• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایفون5 فوری

hmd_kaj

Registered User
لایک‌ها
0
اگه توجه کنید علاوه بر اینکه جفت امتیاز ها رو یک نفر داده متن ها هم یکیه و یک تاریخ
Seller xbox68(1) March 25th, 2013
icon_positive.png
فروشنده با انصاف و درستکار پیشاپیش پول فرستاد
icon_positive.png

کاربر گرامی شما الان توی همه تاپیک ها نوشتید کاربرای با سابقه با نیو یوزر ها مشکل دارند چنین حرفی صد در صد اشتباه است همه ما هم نیو یوزر بودیم
شما قصد های دیگه ای (شاید) داشتید به کاربرا پی تی مربوط نمیشه
تایید میشه
باید گزارش کنیم این چند تا یوزر رو که این اقا ساخته

farshad1700

Registered User
لایک‌ها
6
ااااااااااا چه جالب ایشون در ساعت 1:14 گوشی رو فروخته....:D

نمیدونم چرا ساعت 2:38 به من میگه شماره حساب بدم پول بریزی:lol:

من از فردا روزی یه آگهی آیفون 5 میزنم حضوری هم فقط جزیره ابوموسی تحویل میدم میتونید بیاید

وگرنه اول واریز:cool:

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
۲۱۰۰ خریدارم به شرط اعتماد سازی

اگر محمود خرسند چهارده هم شمارو تایید کنه پولو میریزم

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
اولا که ایشون هنوز بلد نیستند بنویسند.دوما من دارم بش میگم ته تهش چند میدی،میگه 2350 میخوایش؟بهش میگم با این قیمت میرم اکشو میخرم.بیا برو من که میدونستم تو فروشنده نیستی.
آره آقای محترم اینجا بچه های پی تی میدونند باید با کی معامله کنند

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان دو تا تاپیک مشکوک هستش خیلی هم مشکوک
به نظر میرسه یک user اقدام به ساخت 3 تا user با نام های زیر کرده :
sirani
اکبر رشتی
ali.tala
به این دو تا تاپیک هم خوب دقت کنید :
http://forum.persiantools.com/t375099.html
http://forum.persiantools.com/t375290.html
این سه کاربر با هم یه رابطه هایی دارند new user بودن یک طرف و تایید کردن و گفتن نکته در تاپیک های همدیگه هم یک طرف !
فروش ایفون 5 مشترک هم یک طرف
در همه هم اول واریز بعد ارسال با توجه به new user بودن
تغییر موقعیت از تهران به بندرعباس و .....
پاک شدن یکباره محل سکونت کاربر از تهران و تغیر موقعیت کاربر از تهران به بندر عباس ( در حالت مسافرت )
اگر کاربر در حالت مسافرت هستش اون وقت کارتون و .. هم موقع سفر میبره با خوش که معامله حضوری میکنند ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این موارد فوق الذکر در تاپیک اول دیده شده و در این تاپیک هم گویا مشترکا داره اتفاق میافته
احتیاط کنید

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان در حد می باشد بدون گارنتی جلبریک نشده مشکی پارت نامبر ll/a هستش انلاک فکتوری هستش فول برنامه برچسب صفحه داره دوستان فوری فروش اول واریز بعد ارسال اعتماد سازی میشه قیمتن پایه 2 تومان09308911960 فروخنه شد

مراقب باشید !!!

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
لعنت به هرچی دزده :mad:

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
چقدر بی در و پیکر شده این pt !!

هرچی کلاه برداره ریخته اینجا !

دوستان یا حضوری خرید کنند یا کاربرای با سابقه رو واسطه قرار بدند تا مشکلی پیش نیاد

ialem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه یوزر من (erfan_king) بسته شده و 1شنبه فکر کنم از بن خارج میشم طبق شکایتی که من از محمود خرسند کردم ازم ادرس سایت خواستند وقتی دادم و گفتم کلاهبردار زیاده گفتند که بررسی میشه اگه کلاهبرداری زیاد باشه سایت بسته خواهد شد !

به مدیران سایت
پیشنهاد میکنم یک فکری به حال سایت بکنند !

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
اگه توجه کنید علاوه بر اینکه جفت امتیاز ها رو یک نفر داده متن ها هم یکیه و یک تاریخ
icon_positive.png
icon_positive.png

کاربر گرامی شما الان توی همه تاپیک ها نوشتید کاربرای با سابقه با نیو یوزر ها مشکل دارند چنین حرفی صد در صد اشتباه است همه ما هم نیو یوزر بودیم
شما قصد های دیگه ای (شاید) داشتید به کاربرا پی تی مربوط نمیشه

دوستان يه چيزه با حال
اينجا xbox68 در واقع از هر دو نفر خريد كرده و نوشته كه فروشنده درستكار پيشاپيش پول فرستاد
از كي تا حالا فروشنده ها پول ميفرستان. آخه بي دين پس اين وسط جنسو كي ميفرسته ؟؟!!! لابد خريدار هاااا؟؟؟؟
اين دوست نازنينمون فكر كنم تو مفهوم فروشنده و خريدار يكم مشكل داره. البته من فكر ميكنم ايشون باهوش تر از اين حرفاست چون قصدش دقيقا كلاهبرداري نبست و فقط داره با ما حال ميكنه و ميخنده وگرنه اينقدر سوتي هاي سنگين نميداد. مشخصه كه يه جورايي خودش دوست داره لو بره.

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان يه چيزه با حال
اينجا xbox68 در واقع از هر دو نفر خريد كرده و نوشته كه فروشنده درستكار پيشاپيش پول فرستاد
از كي تا حالا فروشنده ها پول ميفرستان. آخه بي دين پس اين وسط جنسو كي ميفرسته ؟؟!!! لابد خريدار هاااا؟؟؟؟
اين دوست نازنينمون فكر كنم تو مفهوم فروشنده و خريدار يكم مشكل داره. البته من فكر ميكنم ايشون باهوش تر از اين حرفاست چون قصدش دقيقا كلاهبرداري نبست و فقط داره با ما حال ميكنه و ميخنده وگرنه اينقدر سوتي هاي سنگين نميداد. مشخصه كه يه جورايي خودش دوست داره لو بره.
بابا چکارش دارید؟داره شبا ما رو سرگرم میکنه :D

sirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودتی داش دزد

amir_dj69

Registered User
لایک‌ها
106

sirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه داش پخ دادم

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
به منم ثابت کن.نامرده اونکه از تو خرید نکنه

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
متاسفانه یوزر من (erfan_king) بسته شده و 1شنبه فکر کنم از بن خارج میشم طبق شکایتی که من از محمود خرسند کردم ازم ادرس سایت خواستند وقتی دادم و گفتم کلاهبردار زیاده گفتند که بررسی میشه اگه کلاهبرداری زیاد باشه سایت بسته خواهد شد !

به مدیران سایت
پیشنهاد میکنم یک فکری به حال سایت بکنند !

دوستان بهتر هست که در خرید و فروش ها فقط با شنیدن قیمت های غیرواقعی فورا اقدام به واریز پول نکنیم تا گرفتار این افراد کلاهبردار بی وجدان نشیم.
مدیران هم باید برای مشکلات فکری بکنند مثل اجرای سفت و سخت کاربر تایید شده.مثلا کلیه آدرس دقیق + شماره ثابت و شماره همراه + اسکن مدارک رو برای ارائه مجوز خرید و فروش تو بازارچه از کاربران دریافت کنند ،هرچند بازهم عده ای کلاهبردار و دزد با ترفندهای جدید دوباره اقدام به کلاهبرداری می کنند ولی حداقل آمار این دزدی ها کمتر میشه

amir_dj69

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان بهتر هست که در خرید و فروش ها فقط با شنیدن قیمت های غیرواقعی فورا اقدام به واریز پول نکنیم تا گرفتار این افراد کلاهبردار بی وجدان نشیم.
مدیران هم باید برای مشکلات فکری بکنند مثل اجرای سفت و سخت کاربر تایید شده.مثلا کلیه آدرس دقیق + شماره ثابت و شماره همراه + اسکن مدارک رو برای ارائه مجوز خرید و فروش تو بازارچه از کاربران دریافت کنند ،هرچند بازهم عده ای کلاهبردار و دزد با ترفندهای جدید دوباره اقدام به کلاهبرداری می کنند ولی حداقل آمار این دزدی ها کمتر میشه
من جواب استارتر عزیزمون رو تو تاپیک فروش نوت 2 شون دادم منتظرم جوابمو بدن
میخوام گوشیشو بخرم

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
یعنی یه کلاه بردار چقد میتونه احمق و کند ذهن و باشه که تو پست دادن و پ خ دادن خودش رو لو بده
تف تو روح ذات خودت و اجدادت
یعنی کلمات عاجزن از توصیف و تنبیه این جور اشخاص
امیدوارم که کسی بتونه اینا از اونجا آویزون کنه تا انشاا... اون دنیا از خجالتشون در بیان

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
کلاه بردار فقط محمود ماشالا با پرینت حسابی که ازش گرفتم نزدیک به 8 میلیون از یه ایفون 5 کلاهبرداری کرد :D

maaya130

Registered User
لایک‌ها
0
شما هر جای دنیا که بری بازم کلاه بردار هست و امکان نابودی این موجودات به هیچ عنوان امکان پذیر نیست پس بهترین راه اینه کا تو معاملات حواستون رو جم کنید وگول قیمتهای غیر منطقی رو نخورید وتوصیه من به کلیه کاربران اینه که حتی المقدور حضوری معامله کنید یا با واسطه معتبر تا به مشکل بر نخورید

بالا