n550
Registered User
BUZZ!
<ding>
..................................................................................................
سلام داداش قیمت رو اعلام کردم.....1650
<ding>
< ding>
BUZZ!
<ding>
..................................................................................................
داداشی توضیحات رو میخوام در مورد جعبه و لوازمش هندزفری همینسلام داداش قیمت رو اعلام کردم.....1650
<ding>
< ding>
داداشی توضیحات رو میخوام در مورد جعبه و لوازمش هندزفری همین
کیوان به نظرت بزنیم زیر گوش 5:دی
تا امشب وای میسم ببینم چیه فردا خبر اینو بهت میدم
من که چشم اب نمیخوره این ایفون 5 گوشی شاخی از اب در بیاد به احتمال زیاد هم همونی هست که در تیزر تبلیغاتی سایت موبایلستان گذاشتن..اگر اون باشه که شک نکنید 4اس میره رو 2.5
تاریخ اپل نشون داده اس دار ها خوبم 3 جی زایع بود ولی 3جی اس اومد تو زمون خودش ترکوند 4 هم که وقتی اومد دیگه واقعا گند زد یادتون باشه سامسونگ هرکی از ایفونوش ناراضی بوت تویت میکرد بهش یه گالاکسی میدادآره دادا راس میگی خدایی
کلا همه رو باید راضی کنه اگه بخواد اون بشه آیفون 5 خیلی اوضاع خراب میشه البته خدا کنه اون نباشه چون همه از گوشی های کشیده بدشون میاد
مخصوصا که 4اس حالا حالا ها کم نمیاره گوشی من الان تا خرخره پره همه چی هم توشه کوچکترین لگ و ضعفی ازش ندیدم پس ارتقاء سخت افزاری اونم ظاهری خیلی واجب تر از باطن گوشیه
تاریخ اپل نشون داده اس دار ها خوبم 3 جی زایع بود ولی 3جی اس اومد تو زمون خودش ترکوند 4 هم که وقتی اومد دیگه واقعا گند زد یادتون باشه سامسونگ هرکی از ایفونوش ناراضی بوت تویت میکرد بهش یه گالاکسی میداد
4 اس ترکوند 5 بده 5 اس میترکونه باز ببین کی گفتم
خوب همون طور که انتظار داشتم ایفون 5 همونی هست که گفتم..گند اپل رو بزنن با این دیزاینرش که اسمشم گذاشتن شوالیه سیاه....خاک بر سر جاناتان ایوه
کیوان من که اعصابم خیلی خرد شد خیلی طراحیش داغونه
همه میخواستن لوگو لایت بزاره حالا لوگو رو مشکی کرده
ارین بد نیست اما اون ایفونی که باید باشه نبود که بیاد روی همه رو کم کنه....به نظرم فعلا تا اینجا موتورولا ریزر اچ دی و گلکسی نکسوز بهترین طراحی ها رو دارن...سختشون هم خوبه...این ایفون 5 سختش خوبه اما بی ریخته نسبت به دیزاین های قبلیش.از جاناتان ایوه بیشتر از این انتظار میرفت...اما روح استیو رو به لرزه درووردند..
نا فرم شده گوشی بعضیا از اکسپریا ری بدشون میاد فقط به خاطر کشیده بودنش
کلا از گوشی های کشیده همه بدشون میاد من بیاد ایران قیمتش متعادل بشه با این که 4اس رو بیشتر میپسندم ولی شادی بخرمش
من که میخوام بخرمش....بالاخره از اس3 که بدتر نیست....اخرش ایفونه.....من که 64 گیگ رو در کنار ریزر اچ دی مکس خواهم داشت....
عنوان رو چرا زدی آیفون 4 ای ؟
جالب اینجاست با معرفی 5 همه دارن میفروشن قدیمیا رو
خوب بفروشی
مجله ای متفاوت | eBrooz.com – آیفون 5 اپل رسما معرفی شد +تصاویر کامل
باسپاس فراوان توسط بنده خریداری شد و فردا به حسابشون واریز میشه