dragonrazm
Registered User
در ایام عید هم فعالیت دارید؟ چون چند تا بازی در فروردین میاد:blink:
در ایام عید هم فعالیت دارید؟ چون چند تا بازی در فروردین میاد:blink:
سلام
اگه میشه زحمت این گیم هارو واسه من بکشین
Tomb Raider
Hitman Absolution
DMC Devil May Cry
fifa13
assassins creed III (فقط سینگل)
The Witcher 2 Assassins of Kings
همشونو هم برنرمکس میخوام
سلام دوست عزیز تحویل حضوری تو تهران براتون مقدور هستش ؟
سفارش بدم بعد بازیها رو بیام یکجا حضوری ازتون تحویل بگیرم
معمولی یا همون 97% همون طور که از ازمش پیداست 3% از اطلاعات بازی رو نداره که اکثرش شامل مسائل امنیت دیسک میشه تا اطلاعات خود بازی (به جز بعضی بازی ها مثل Dirt:showdown که شامل بعضی اطلاعات بازی هم میشه و باعث میشه بازی بعضی جاها گیر کنه و بیاد بیرون) و در نتیجه نمیشه بازی رو روی هارد نصب کرد ، آنلاین استفاده کرد و به علت نوع رایت ممکنه فشار بیشتری به لنز دستگاهتون هم بیاره (قشنگ صداش موقعه ی خوندن دیسک فرق میکنه ، البته این برای دستاگه من صادقه ، نمی دونم برای همه هم همین طوره یا نه) خلاصه اگه برنر بگیری خیالت راحته که با دیسک اوریج مو نمیزنه ولی اگر برنر نباشه هر لحظه ممنکنه بازی هنگ کنه و داستان دربیاره و ..........سلام داداش
فرق معمولی با برنرمکس چیه ؟
سلام
به صندوق پیغام هاتون یه سر بزنید.
salam
mishe shomaratoon ro baram befrestin
aval ye dota soal va bad ye sefaresh daram khedmatetoon
ba tashakor
معمولی یا همون 97% همون طور که از ازمش پیداست 3% از اطلاعات بازی رو نداره که اکثرش شامل مسائل امنیت دیسک میشه تا اطلاعات خود بازی (به جز بعضی بازی ها مثل Dirt:showdown که شامل بعضی اطلاعات بازی هم میشه و باعث میشه بازی بعضی جاها گیر کنه و بیاد بیرون) و در نتیجه نمیشه بازی رو روی هارد نصب کرد ، آنلاین استفاده کرد و به علت نوع رایت ممکنه فشار بیشتری به لنز دستگاهتون هم بیاره (قشنگ صداش موقعه ی خوندن دیسک فرق میکنه ، البته این برای دستاگه من صادقه ، نمی دونم برای همه هم همین طوره یا نه) خلاصه اگه برنر بگیری خیالت راحته که با دیسک اوریج مو نمیزنه ولی اگر برنر نباشه هر لحظه ممنکنه بازی هنگ کنه و داستان دربیاره و ..........
سلام
من از ایشون چندتا بازی روی هارد خریدم قیمتی که پیشنهاد دادن تقریبا مناسب بود و چونه نزدم! بازی ها هم سریع برام ریختن و به طور کلی کارشون درسته!
با پیک می تونید بفرستید پولشو بهش بدیم؟
بازی battl e field 3 رو میخوام (برنر مکس)
شماره حسابتون رو هم بدید.
لطفا ایمیل کنید .
agha man in baziaro mikham
Tomb Raider
max peyn
fifa street3(jadidtarinesh 3hast age eshtebah nakonam)1
sonic all star
nba13
need for speed hot persuit
hip hop dance
w13
sports kinect season2
walking dead
hamaro darin???1
dwsh migam shomarato bede vase hamin migoftamaaaaa alan ye saate ma montazere javabetim
به من اشتباهی ایمیل دادید .
بازی batlle field 3 رو می خواستم . چند تا دی وی دی؟
هزینش رو هم بگید و شماره حسابتون که براتون پول بریزم .
با تشکر
من از ایشون بازی خریدم واقعا کیفیت چاپ روی دیسک و کاور فوق العاده بود
انسان خوب و قابل اطمینانی هستن ایشون
از طرفی سرعت آماده کردن سفارششون هم فوق العاده هستش سریع کار رو آماده میکنن
ما که شدیم مشتری ایشون از خریدم هم راضی هستم
موفق باشی دوست عزیز
چون فعلا نمیتونم بهتون امتیاز بدم گفتم بیام اینجا تشکر کنم و نظرمو بگم.