سلام من بازیهای زیر رو با چاپ روی دیسک و کاور می خواستم لطفا طریقه خرید و هزینه رو بگید
GTA IV (FREE) 2008
Red Dead Redemption (FREE) 2010
LA Noire Complete Edition (FREE) 2011
Dynasty Warriors 8 2013
سلام
لطف کنید تلگرام رو چک بفرمایید
سفارش من رو ارسال کردید ؟
بنام حمید ..
لطف پیام خصوصی رو چک کنید
سلام
راسته که مورتال ایکس اومده برا 360؟
لطفا پیام خصوصی رو چک کنید
سلام سلین جان چطوری؟
دو تا بازی Resident Evil Revelations 2 و Resident Evil HD Remaster رو کنسول هایی که JTAG نیست به هیچ طریقی نصب نمیشن نه؟
بعد هر دوتاشون XGD3 هستن؟ چون xboxهای قدیمی وقتی بازی های XGD3 رو نصب نمیکنی یه صدای تراکتوری میده! اگه باز XGD2 باشه میشه با صداش کنار اومد
سلام
عزیز 2 تا سوال
یکی اینکه من cod ghost رو دارم ولی برنرمکس نیست میخوام آنلاین بازی کنم دیسک 2 رو خرید بکنم کافیه یا دیسکه 1 که نصبیه رو هم باید خرید کنم ؟؟؟
و اینکه یه نسخه مورتال کمبت هست که شخصیاتایی مثل جوکر و بتمن اینا توشن با شخصیاتای اصلی خود کمبت اون نسخرو دارید ؟؟؟
سلام دوست من
برای انلاین بهتره هر دو دیسک هم برنرمکس باشه دوست من. چون یه کدی هست داخل دیسک که اگر برنرمکس نباشه همین باعث بن شدن میشه. بهتره هر دو دیسک رو تهیه کنید.
در رابطه با سوال دوم هم بله بازی Injustice Gods Among Us هستش که دارم بازی رو
سلام
و اینکه یه نسخه مورتال کمبت هست که شخصیاتایی مثل جوکر و بتمن اینا توشن با شخصیاتای اصلی خود کمبت اون نسخرو دارید ؟؟؟
ببخشید عزیز زیاد سوال میکنم یه سواله دیگه از آنلاین cod advanse war خوشم نیومد ghost رو خرید کنم هنوز کسی آنلاین بازی مینکه یا بین نسخه هاش کدوم بیشتر طرفدار داره ؟؟؟