• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

un4g1v3n

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
لطف کنید تلگرام رو چک بفرمایید
سفارش من رو ارسال کردید ؟
بنام حمید ..

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام من بازیهای زیر رو با چاپ روی دیسک و کاور می خواستم لطفا طریقه خرید و هزینه رو بگید

GTA IV (FREE) 2008
Red Dead Redemption (FREE) 2010
LA Noire Complete Edition (FREE) 2011
Dynasty Warriors 8 2013

سلام دوست من

فاکتور ارسال شد خدمتتون :)

در خدمتتون هستم :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام
لطف کنید تلگرام رو چک بفرمایید
سفارش من رو ارسال کردید ؟
بنام حمید ..

سلام آقا حمید

بله همونطور که بهتون قول داده بودم سه شنبه سرظهر فرستادم خدمتتون :)

کد رهگیری رو خدمتتون تلگرام کردم :)

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
راسته که مورتال ایکس اومده برا 360؟

Ramin051

Registered User
لایک‌ها
17
سلام سلین جان چطوری؟
دو تا بازی Resident Evil Revelations 2 و Resident Evil HD Remaster رو کنسول هایی که JTAG نیست به هیچ طریقی نصب نمیشن نه؟
بعد هر دوتاشون XGD3 هستن؟ چون xboxهای قدیمی وقتی بازی های XGD3 رو نصب نمیکنی یه صدای تراکتوری میده! اگه باز XGD2 باشه میشه با صداش کنار اومد

adel1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام امروز بازیها دستم رسید دستتون درد نکنه موفق باشید

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام سلین جان چطوری؟
دو تا بازی Resident Evil Revelations 2 و Resident Evil HD Remaster رو کنسول هایی که JTAG نیست به هیچ طریقی نصب نمیشن نه؟
بعد هر دوتاشون XGD3 هستن؟ چون xboxهای قدیمی وقتی بازی های XGD3 رو نصب نمیکنی یه صدای تراکتوری میده! اگه باز XGD2 باشه میشه با صداش کنار اومد

سلام آقا رامین

بازی Resident Evil 2 قابلیت نصب نداره و فقط از روی دیسک اجرا میسه.

بازی Resident Evil HD Remaster هم فقط برای کنسولهای JTAG اومده و روی دیسک عرضه نشده.

در رابطه با صدای تراکتور هم این صدا برای سرعت رایت هست. اگر دیسکها با سرعت پایین رایت بشند مشکل صدا ندارن :)

AbbeyDawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
عزیز 2 تا سوال
یکی اینکه من cod ghost رو دارم ولی برنرمکس نیست میخوام آنلاین بازی کنم دیسک 2 رو خرید بکنم کافیه یا دیسکه 1 که نصبیه رو هم باید خرید کنم ؟؟؟
و اینکه یه نسخه مورتال کمبت هست که شخصیاتایی مثل جوکر و بتمن اینا توشن با شخصیاتای اصلی خود کمبت اون نسخرو دارید ؟؟؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام
عزیز 2 تا سوال
یکی اینکه من cod ghost رو دارم ولی برنرمکس نیست میخوام آنلاین بازی کنم دیسک 2 رو خرید بکنم کافیه یا دیسکه 1 که نصبیه رو هم باید خرید کنم ؟؟؟
و اینکه یه نسخه مورتال کمبت هست که شخصیاتایی مثل جوکر و بتمن اینا توشن با شخصیاتای اصلی خود کمبت اون نسخرو دارید ؟؟؟

سلام دوست من
برای انلاین بهتره هر دو دیسک هم برنرمکس باشه دوست من. چون یه کدی هست داخل دیسک که اگر برنرمکس نباشه همین باعث بن شدن میشه. بهتره هر دو دیسک رو تهیه کنید.
در رابطه با سوال دوم هم بله بازی Injustice Gods Among Us هستش که دارم بازی رو :)

AbbeyDawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست من
برای انلاین بهتره هر دو دیسک هم برنرمکس باشه دوست من. چون یه کدی هست داخل دیسک که اگر برنرمکس نباشه همین باعث بن شدن میشه. بهتره هر دو دیسک رو تهیه کنید.
در رابطه با سوال دوم هم بله بازی Injustice Gods Among Us هستش که دارم بازی رو :)

ببخشید عزیز زیاد سوال میکنم یه سواله دیگه از آنلاین cod advanse war خوشم نیومد ghost رو خرید کنم هنوز کسی آنلاین بازی مینکه یا بین نسخه هاش کدوم بیشتر طرفدار داره ؟؟؟

oha2012

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

salam
با اجازه ی سلین جان:
این نسخه ای که گفتی اسمش mk VS dc universe ه :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
ببخشید عزیز زیاد سوال میکنم یه سواله دیگه از آنلاین cod advanse war خوشم نیومد ghost رو خرید کنم هنوز کسی آنلاین بازی مینکه یا بین نسخه هاش کدوم بیشتر طرفدار داره ؟؟؟

هنوز ghost رو بازی میکنند دوست من :)
Black Ops II هم با اینکه 3 ساله اومده ولی هنوز طرفدارهای پروپاقرص خودش رو داره
Call of Duty Modern warefare 3 هم هست که بازی میکنند.

ولی کدومیکیش امروزه بیشتر از همه بازی میشه رو دقیق نمیدونم.

دوستان اگر کسی اطلاعات دقیقتر داره بگه تا دوستان هم استفاده کنند :)

بالا