• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اینترنتی انواع نرم افزار ، کتب ، لوازم آرایشی و ...

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
فروشگاه اینترنتی مهدی شاپ هم افتتاح شد و سیستم فروشگاهی + سیستم پرداخت در محل نیز اماده شد

فروش انواع نرم افزار و سخت افزار و کتب کامپیوتری و لوازم آرایشی از جمله فعالیت های این فروشگاه بزرگ است

البته هنوز 1% جنس ها وارد سایت شده و همچنین حتی ارم فروشگاه و بنر و لگوی فروشگاه حالت پیش فرض خود سیستم هست که وقت نکردم درستش کنم

درد من اینه که شاگردهای من تو فروشگاه مرکزی زیاد کار با نت بلد نیستن و من خودم دست تنها هستم حتی دنبال یکی می گشتم برام جنس وارد کنه و منم بهش پورسانت بدم که فعلا قبول نکرده

فقط چند نکته :
1) به علت تازه تاسیس بودن فروشگاه اینترنتی ممکن است مدتی طول بکشد تا همه اجناس را وارد کنیم
2) بچه های این انجمن می توانند در همین تاپیک محصولات را سفارش دهند تا هم سریع تر انجام بدیم و هم اینکه همین جا پشتیبانی کنیم
3) لطفا قبل از خرید قیمت محصولات ارجینال و رایتی ما را مقایسه کنید
4) ما دارای دفتر مرکزی فروش هم هستیم ( آدرس دفتر در سایت موجود است)

5) جدا و عاجزا از برخی از عزیزان که خدا راشکر تعدادشان هم خیلی کم هست خواهشمندم از دادن پست ها غرض ورزانه که نشانه نیت شما خودشان خواهد بود خود داری نمایند

Last edited:

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
1) در حال حاضر 80 % محصولات زبان انگلیسی وارد سایت شد که می توانید از همینک خرید کنید

2) فعلا در حال وارد کردن بازی های کامپیوتری هستیم ( تعدادشان بسیار زیاد است و گمونم خیلی خیلی زمان ببه همه را وارد کنیم)

3) اگر محصول خاصی مد نظر دارید و ما هنوز وارد سایت نکردیم پیغام خصوصی بدهید تا در مغازه نگاه کنم اگر بود وارد سایت کنم

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
در این پست کد رهگیری محصولاتی که برای شما بچه های این انجمن ارسال کردم را قرار می دم
و همچنین پشتیبانی ارسال ها نیز در همین پست خواهد بود

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
از همه عزیزان خودم تقاضا دارم از پست های نامربوط جدا خود داری کنند اخه یه مدته دارن جو هر تاپیکی را بهم می زنند

اگر جنس های من منجل هست :D یا گران هست :eek: یا نمی دونم هر چی هست :wacko: خواهشا لازم نیست نظرات کارشناسی بدید بعضی ها:blush: ( به جون خودم شرمنده اگه اینجوری گفتم !! می تونید تو پیغام خصوصی هرچی فحش خواستید بدید بازم شرمنده ))

بالا