• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایفون 3gs 16gb اوراقی

behnamte

Registered User
لایک‌ها
77
باطریشو بردارید 15 خوبه ؟؟

به خدا میفهمم چی میگی من آیفون اوردند فقط قابشو عوض کردم دیگه روشن نشد بردش ترک داشت موند رو دستم پول آکشو دادم رفت بازم شما کارت نیست یه تجربه بد شد تموم شد رفت من ماهی 1 بار از این تجربه ها دارم

یعنی بدون باتری 15؟؟؟

والا الان داره کو.... میسوزه سر این قضیه 500 پوله گوشی دادم الان هیچ ارزش نداره

همون با باتریش بگیر 30 دیگه

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
باطریشو بردارید 15 خوبه ؟؟

به خدا میفهمم چی میگی من آیفون اوردند فقط قابشو عوض کردم دیگه روشن نشد بردش ترک داشت موند رو دستم پول آکشو دادم رفت بازم شما کارت نیست یه تجربه بد شد تموم شد رفت من ماهی 1 بار از این تجربه ها دارم

منم چند روز پیش گوشیه دوستمو گرفتم قاب عوض کردم دیگه بالا نیومد روشن هم نمیشد حالا مثل خ... تو گل موندم نمیدونم چرا اینطور شد 100 بار بازش کردم بستم روشن نشد والا نمیدونم این تری جی چه مرگشه که روشن نمیشه دیگه گ... بخورم تری جی تری جی اس باز کنم همش دردسر میشه این لاکردار...........................

behnamte

Registered User
لایک‌ها
77
منم چند روز پیش گوشیه دوستمو گرفتم قاب عوض کردم دیگه بالا نیومد روشن هم نمیشد حالا مثل خ... تو گل موندم نمیدونم چرا اینطور شد 100 بار بازش کردم بستم روشن نشد والا نمیدونم این تری جی چه مرگشه که روشن نمیشه دیگه گ... بخورم تری جی تری جی اس باز کنم همش دردسر میشه این لاکردار...........................

از بی پولی مجبور شدم تی جی بگیریم که اینم اینجوری شد

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251

من هر بار که 3g و 3gs باز میکنم با خودم عهد میبینم که .............. اگه دست به پیچ هاشم بزنی ولی میبینی که می خوام بازم قطعات این دوستمون را بخرم
خداییش کی این دو سری را طراحی کرده به فرض که گوشی بیوفته تو آب پیچگوشتی هم تو جیبیت باشه ساکشن ال سی دی هم همراهت باشه لااقل 5 دقیقه طول میکشه به باطری برسی دیگه برد گوشی داغون شده
2 بارم که ال سی دیشو در بیاری جا بزنی لاستیک های دور ال سیدی به فا...... میره و خیلی راحت دور تا دور قاب هوا میخوره واسه خودش خدا نکنه بخوای باطری عوض کنی خوش شانس باشی بعد 3 بار عوض کردن باطری کانکتور هاش سرویس میشه
دیگه نگم از فلت مسخره ای که معلوم نیست فلت چیه بهش خود اپل میگه فلت صدا ولی بیشتر به فلت پاور میخوره عوض کردن این کار حضرف فیله با پیچ چسب خط تا دیگه کم مونده ابتدار آب دهنم اپل بهش اضافه میکرده باید چند تا دور دور قاب بزنه تا کار کنه
اون ترک خوشگلایی هم که پشت قاب میزنه هم واسه قشنگیه
در کل ...............................................

اونم شاید بالا میاد شما کانکتور مبارک را خراب خریدی یا فلت را داغون و چون تصویر نداری فکر میکنی بالا نیماد واسه 3g من چنین موردی داشتم

در نهایت گوشی که چه عرض کنم برد شکسته این دوستمون که من عرض کردم شکسته های گوشی با جعبه را خریدارم فقط به امید روزیم که خدایی نکرده گیر یه کانکتور باشم و بتونم اگر سالم باشه از روی این برد بردارم و الا ارزشی نداره

میدونم یکم که نه خیلی براشون سنگینه فروش گوشی 500 تومنی به 15 تومن اصلا مسخرست ولی الان این گوشی نیست یه برد شکستس خداییش هیچیش به درد نمیخوره نه قابش سالمه نه بردش نه احتمال زیاد فلت هاش یه باطری سالم داره که اونم اگه داشته باشه باطریشم که من گفتم نمی خوام دل و روده های گوشی را می خوام باجعبه

behnamte

Registered User
لایک‌ها
77
داداش حرف شما کاملا مطینه

ولی خوب منم آخرش 25 میدم با باتری هزینه پست هم نصف نصف

دیگه کمتر از این راه نداره خداییش برام نمی صرفه

aligogol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش فروختی یا نه؟