• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یه سری بازی خریداری شد خیلی با کیفیت و خوب
با تشکر از پیگیری های آقا سلین

prest

Registered User
لایک‌ها
38
13 بازی از سلین اقا خریداری شد که سالم و عالی بدستم رسید
تشکر از دوست عزیز بابت ارسال و بازی هدیه

2Pac_Shakur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام.بازی های منم رسید.مثل همیشه عالی و با کیفیت بدونِ هیچ مشکلی
سلین جان خسته نباشی:D;)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام.بازی های منم رسید.مثل همیشه عالی و با کیفیت بدونِ هیچ مشکلی
سلین جان خسته نباشی:D;)

این آقا مهرداد یکی از مشتریهای خوب منه :)

ممنون که اطلاع دادید آقا مهرداد :)

خوشحالم که از کیفیت کار راضی بودید :)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بازی جدید چیزی نیومده ؟ :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی Dragonball Xenoverse اضافه شد

Dragonball-Xenoverse-8.jpg

توضیحات بازی:

بازی Dragonball Xenoverse پانزدهمین عنوان از این سری است که برای کنسول XBOX360 منتشر شده است. سازنده ی این عنوان استدیو Dimps و ناشر آن شرکت خوش نام Bandai Namco Games می باشد. خائنان واقعی در داستان بازی Dragonball Xenoverse شخصیت های Towa و Mira هستند ، مسافران زمانی که راه مبارزه را تغییر دادند . Towa قادر است که بر Frieza چیره شود و آنها را به دشمنانی بی سابقه و شرور تبدیل کند . این تکامل دشمنان یک وضعیت پالش بر انگیز را برای بازیکن ایجاد خواهد کرد . این نسخه شامل حالت جدید World Tournament Budokai Tenkaichi می باشد که به بازیکنان این اجازه را می دهد تا با انتخاب کاراکتر های مورد نظرتان از Dragon Ball GT، به طور گروهی به بازی پردازید. هم چنین این حالت جدید، در شهر Toki Toki City در جریان است و شما با به کار گیری massive frenzied brawl می توانید از پاداش ها و جوایزی ویژه برخوردار شوید.

تصاویر بازی:
Dragonball-Xenoverse-1-300x169.jpg Dragonball-Xenoverse-2-300x169.jpg Dragonball-Xenoverse-3-300x169.jpg Dragonball-Xenoverse-4-300x169.jpg Dragonball-Xenoverse-5-300x169.jpg Dragonball-Xenoverse-6-300x169.jpg Dragonball-Xenoverse-7-300x169.jpg

ArsesHystaspes

Registered User
لایک‌ها
12
سلام منظور از اینکه بازی resident evil revelations 2 فقط بر روی دستگاهای جی تگ دار اجرا میشه چیست؟
یعنی بر روی دستگاهای کپی خور اجرا نمیشه؟
ممنون

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

crazy1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا سلین خوب هستین.
من سفارشمو به ایمیلتون فرستادم ولی جواب ندادین.حامد هستم

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام منظور از اینکه بازی resident evil revelations 2 فقط بر روی دستگاهای جی تگ دار اجرا میشه چیست؟
یعنی بر روی دستگاهای کپی خور اجرا نمیشه؟
ممنون

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

سلام دوست قدیمی من :)
خیر هنوز اون نسخه از این بازی که روی دستگاهای کپی خور اجرا بشه نیومده. فقط نسخه XBLA اون اومده که تنها روی کنسولهای جیتگ اجرا میشه.
نسخه LT3 اون چند هفته بعد انشالله میاد :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام اقا سلین خوب هستین.
من سفارشمو به ایمیلتون فرستادم ولی جواب ندادین.حامد هستم

سلام آقا حامد
خوب هستین؟

ایمیلتون رو دیر دیدم. جواب دادم خدمتتون :)

در خدمتتون هستم :)

XHidden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلین یک ماه شدا... چی شد بلاخره این سفارش ما ؟ یک ماه هر روز دارم میام به فروم سر میزنم به امید اینکه جواب مارو میدید شما هم انگار نه انگار ... -_-

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
آقا سلین یک ماه شدا... چی شد بلاخره این سفارش ما ؟ یک ماه هر روز دارم میام به فروم سر میزنم به امید اینکه جواب مارو میدید شما هم انگار نه انگار ... -_-
کدوم سفارش دوست من؟

الان پیامهام رو دوباره چک میکنم.

سفارشی نگرفتم ازتون...

لطفا دوباره ارسال کنید.

ممنون

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
دوباره پیامهام رو چک کردم. فکر کنم منظورتون از سوالی بود که در رابطه با بازی WatchDogs کرده بودید درسته؟

همینجا از بقیه دوستان میپرسم.

دوستان کسی مشکلی با بازی WatchDogs داره؟ بصورتیکه قطعه صدا دیالوگ های کاراکتر ها موقع صحبت کردن شنیده نشه؟

ممنون

XHidden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره پیامهام رو چک کردم. فکر کنم منظورتون از سوالی بود که در رابطه با بازی WatchDogs کرده بودید درسته؟

همینجا از بقیه دوستان میپرسم.

دوستان کسی مشکلی با بازی WatchDogs داره؟ بصورتیکه قطعه صدا دیالوگ های کاراکتر ها موقع صحبت کردن شنیده نشه؟

ممنون
بله یک ماه پیش بود قرار بود بهم سریع خبر بدید ولی خوب خبری ازتون نشد. یک ماهِ منتظرم میخوام واچ داگز بازی کنم ولی ...

در این مورد هم من چندین جا از چندین نفر چه دوستام چه کسایی که نمیشناختم پرسیدم. مشکل 100% از دیسک بازی هست, اینم دو نمونه از اظهار نظر دوستان تو یه فروم دیگه:

http://forum.bazicenter.com/thread62714/page49/#post3635482

http://forum.bazicenter.com/thread62714/page49/#post3635516

اتفاقا بازی رو یکی از دوستانم قرار بود واسه من بیاره ولی من چون رو حرف شما حساب باز کرده بودم گفته بودید دیسک هاتون گارانتی داره دیگه سراغش نرفتم منتظر بودم شما بیاید این مشکل منو حل کنید.

یکی از دلایل اینکه ازتون خرید کردم این بود که با قاطعیت گفتید دیسک هاتون گارانتی داره و در صورت مشکل تعویض میشه. منم از کارهاتون با این حال که سفارش و خرید اولم از شما بود راضی بودم :) تا اینکه به این مشکل بر خوردم. مطمئنا اگه این مشکل منو حل کنید هم به نفع شماست هم به نفع. هم من یه فروشنده مطمئن پیدا میکنم هم شما یه مشتری ثابت که توی سفاراشات بعدی هم حتما سراغ شما خواهم اومد.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بله یک ماه پیش بود قرار بود بهم سریع خبر بدید ولی خوب خبری ازتون نشد. یک ماهِ منتظرم میخوام واچ داگز بازی کنم ولی ...

در این مورد هم من چندین جا از چندین نفر چه دوستام چه کسایی که نمیشناختم پرسیدم. مشکل 100% از دیسک بازی هست, اینم دو نمونه از اظهار نظر دوستان تو یه فروم دیگه:

http://forum.bazicenter.com/thread62714/page49/#post3635482

http://forum.bazicenter.com/thread62714/page49/#post3635516

اتفاقا بازی رو یکی از دوستانم قرار بود واسه من بیاره ولی من چون رو حرف شما حساب باز کرده بودم گفته بودید دیسک هاتون گارانتی داره دیگه سراغش نرفتم منتظر بودم شما بیاید این مشکل منو حل کنید.

یکی از دلایل اینکه ازتون خرید کردم این بود که با قاطعیت گفتید دیسک هاتون گارانتی داره و در صورت مشکل تعویض میشه. منم از کارهاتون با این حال که سفارش و خرید اولم از شما بود راضی بودم :) تا اینکه به این مشکل بر خوردم. مطمئنا اگه این مشکل منو حل کنید هم به نفع شماست هم به نفع. هم من یه فروشنده مطمئن پیدا میکنم هم شما یه مشتری ثابت که توی سفاراشات بعدی هم حتما سراغ شما خواهم اومد.

دوست خوب من تمامی دیسکهای من دارای گارانتی تعویض هستند :) این رو دوستان خوب من هم توی همین تاپیک میتونند تایید کنند :) که اگر دیسکی مشکل داشته بصورت رایگان براشون تعویض شده :)

طول کشیدن وضعیت دیسک شما به این خاطر بود که مطمئن نبودیم مشکل از دیسک هست یا خیر. چون مشکلش یکم عجیب بود. که دیسک نصب میشه، بازی هم میشه، تمامی صداها هم میاد ولی صدای گفتگوی کاراکترها نمیاد.

ولی برای اینکه خیال شما هم راحت باشه من دیسک رو بصورت رایگان با سفارش بعدیتون تعویض میکنم :) (در غیر اینصورت هزینه ارسال به عهده شما خواهد بود)

هر گونه سوالی داشته باشید من در خدمتتون هستم :)

mehdi-ss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا آقا سلین کارش درسته . من که تعداد میگیرم ازشون هر وقت مشکلی پیش میاد رایگان تعویض میکنه .

بالا