با توجه به قیمت اک که 3200 هست و 30% کسر به خاطر دست دومی
قیمت میشه 2240 خداییش کمه
2400 هستم
شما خودت بخوای گوشی بفروشی 30% کم میکنی؟
تازه ایفون بعد از 1 سال هم 20% کم میکنن نه این گوشی که 1 ماه هم کار نکرده
2400 هستم
2400 هستم
دوست عزیز ناراحت نشیا اما همین شماها خودتون تو تاپیک ما (البته شما رو صدرصد نمیگم)میایید میگید داسه ایپد در حد اک 1500 بدم
حالا چرا ناراحت میشید
30 درصد رو نمیگم درسته
اکا خوب امروز 16 رو 2650 میشه خرید همه جا هم هست
البته 32 رو من قیمت نکردم و اطلاعی ندارم
چوب بچه ها احتمال میدن قیمتها باز کمتر بشه این قیمت رو میدن
ببینید اگه بیرون میتونید بفروشید بهتره
دوستان گوشی فروخته شدبا توجه به قیمت اک که 3200 هست و 30% کسر به خاطر دست دومی
2400 هستم
دوستان گوشی فروخته شد
یه چیز جالب راجب این دوستمون به من زنگ زده میگه 4 اس شده 2850 گوشی شما هم 3 تعویض میکنی . واقعا مال خودت بود همچین قیمتی میدادی یه زمانی اینجا محیط دوستانه بود بین خودمون میفروختیم الان شده فقط یکی تاپیک بزنه بعضیا بزنن تو سر مال واقعا خوب نیست فکر کنید روزی خودت جایه من باشی
دوستان شرمنده ام من واقعا به کسی تاحالا توحین نکردم .
شمارو نمیگم کاربر ARIYAN0000 زنگ زده میگه 4 اس 2850من بهت زنگ زدم
دروغ تا این حد
بد زمونه ای شده
4اس هم در حال حاضر زیر 2 تومنه نمیدونی بدون
من در حال حاضر یه گوشی دارم اونم سامسونگ u800 هست
450 بالای قیمت شمااوکی
چند فروختی ؟
دوستان گوشی فروخته شد
یه چیز جالب یکی از دوستان به من زنگ زده میگه 4 اس شده 2850 گوشی شما هم 3 تعویض میکنی . واقعا مال خودت بود همچین قیمتی میدادی یه زمانی اینجا محیط دوستانه بود بین خودمون میفروختیم الان شده فقط یکی تاپیک بزنه بعضیا بزنن تو سر مال واقعا خوب نیست فکر کنید روزی خودت جایه من باشی
دوستان شرمنده ام من واقعا به کسی تاحالا توحین نکردم .
شمارو نمیگم کاربر ARIYAN0000 زنگ زده میگه 4 اس 2850
با تشکراز دوستان گوشی فروخته شد
اولا اینکه بچه جون من حالو حوصله بحث با تورو ندارم .وقتی 4300 خریدم ضرر کردم عمو جون نه الان . اپل باز بمب اینکارا عمو استیو خجالت بکش بر فقط تاپیکایه فروشمو ببین . من اصلا از تو پرسیدم چند گیگه گوشیت میای میگی 2980 یه 100 تومنم سر بدی 5 بگیری. خشگل پسر اینجا داستان بنویسم همه میدونن 4 اس چنده ادامه نده هم سن منم نیستی بخوای به من توهین کنی اینو میزارم پایه سنو سالت .ولش کن اینجا ادامه نده من واقعا از دوستان عذر میخوام اصلا لازم نیست اینارو بگم این دوستمون اتیشش تنده من دیگه ادامه نمیدم حرفی داری ت پ.خ
ول کن آریا تازه دارم میفهم پی تی شده جای آدمای عقده ایبچه خوابه گل پسر صداش نكن!
تو نه و شوما
از امتياز بازارچت معلومه چي كاره اي
من اينجا آدم هست ٨-٧ تومن معامله داشتم تو كجا حسابي من گفتم خوب سر ميدم منظورم ١٠٠ تومن نبود شما مسيجي كه نرخ دادم رو اينجا بزن هر جا گفتم ١٠٠ تومن هاي لايت كن بزن حرف داري اينجا بزن پخ كار بچه هاست و زنا هر كي به يكي ميگه بچه معلومه از همه بچه تره از آواتارت و يوزرت معلومه چند سالته برو با پي اس ٣ت بازي كن با ماها ور نرو
Sent from my iPhone 4S