازه ست و من 5 - 6 باز زنگ زدم منشی دفتر مرکزی گفت من دو ساله اینجا کار میکنم اصلا تاحالا چنین اسمی به گوشم نخورده.
ایشون تنها چیزی که نمیدونستن اینه که من خودم طراح سایت هستم و از خم و چم سایت ها مطلع ام.
ایشون شیرازن و فروشگاهی که میگن شریکم اونجا ، توی شهر اهوازه و جالب اینکه هیچ کس نه توی فروشگاه و نه توی دفتر مرکزیشون فامیل ایشون رو تاحالا نشنیده بود.
خوبه داری میگی دفتر مرکزی
من گفتم مغازه

coc

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام.کاربر محترم لطفا در 24 ساعت اینده جهت درج عکس از اکانت خود در تاپیک نسبت به قوانین بازارچه اقدام نمایید...عکس همراه با نام کاربری و تاریخ الزامیست...در غیر این صورت تاپیک شما بسته میشود..‫قوانين بازارچه پرشین تولز " قانون عکس از کالا ،مزایده،قیمت گذاری،امتیازدهی بازارچه" با تشکر.
اگه میخواهید ببندین. ببندین چون بفروش رفته در سایت شیپور

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه میخواهید ببندین. ببندین چون بفروش رفته در سایت شیپور

خالی بند :) شازده تو هنوز نمیدونی اسمش مورتاره نه مورتال اونوقت میگی فروش رفته ؟ اون مورتال کمبت بود که توو حافظت مونده ، بهتره اکانتت بن بشه تا نتونی سر کسی کلاه بذاری

coc

Registered User
لایک‌ها
20
خالی بند :) شازده تو هنوز نمیدونی اسمش مورتاره نه مورتال اونوقت میگی فروش رفته ؟ اون مورتال کمبت بود که توو حافظت مونده ، بهتره اکانتت بن بشه تا نتونی سر کسی کلاه بذاری

coc

Registered User
لایک‌ها
20
خفه شو بابا هی احترامت میزارم لوس نشو.حروم خور خودتی و هشت جد ابادت،حرف دهنتو بفهم نفهم.عمری دارم جنس کامپیوتر و... میفروشم بعد تو میخوای سر یک بازاری کلاه بزاری!

Last edited:

coc

Registered User
لایک‌ها
20
اگه اینجا صاحب داشت نمیزاشتن این آقا به من بگه حروم خور.

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بندال کی گفت حروم خور ؟

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا