بازیهای من هم رسید کیفیت عالیه...فعلا نصفشون رو تست کردم درست بود...ممنون
سلام.
دیروز بهتون پ.خ فرستادم(در مورد Deadpool و Minecraft) و امروز هم ایمیل فرستادم،لطفا پاسخ رو بفرستید.....
ممنون
سلام با اجازه بازی ریمن لجنت اوایل شهریور بیرون میاد ..........سلام خسته نباشید بازی ریمن جدیده نمیدونید کی میاد من سفارش دارم اگه زودمیاد تاوایسم همه روباهم بگیرم
سلام خسته نباشید بازی ریمن جدیده نمیدونید کی میاد من سفارش دارم اگه زودمیاد تاوایسم همه روباهم بگیرم
سلام با اجازه بازی ریمن لجنت اوایل شهریور بیرون میاد ..........
سلام بازی های من رسید مثل قبل همه چی عالی بود.
ممنون....
برادر این بازیا کی میاری : Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Spartacus Legends
عزیز لطفا جلوی این بازی های جدید بزن که XGD3 هست یا XGD2 تکلیفمون مشخص باشه برنرمکس بگیرم یا نه!
سلام...شما بازی The walking Dead نسخه PAL رو دارید؟ چون قبلیه که اومده بود نسخه NTSC بود و روی هارد نصب نمیشد و فقط از روی دیسک اجرا می شد!
ممنون بابت پاسخ
UPPPPPPPPPPPPP برای شما
سفارش جدید من هم امروز رسید.
مثل قبل کیفیت عالی بود،ماینکرفت هم مشکلی نداشت.
ممنون
سلام دوست عزیز
خب مشغله درسی من هم تموم شد و حالا یه وقتی پیدا کردم برای بازی کردن !
راستش میخواستم برای اولین بار از شما چند تا بازی بخرم ولی چون اولین بارم هست یه تعداد سوال داشتم:
1) هزینه پیک برای جنت آباد تهران چند درمیاد؟!
2) اگه یه بازی واسه چند سال پیش باشه و XGD3 نباشه ، هزینه هر دیسک چقدر هست ؟!
3) اگه آدرستونو برای دریافت حضوری بدید خیلی ممنون میشم ! این جوری برای من هم به صرفه تره !
4) قاب کریستالی سفید بلند که دارید ، به لحاظ کیفیت خوب هست ؟!
5) بازیای Burner Max و بازیای XGD2 (بازیایی که واسه چند سال پیش هستن) رو برای نصب روی هارد تست میکنید ؟ به لحاظ خط و خش روی دیسک هم تضمین میکنید که خط و خشی نداشته باشه ؟!
6)نحوه سفارش و خرید رو هم اگه لطف کنید یه بار کامل توضیح بدید ممنون میشم !
(ببخشید سوالا زیاد شد ! راستی اگه زود جواب بدید ، ممنون میشم چون میخوام امروز سفارش بدم !)
سلام دوست من
در خدمتتتون هستم
اما جواب سوالها:
1- هزینه پیک تا جنت آباد 10000 تومان هستش.
2- اگه یه بازی واسه چند سال پیش باشه و XGD3 نباشه، هزینه هر دیسک 4500 تومان هستش.
3- متاسفانه تحویل حضوری ندارم دوست من. ارسال یا با پست هستش یا با پیک.
4- قاب کریستالی شیشه ای بلند دارم که کیفیتش خیلی عالی هستش.
5- بله دیسکها کاملا تضمینی خدمتتون ارسال میشه
6- نحوه سفارش به این صورت هستش که شما اسامی بازیهارو ارسال میکنید، فاکتور محاسبه میشه و خدمتتون ارسال میشه. اگر بخواین با پیک ارسال بشه که شما فاکتور رو تایید میکنید، بازیها براتون ارسال میشه و شما هزینه رو به پیک میدید تا برامون برگردونه، و اگر بخواین با پیک ارسال بشه، هزینه رو واریز میکنید و بازیها براتون آماده شده و در کمتر از 24 ساعت بعد از واریز خدمتتون ارسال میشه.
اگر سوال دیگه ای داشتید بپرسید جواب میدم
سلام دوست عزیز...خسته نباشی. من اینا رو میخوام
Resident Evil RevelationsMetro: Last NightInjustice Gods Among Us
Call of Duty: Black Ops II
برنرمکس با چاپ روی دیسک و کاور هر دیسک 5000 تومان
فقط با پیک چقدر میشه با پست چقدر؟... ممنون
ممنون بابت پاسخ گویی !
3 تا سوال دیگه هم داشتم !
1) این پست پیشتاز برای همه جای تهران همون قیمت 5000 - 5500 هست ؟! یعنی قیمتش به آدرس مشتری بستگی نداره ؟!
2)این که گفتید بازیها در کمتر از 24 ساعت تحویل داده میشه ، شامل پست پیشتاز هم هست ؟ یعنی اگه من با پست پیشتاز سفارش بدم ، در کمتر از 24 ساعت بازی ها رو تحویل میگیرم ؟
3) من فردا از ساعت 4 - 5 بعد از ظهر تا شب خونه نیستم و میخواستم بپرسم اگه الان سفارش بدم ، فردا تا قبل از این ساعت ، از طریق پست پیشتاز ،بازی ها بهم میرسه یا اینکه سفارش رو بذارم واسه فردا تا چهارشنبه تحویل بگیرم؟!