• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایفون 4 32 گیگ انلاک در حد اک

trouy

Registered User
لایک‌ها
12

confcus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر کسی با آیفون 4و 4 اس کارکرده باشه میدونه1200 قیمت مناسبیه، نذار تاپیکتو خراب کنن.

بله دوست من ,مشکل اینجاست که بعضی ها فقط تو خیالاتشون با ایفون کار کردن ولی یه دو دقیقه نرفتن سر کوچه قیمت بگرین چی به چیه اونم با دلار الان انشالا که یکی پیدا بشه یه ایفون مفتی بده ..... d:

Last edited:

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
استاد یعنی کسی که با آیفون کار کرده میاد 200 هزار اضافی میده؟؟!!!
شما هر بار که آیفون میخرین 200 تومن هم میدین برای شادی روح استیو جابز؟؟

اگر ایفون و دیگر محصولات اپل را بشناسید تایید میکنید که در هر رده ای بهترین هستند، فقط همین بس که هیچ کدام از محصولات اپل با گذشت زمان بی ارزش نشدند، اگر قصد خرید کارکرده 3gs داشته باشید باید به اندازه یک گوشی اکبند از جدیدترین مدلهای اسباب بازیهای اندرویدی پول پرداخت کنید، تا بحال فکر کردید چرا محصولات اپل تا این حد با ارزشند؟
عذرخواهی از استارتر تاپیک

.میلاد.

Registered User
لایک‌ها
2
آره راست میگی تا حالا به اینش فکر نکرده بودم :blink:
پس آقا قیمتت خییییییلی پایینه. این الان باید از آیفون 5 هم گرونتر باشه. یه چیزی حدود 4 تومن. ارزونتر ندیییییی
تو عمرم اینقدر فکر نکرده بودما. هر چی مدل بیاد پایین قیمت میره بالا!!!
پس 2g هم حداقل 15 تومن قیمتشه

confcus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره راست میگی تا حالا به اینش فکر نکرده بودم :blink:
پس آقا قیمتت خییییییلی پایینه. این الان باید از آیفون 5 هم گرونتر باشه. یه چیزی حدود 4 تومن. ارزونتر ندیییییی
تو عمرم اینقدر فکر نکرده بودما. هر چی مدل بیاد پایین قیمت میره بالا!!!
پس 2g هم حداقل 15 تومن قیمتشه
جواب شما رو جناب اقای finepix صریح و کامل قبلا دادن فک کنم شم شما اسباب بازی که نمی خوای بخری اگرم بخوای اسباب بازی چینی مثه htC بخوای بخری بهت اونقئر مدن حالا که این دیگه غول بازار ایفون هستش والا خروس قندیم الان دیگه نمیدن اینقدر .اونی که به شما ایفون 4s 16 گیگ میده 13000 رفته یه لاک خریده حالا ما میگیم نه نهش 700 تومن اونم اکش حالا میگیم 100 تومنم داده هرینیه انلاکش اپراتور at&t گرفته میشه 800 تومن بعد میای به بندگان خدایی..... میده 13000 12000 حالا این که دیگه انلاک امارته امارتم لاک نداره اصلا

Last edited:

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
اگر ایفون و دیگر محصولات اپل را بشناسید تایید میکنید که در هر رده ای بهترین هستند، فقط همین بس که هیچ کدام از محصولات اپل با گذشت زمان بی ارزش نشدند، اگر قصد خرید کارکرده 3gs داشته باشید باید به اندازه یک گوشی اکبند از جدیدترین مدلهای اسباب بازیهای اندرویدی پول پرداخت کنید، تا بحال فکر کردید چرا محصولات اپل تا این حد با ارزشند؟
عذرخواهی از استارتر تاپیک
:graduated:graduated:graduated

بالا