• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت skype با $114.75 شارژ فقط 20000 تومان !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Natronom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برا اعتماد سازی ...؟

می تونید از مشتری قبلی که خرید کردن بپرسید :
m_amin

2 - بنده مدیر سایت skynet98 هستم می تونید از کاربرانم در مورد بنده سوال کنید

3 - ده هزار تومن مبلغی نیست که خدایی نکرده من بخوام از اون سوء استفاده کنم

بازم میل خودتونه اگه مایل هستید درخدمتم ;)

ap-lian

Registered User
لایک‌ها
15
شما همونی نیستی که با دلار جعلی و کارت اعتباری این هارو شارژ میکنی؟؟؟؟؟ !!!!!!!!! آخه ملت عاقل کی 100 دلار رو میده 20.000 --- ایشون میتونی این مبلغ رو از SKYPE در یباره اگه واقعا مال خودش باشه !! اکانت اسکایپ کرک کردید؟ خوب صاحبش پولش رو برگشت می زنه و اکانت بسته میشه. اینجا که جای مال خری نیست

Natronom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما همونی نیستی که با دلار جعلی و کارت اعتباری این هارو شارژ میکنی؟؟؟؟؟ !!!!!!!!! آخه ملت عاقل کی 100 دلار رو میده 20.000 --- ایشون میتونی این مبلغ رو از SKYPE در یباره اگه واقعا مال خودش باشه !! اکانت اسکایپ کرک کردید؟ خوب صاحبش پولش رو برگشت می زنه و اکانت بسته میشه. اینجا که جای مال خری نیست

دوست عزیز بجای تهمت زدن اول مطمئن بشید

شما اگه یکم تو مبحث کرک کردن وارد باشید میفهمید که الان این چیه

من احترامتون رو نگه داشتم لطفا شما هم نگه دارید

همین دیشب یه نفر اکانت بیست هزار تومنی رو ازم خریدن

تست هم کردن و الانم راضی هستند

در ضمن من چون برای این اکانت پول ندادم زیاد نمیفروشمش فقط حق زحمت کرک کردنشو میگیرم

ap-lian

Registered User
لایک‌ها
15
عزیزم اسکایپ رو بالاخره یه بنده خدایی شارژ کرده !! شما پسورد اون بدبخت رو هک کردی داری اینجا اکانتش رو می فروشی !!! الان کجای این حرفم تهمت هست؟؟ شما خودت میگی کرک کردم !! پسورد اسکایپ یکی رو کرک کردی !!

دیگه ما کارمون خرید و فروش دلار هست و روزی 200 بار شارژ انجام میدیم میدونیم اسکایپ چیه و کرک نرم افزار چیست! در ضمن محل کار من در شرکت امن پرداز خوارزمی هست 90 درصد بچه های اینجا کارشون هک و کرک نرم افزار.

من فقط حرفی که خودت زدی رو باز کردم برای دوستان ! SKYPE نرم افزاری نیست که مثل IDM کرک شه !!! فکر کنید بگیم PAYPAL رو کرک کردم 114 دلار توش دارم !!!!!!! این پول ما کس دیگری هست عزیزم شما داری مال دزدی آب می کنی کسی هم که بخره میشه مال خر!

Natronom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم اسکایپ رو بالاخره یه بنده خدایی شارژ کرده !! شما پسورد اون بدبخت رو هک کردی داری اینجا اکانتش رو می فروشی !!! الان کجای این حرفم تهمت هست؟؟ شما خودت میگی کرک کردم !! پسورد اسکایپ یکی رو کرک کردی !!

دیگه ما کارمون خرید و فروش دلار هست و روزی 200 بار شارژ انجام میدیم میدونیم اسکایپ چیه و کرک نرم افزار چیست! در ضمن محل کار من در شرکت امن پرداز خوارزمی هست 90 درصد بچه های اینجا کارشون هک و کرک نرم افزار.

من فقط حرفی که خودت زدی رو باز کردم برای دوستان ! SKYPE نرم افزاری نیست که مثل IDM کرک شه !!! فکر کنید بگیم PAYPAL رو کرک کردم 114 دلار توش دارم !!!!!!! این پول ما کس دیگری هست عزیزم شما داری مال دزدی آب می کنی کسی هم که بخره میشه مال خر!

عزیز دل برادر این که نشد حرف

الان تمام نرم افزار هایی که من و شما استفاده می کنیم کرک شده هستن خب اینم دزدی حساب میشه !

موفق باشید

ap-lian

Registered User
لایک‌ها
15
چه ربطی داشت ؟؟؟؟ میگم شما اکانت یک فرد رو هک کردی داری می فروشی یا اینکه با دلار دزدی ریختی تو حساب !! ازین دو حالت خارج نیست !!! SKYPE با نرم افزار ها کرک شده فرق داره اسکایپ اکانت داره و هر اکانت مال یک شخص هست و پول داخلش هم با کرک و جادو جنبل نمیاد شما یکجور حخرف می زنید انگار با هالو طرفی داداش می گم من خودم کارم تو شرکت امنیتی هست . به من داری میگی که چی؟ میخوای 100 نفرو اینجا بخط کنم و ثابت کنم کارت دزدی هست؟ دلار دزدی آقا وسلام

Natronom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه ربطی داشت ؟؟؟؟ میگم شما اکانت یک فرد رو هک کردی داری می فروشی یا اینکه با دلار دزدی ریختی تو حساب !! ازین دو حالت خارج نیست !!! SKYPE با نرم افزار ها کرک شده فرق داره اسکایپ اکانت داره و هر اکانت مال یک شخص هست و پول داخلش هم با کرک و جادو جنبل نمیاد شما یکجور حخرف می زنید انگار با هالو طرفی داداش می گم من خودم کارم تو شرکت امنیتی هست . به من داری میگی که چی؟ میخوای 100 نفرو اینجا بخط کنم و ثابت کنم کارت دزدی هست؟ دلار دزدی آقا وسلام

هک نه کرک برادر

بله عزیز دلارهار وکه از تو جیب خودم نیاوردم برا همین هم با این قیمت دارم میفروشم

اشکالی نداره اگه راضی نیستید می تونید تاپیک رو ببندید

ولی اون مثال من ربط داشت ! مثلا شما سریال هایی رو که واسه نرم افزارها استفاده می کنی از کجا میاد ؟ از رو هوا نمیاد که

اون سریال ها یکی از سایت اصلیش خریده و حالا کرکش کردن و بقیه هم استفاده می کنن

ap-lian

Registered User
لایک‌ها
15
من میدونم خودتم می دونی !! پس کشش نده !! کسی نمیاد کرک نرم افزار هارو فروشه !! فرقش اینه داداش که اون یک نرم افزار هست . این حساب یک شخص اگر بخواد اینجوری باشه الان ملت باس بریزن اینجا دلار هکی فروشن دو رووز بعدش هم اکانت بسته شه کی میخواد جواب 100 تا شاکی رو بده؟ خودت رو نبید 1دونه 2 تا می فروشی ! اینکارت باعث اتفاق های دیگه میشه در این انجمن. شما داری دلاری یک بنده خدا دیگه رو حراج میزنی عزیزم !! با شرکت و کمپانی طرف حساب نیستیم !! شما حساب موجودی
یک شخص رو زدی کرک برای اینکه پسورد رو در آوردی میشه گفت ! هک هم برای اینکه اکانت و پول ایشون رو تسخیر کردی !! منم می دونم چرا دوست نداری بگی هک چون همه ازین کلمه فراری هستند. ولی حقیقت اینه که شما از طریق bruteforce کلمه عبور اکانت اسکایپ فردی رو خارج از ایران بدست آوردی و مال خود کردی که داخل اکانت مبلغ 114 دلار موجود هست !!! حالا شما خودت بگو من پسورد بانکت رو کرک کنم بقول خودت !!! و پولش رو جابجا کنم پس کار عادی کردم و اسمش رو میگذاری کرک ها؟ جون فقط پسورد رو حدس زدم یا Brute کردم یعنی پول مال منه و هیچ قانونی هم نمیتونه بگه دزدم ؟؟؟؟ دیگه بیشتر از این نمیتونم واضح توضیح بدم داداش.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تاپیک بو داره

استارتر حواست رو هم جمع کن تاپیک این جوری دوباره داشته باشی به شدت باهات برخورد میشه . دلار 200 تومنی توی هیچ دهاتی نمیفروشن . هر کاربری بیاد بگه که اگر از تاپیک خرید کرده و کلاه سرش رفته بن دائم در انتظارش هست . حساب 2 ضرب در 2 هست .

قفل شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا