alkin_1987
Registered User
- نوشتهها
- 1,162
- لایکها
- 18
برا اعتماد سازی ...؟
برا اعتماد سازی ...؟
شما همونی نیستی که با دلار جعلی و کارت اعتباری این هارو شارژ میکنی؟؟؟؟؟ !!!!!!!!! آخه ملت عاقل کی 100 دلار رو میده 20.000 --- ایشون میتونی این مبلغ رو از SKYPE در یباره اگه واقعا مال خودش باشه !! اکانت اسکایپ کرک کردید؟ خوب صاحبش پولش رو برگشت می زنه و اکانت بسته میشه. اینجا که جای مال خری نیست
عزیزم اسکایپ رو بالاخره یه بنده خدایی شارژ کرده !! شما پسورد اون بدبخت رو هک کردی داری اینجا اکانتش رو می فروشی !!! الان کجای این حرفم تهمت هست؟؟ شما خودت میگی کرک کردم !! پسورد اسکایپ یکی رو کرک کردی !!
دیگه ما کارمون خرید و فروش دلار هست و روزی 200 بار شارژ انجام میدیم میدونیم اسکایپ چیه و کرک نرم افزار چیست! در ضمن محل کار من در شرکت امن پرداز خوارزمی هست 90 درصد بچه های اینجا کارشون هک و کرک نرم افزار.
من فقط حرفی که خودت زدی رو باز کردم برای دوستان ! SKYPE نرم افزاری نیست که مثل IDM کرک شه !!! فکر کنید بگیم PAYPAL رو کرک کردم 114 دلار توش دارم !!!!!!! این پول ما کس دیگری هست عزیزم شما داری مال دزدی آب می کنی کسی هم که بخره میشه مال خر!
چه ربطی داشت ؟؟؟؟ میگم شما اکانت یک فرد رو هک کردی داری می فروشی یا اینکه با دلار دزدی ریختی تو حساب !! ازین دو حالت خارج نیست !!! SKYPE با نرم افزار ها کرک شده فرق داره اسکایپ اکانت داره و هر اکانت مال یک شخص هست و پول داخلش هم با کرک و جادو جنبل نمیاد شما یکجور حخرف می زنید انگار با هالو طرفی داداش می گم من خودم کارم تو شرکت امنیتی هست . به من داری میگی که چی؟ میخوای 100 نفرو اینجا بخط کنم و ثابت کنم کارت دزدی هست؟ دلار دزدی آقا وسلام