یه سری بازی خریداری شد خیلی با کیفیت و خوب
با تشکر از پیگیری های آقا سلین
یه سری بازی خریداری شد خیلی با کیفیت و خوب
13 بازی از سلین اقا خریداری شد که سالم و عالی بدستم رسید
تشکر از دوست عزیز بابت ارسال و بازی هدیه
سلام.بازی های منم رسید.مثل همیشه عالی و با کیفیت بدونِ هیچ مشکلی
سلین جان خسته نباشی
بازی Dragonball Xenoverse اومده آقا فرزادبازی جدید چیزی نیومده ؟
سلام منظور از اینکه بازی resident evil revelations 2 فقط بر روی دستگاهای جی تگ دار اجرا میشه چیست؟
یعنی بر روی دستگاهای کپی خور اجرا نمیشه؟
ممنون
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام اقا سلین خوب هستین.
من سفارشمو به ایمیلتون فرستادم ولی جواب ندادین.حامد هستم
کدوم سفارش دوست من؟آقا سلین یک ماه شدا... چی شد بلاخره این سفارش ما ؟ یک ماه هر روز دارم میام به فروم سر میزنم به امید اینکه جواب مارو میدید شما هم انگار نه انگار ... -_-
دوباره پیامهام رو چک کردم. فکر کنم منظورتون از سوالی بود که در رابطه با بازی WatchDogs کرده بودید درسته؟آقا سلین یک ماه شدا... چی شد بلاخره این سفارش ما ؟ یک ماه هر روز دارم میام به فروم سر میزنم به امید اینکه جواب مارو میدید شما هم انگار نه انگار ... -_-
بله یک ماه پیش بود قرار بود بهم سریع خبر بدید ولی خوب خبری ازتون نشد. یک ماهِ منتظرم میخوام واچ داگز بازی کنم ولی ...دوباره پیامهام رو چک کردم. فکر کنم منظورتون از سوالی بود که در رابطه با بازی WatchDogs کرده بودید درسته؟
همینجا از بقیه دوستان میپرسم.
دوستان کسی مشکلی با بازی WatchDogs داره؟ بصورتیکه قطعه صدا دیالوگ های کاراکتر ها موقع صحبت کردن شنیده نشه؟
ممنون
بله یک ماه پیش بود قرار بود بهم سریع خبر بدید ولی خوب خبری ازتون نشد. یک ماهِ منتظرم میخوام واچ داگز بازی کنم ولی ...
در این مورد هم من چندین جا از چندین نفر چه دوستام چه کسایی که نمیشناختم پرسیدم. مشکل 100% از دیسک بازی هست, اینم دو نمونه از اظهار نظر دوستان تو یه فروم دیگه:
http://forum.bazicenter.com/thread62714/page49/#post3635482
http://forum.bazicenter.com/thread62714/page49/#post3635516
اتفاقا بازی رو یکی از دوستانم قرار بود واسه من بیاره ولی من چون رو حرف شما حساب باز کرده بودم گفته بودید دیسک هاتون گارانتی داره دیگه سراغش نرفتم منتظر بودم شما بیاید این مشکل منو حل کنید.
یکی از دلایل اینکه ازتون خرید کردم این بود که با قاطعیت گفتید دیسک هاتون گارانتی داره و در صورت مشکل تعویض میشه. منم از کارهاتون با این حال که سفارش و خرید اولم از شما بود راضی بودم تا اینکه به این مشکل بر خوردم. مطمئنا اگه این مشکل منو حل کنید هم به نفع شماست هم به نفع. هم من یه فروشنده مطمئن پیدا میکنم هم شما یه مشتری ثابت که توی سفاراشات بعدی هم حتما سراغ شما خواهم اومد.