farzad_angel
کاربر تازه وارد
تسلیت میگم خدا بهت صبر بده دوست عزیز Shadow of Mordor بازی خوبی هست اما مثل اینکه تو لود تکسچر یکم مشکل داشتهسلام دوستان من خوب خیلی سابقه کنسول داشتنم کمتر از شما هست ولی خوب چون سایت دارم و خودم هم گیم رایت و پچ میکنم البته 2 سال هست ولی حرف هردوی شما درست هست پچ لازم هست و برنر هم لازم هست اگه کسی که میخواد به قول معروف امنیت لایو داشته باشه .اگه کنسول جیتگ هست با لایو کاری ندارند برنر باشه کافیه ولی خوب پچشده هم باشه میتونه به کسی که جی تگ نداره بده.نخواستم دخالت کرده باشم ولی دیدم که اطلاعات خوبی گذاشتید گفتم شرکت کنم . اصلا ممکن هست من اشباه بکنم.برای abgx هم که میگید باز نمیشه را حل ساده هست اگه دوست داشتید بگید من بهتون میگم .البته پ.خ بزنید سر فرصت توضیح میدم چون جمعه پیش دخترم به دنیا اومد ولی 3 ساعت بعد فوت کرد به خاطر اشتباه دکتر در تجویز دارو.ولی من ترجیحا همه گیم هامو از مهندس میگیرم چون تهیه دیسک خام درست حسابی و ...... دانلود .اگه نسوزونم دیسک رو .پیر شدم .سلین جان گیم های که دوست عزیزمون گفتن هم اگه گرفتی بگو لطفا یا اطلاع بده طرفدار پیدا کرده مخصوصا گیم
Shadow of Mordor امتیاز بالایی هم اورده .ببخشید زیا حرف زدم.مرسی
برای اینکه تایپیک هم به بیراه نره Dragon Age: Inquisition و Farcry 4 هم اگر اماده شد لطفا اطلاع بدید ما همچنان منتظریم