• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایفون 5 بسیار تمیز

ho33einf

Registered User
لایک‌ها
34
با توجه به قیمت اک که 3200 هست و 30% کسر به خاطر دست دومی
قیمت میشه 2240 خداییش کمه
2400 هستم

شما خودت بخوای گوشی بفروشی 30% کم میکنی؟
تازه ایفون بعد از 1 سال هم 20% کم میکنن نه این گوشی که 1 ماه هم کار نکرده

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزیز ناراحت نشیا اما همین شماها خودتون تو تاپیک ما (البته شما رو صدرصد نمیگم)میایید میگید داسه ایپد در حد اک 1500 بدم
حالا چرا ناراحت میشید
30 درصد رو نمیگم درسته
اکا خوب امروز 16 رو 2650 میشه خرید همه جا هم هست
البته 32 رو من قیمت نکردم و اطلاعی ندارم
چوب بچه ها احتمال میدن قیمتها باز کمتر بشه این قیمت رو میدن
ببینید اگه بیرون میتونید بفروشید بهتره

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز ناراحت نشیا اما همین شماها خودتون تو تاپیک ما (البته شما رو صدرصد نمیگم)میایید میگید داسه ایپد در حد اک 1500 بدم
حالا چرا ناراحت میشید
30 درصد رو نمیگم درسته
اکا خوب امروز 16 رو 2650 میشه خرید همه جا هم هست
البته 32 رو من قیمت نکردم و اطلاعی ندارم
چوب بچه ها احتمال میدن قیمتها باز کمتر بشه این قیمت رو میدن
ببینید اگه بیرون میتونید بفروشید بهتره

تایید میشه داریم به قیمت اصلی نزدیک میشیم به نظرت تا الان این کاسبا داشتن سود 1 میلیونی میخوردن؟ واقعا که.
قیمت آخر رو برام بدون چونه بفرستید برای امروز.

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
قیمت اک ۳۲ قاعدتا با دلار ۳ تومانی باید ۲۴۰۰ برسه
جسارتا اگر دوستان نخواستن من ۲۵۰۰ خریدارم

saeed-p3

Registered User
لایک‌ها
1
با توجه به قیمت اک که 3200 هست و 30% کسر به خاطر دست دومی
قیمت میشه 2240 خداییش کمه
2400 هستم
دوستان گوشی فروخته شد
یه چیز جالب یکی از دوستان به من زنگ زده میگه 4 اس شده 2850 گوشی شما هم 3 تعویض میکنی . واقعا مال خودت بود همچین قیمتی میدادی یه زمانی اینجا محیط دوستانه بود بین خودمون میفروختیم الان شده فقط یکی تاپیک بزنه بعضیا بزنن تو سر مال واقعا خوب نیست فکر کنید روزی خودت جایه من باشی
دوستان شرمنده ام من واقعا به کسی تاحالا توحین نکردم .

Last edited:

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان گوشی فروخته شد
یه چیز جالب راجب این دوستمون به من زنگ زده میگه 4 اس شده 2850 گوشی شما هم 3 تعویض میکنی . واقعا مال خودت بود همچین قیمتی میدادی یه زمانی اینجا محیط دوستانه بود بین خودمون میفروختیم الان شده فقط یکی تاپیک بزنه بعضیا بزنن تو سر مال واقعا خوب نیست فکر کنید روزی خودت جایه من باشی

من بهت زنگ زدم
دروغ تا این حد
بد زمونه ای شده
4اس هم در حال حاضر زیر 2 تومنه نمیدونی بدون
من در حال حاضر یه گوشی دارم اونم سامسونگ u800 هست

saeed-p3

Registered User
لایک‌ها
1
من بهت زنگ زدم
دروغ تا این حد
بد زمونه ای شده
4اس هم در حال حاضر زیر 2 تومنه نمیدونی بدون
من در حال حاضر یه گوشی دارم اونم سامسونگ u800 هست
شمارو نمیگم کاربر ARIYAN0000 زنگ زده میگه 4 اس 2850
با تشکراز دوستان گوشی فروخته شد
اوکی
چند فروختی ؟
450 بالای قیمت شما

Last edited:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان گوشی فروخته شد
یه چیز جالب یکی از دوستان به من زنگ زده میگه 4 اس شده 2850 گوشی شما هم 3 تعویض میکنی . واقعا مال خودت بود همچین قیمتی میدادی یه زمانی اینجا محیط دوستانه بود بین خودمون میفروختیم الان شده فقط یکی تاپیک بزنه بعضیا بزنن تو سر مال واقعا خوب نیست فکر کنید روزی خودت جایه من باشی

داداش دو روزه اومدی اینجا حد خودتو بدون
من میدونی تا به حال چقدر تو گوشی بازی ضرر کردم که حرف الکی میزنی ؟
اصلا بی خیال شما 2850 میدی آکش 3 تومنه مگه عقلم کمه برم 250 کمتر بدم دست دو بگیرم؟
اونم اپل که هر چقدر براش بدی کمه به هر محصولش
نفهمانه نظر نده من گفتم آک این قیمت شماره هم دادم چرا نمیگی شماره دادم؟

چیه جاهای خوبشو میگی چیزایی که خودتو ضایع میکنه نمیگی ؟
من صبح علائدین بودم قیمتا از این قراره انقدر هم آشنا دارم اونجا که آمار بازار رو در بیارم
ضمنا قصد شما کار نبوده
قصد شما ترس از ضرر بوده
چون اگه کار بود نمیگفتی 4اس 64 بیار سر بده
به بنده گفتی 1300 سر بده یعنی گوشی منو 1500 حساب کردی حالا هر کی هر نظری دوس داره بده ببینم حرف من درست بوده یا شما
ضمنا بنده نظرم این بود مقداری بیشتر بهتون سر بدم ولی شما که تازه آیفون بازی آیفون باز هم نیستی این لغت کلی تجربه رو یدک میکشه که شما نداری نمیدونی اپل همینه همه مدلاش هم همین بودن فکر هم نکن مایشو ندارم میخوام از جنابعالی بز خری کنم یهویی قاطی کنم فردا صبح کله سحر میرم علائدین 64ش رو هم میگیرم پس با من مث این احمقا رفتار نکن

شمارو نمیگم کاربر ARIYAN0000 زنگ زده میگه 4 اس 2850
با تشکراز دوستان گوشی فروخته شد

ضمنا اگه ککی تو تومونم بود میخواستم الکی بپرونم خودم رو معرفی نمیکردم

قاعدش همینه قیمت دو دیوایس یکی هست 4اس 32 با 16 5 یکی هست دوس داشته باشی درهم-دینار-یورو-دلار-پند همه طوره باهات حساب میکنم سکه یه قرونی هم خواستی 100 دلار تفاوت رو بت میدم همینه قیمت جهانیه شما تعیین نمیکنی و کار خود اپل هست

saeed-p3

Registered User
لایک‌ها
1
اولا اینکه بچه جون من حالو حوصله بحث با تورو ندارم .وقتی 4300 خریدم ضرر کردم عمو جون نه الان . اپل باز بمب اینکارا عمو استیو خجالت بکش بر فقط تاپیکایه فروشمو ببین . من اصلا از تو پرسیدم چند گیگه گوشیت میای میگی 2980 یه 100 تومنم سر بدی 5 بگیری. خشگل پسر اینجا داستان بنویسم همه میدونن 4 اس چنده ادامه نده هم سن منم نیستی بخوای به من توهین کنی اینو میزارم پایه سنو سالت .ولش کن اینجا ادامه نده من واقعا از دوستان عذر میخوام اصلا لازم نیست اینارو بگم این دوستمون اتیشش تنده من دیگه ادامه نمیدم حرفی داری ت پ.خ

Last edited:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
اولا اینکه بچه جون من حالو حوصله بحث با تورو ندارم .وقتی 4300 خریدم ضرر کردم عمو جون نه الان . اپل باز بمب اینکارا عمو استیو خجالت بکش بر فقط تاپیکایه فروشمو ببین . من اصلا از تو پرسیدم چند گیگه گوشیت میای میگی 2980 یه 100 تومنم سر بدی 5 بگیری. خشگل پسر اینجا داستان بنویسم همه میدونن 4 اس چنده ادامه نده هم سن منم نیستی بخوای به من توهین کنی اینو میزارم پایه سنو سالت .ولش کن اینجا ادامه نده من واقعا از دوستان عذر میخوام اصلا لازم نیست اینارو بگم این دوستمون اتیشش تنده من دیگه ادامه نمیدم حرفی داری ت پ.خ

بچه خوابه گل پسر صداش نكن!
تو نه و شوما
از امتياز بازارچت معلومه چي كاره اي
من اينجا آدم هست ٨-٧ تومن معامله داشتم تو كجا حسابي من گفتم خوب سر ميدم منظورم ١٠٠ تومن نبود شما مسيجي كه نرخ دادم رو اينجا بزن هر جا گفتم ١٠٠ تومن هاي لايت كن بزن حرف داري اينجا بزن پخ كار بچه هاست و زنا هر كي به يكي ميگه بچه معلومه از همه بچه تره از آواتارت و يوزرت معلومه چند سالته برو با پي اس ٣ت بازي كن با ماها ور نرو

Sent from my iPhone 4S

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بچه خوابه گل پسر صداش نكن!
تو نه و شوما
از امتياز بازارچت معلومه چي كاره اي
من اينجا آدم هست ٨-٧ تومن معامله داشتم تو كجا حسابي من گفتم خوب سر ميدم منظورم ١٠٠ تومن نبود شما مسيجي كه نرخ دادم رو اينجا بزن هر جا گفتم ١٠٠ تومن هاي لايت كن بزن حرف داري اينجا بزن پخ كار بچه هاست و زنا هر كي به يكي ميگه بچه معلومه از همه بچه تره از آواتارت و يوزرت معلومه چند سالته برو با پي اس ٣ت بازي كن با ماها ور نرو

Sent from my iPhone 4S
ول کن آریا تازه دارم میفهم پی تی شده جای آدمای عقده ای :eek:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
حاجي به مولا اصلا آدمي نيستم از دهنم فحش در بياد ببين چطوره رفته تو مخم كه اينطوري نوشتم خدا شاهده پولش رو داشتم همين امروز برم بخرم گفتم بزار ٤اس رو بفروشم ضرر هم كردم از يه جا ضرر كنم بعد اين اومده ميگه گفتم ١٠٠ تومن سر ميدم خدا شاهده اگر نظرم رو ١٠٠ تومن بوده اون رو تا ٨٠٠-٩٠٠ ميخواستم سر بدم ولي ايشون پاي معامله نيومد آخرش هم گفتم نقدي ٢٨٥٠ ميخوام باز اومده زده آرين گفته آك گوشيم انقدره ١٠٠ سر ميدم
آبروي آدما چيزيه سخت به دست ميتد ولي به راحتي ميره

Sent from my iPhone 4S

حتي براي اثبات حرفم از قيمت هم شماره دادم خدمتشون دو تا هم دادم كه حرفم سند باشه ولي متاسفانه ايشون فكر ديگه اي كردن

Sent from my iPhone 4S

بالا