• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

mm241

Registered User
لایک‌ها
13
سلام. بعد از مدت ها من چندتا بازی میخوام برای کینکت (با چاپ روی دیسک و کاور)
kinect rush
kinect disneyland adventures
kinect sports 1
دوتای اولی که XGD3 هستند رو برنرمکس میخوام ولی سومی فکر کنم لازم نباشه بنابراین 97% (اگه لازم هست اون هم برنر)
ممنـــــــــــــــــون;)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام. بعد از مدت ها من چندتا بازی میخوام برای کینکت (با چاپ روی دیسک و کاور)
kinect rush
kinect disneyland adventures
kinect sports 1
دوتای اولی که XGD3 هستند رو برنرمکس میخوام ولی سومی فکر کنم لازم نباشه بنابراین 97% (اگه لازم هست اون هم برنر)
ممنـــــــــــــــــون;)
سلام دوست من

ارسال شد خدمتتون :)

در خدمتتون هستم :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
مژده به دوستداران
بازی Castavia Lord Of Shadow 2 رسید.
Castlevania-Lords-of-Shadow-2-11.jpg

آماده سفارش :)

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
سلام سری کامل گیرز آف وار رو میخام و بتل فیلد 4.اگه برنر مکس و قابل نصبه چقدر در میاد برام من تهرانم

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام سری کامل گیرز آف وار رو میخام و بتل فیلد 4.اگه برنر مکس و قابل نصبه چقدر در میاد برام من تهرانم
سلام دوست من
سفارش بازیهای زیر رو داشتید:
Gears of war 1
Gears of war 2
Gears of war 3
Gears of war judgment
Battlefield 4 دو دیسک
که سفارشتون میشه 6 تادیسک برنرمکس هر کدوم 5000 تومان که میشه 30000 تومان
و 5000 تومان هزینه ارسال
که کل سفارشتون میشه 35000 تومان :)

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام دوست من.
من شهرستان هستم (بیرجند) ، یه سری بازی میخوام که دارم کم کم از داخل لیست جدا میکنم فقط خواستم بدونم بازی هایی که داخل لیست هست همشون موجود هستند یا خیر؟
سوال بعدی این که جلوی بعضی بازی ها نوشته شده (pAL) یعنی چی؟
کنسولم LT3 هست ، بازی های شما همشون LT3 هستش یا خیر؟ راهنمایی کنید لطفا

Last edited:

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام دوست من.
من شهرستان هستم (بیرجند) ، یه سری بازی میخوام که دارم کم کم از داخل لیست جدا میکنم فقط خواستم بدونم بازی هایی که داخل لیست هست همشون موجود هستند یا خیر؟
سوال بعدی این که جلوی بعضی بازی ها نوشته شده (pAL) یعنی چی؟
کنسولم LT3 هست ، بازی های شما همشون LT3 هستش یا خیر؟ راهنمایی کنید لطفا

سلام دوست من
بله تمامی بازیهایی که تو لیست هست موجود هستش :)
PAL ریجن کنسول هستش. ریجن کنسولتون رو میتونید پشت جعبه ببینید.
کنسولها در سه ریجن PAL ، NTSC/U و NTSC/J‌ تولید شدند.
بازیهای PAL فقط روی کنسولهایی که PAL‌باشند اجرا میشند. ولی بازیهای Free روی تمامی کنسولها اجرا میشند.
بله تمامی بازیها LT3‌ هستند :)

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
کنسول من الایت 120 گیگ هستش بردش هم جاسپره میشه خودتون بگید ریجنش چی هست؟ آخه تا شب سر کارم به خونه و کنسول دسترسی ندارم.
خودتون اهل بازی با ایکس باکس هستید؟ چند تا سوال در مورد بازی هه داشتم خواستم ببینم میتونید کمکم کنید تا توی خرید بازی موفق باشم؟ مثلا میخوام بدونم بهترین بازی تو سبک رقص واسه کینکت چیه؟
بهترین بازی تو سبک پازل یا جورچین یا همون خونه سازی واسه ایکس باکس چیه؟ دی وی دی هست که بازی های سگا رو هم بشه روی ایکس باکس بازی کرد؟ کنسولم JTag نیست lt3 هست . یکی دو تا بازی توپ دخترانه میخوام.
اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم.
با تشکر

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
کنسول من الایت 120 گیگ هستش بردش هم جاسپره میشه خودتون بگید ریجنش چی هست؟ آخه تا شب سر کارم به خونه و کنسول دسترسی ندارم.
خودتون اهل بازی با ایکس باکس هستید؟ چند تا سوال در مورد بازی هه داشتم خواستم ببینم میتونید کمکم کنید تا توی خرید بازی موفق باشم؟ مثلا میخوام بدونم بهترین بازی تو سبک رقص واسه کینکت چیه؟
بهترین بازی تو سبک پازل یا جورچین یا همون خونه سازی واسه ایکس باکس چیه؟ دی وی دی هست که بازی های سگا رو هم بشه روی ایکس باکس بازی کرد؟ کنسولم JTag نیست lt3 هست . یکی دو تا بازی توپ دخترانه میخوام.
اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم.
با تشکر

سلام دوست من

ریجن بیشتر به این ارتباط داره که کنسولتون برای کدوم کشور تولید شده باشه. اکثرکنسولهایی که تو ایران فروخته میشه PAL هست ولی باز برای اطمینان پشت جعبه رو چک کنید بهتر هست.
من زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ولی برای رقص بازی Zumba Fitness رو پیشنهاد میدم. بازی Just Dance 2014 هم هست. Sega Genesis هم مجموعه بازیهای سگا هست که روی ایکس باکس میتونید بازی کنید.
بازی Kinect Sport 2 رو هم شدیدا پیشنهاد میدم :) بازیهای قشنگی توش داره که با کینکت میتونید بازی کنید :)
بازی Rayman Legends هم بازی سرگرم کننده ای هست. بازی ngry Birds رو هم اگر ندارید باهاش میتونید کلی سرگرم بشید.
اگر میخواید آدرس ایمیلتون رو پیام خصوصی کنید، من عکس بازیهارو براتون بفرستم، از روی عکس راحتتر میتونید انتخاب کنید :)

mldqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام اقا سلین.
انشاالله حداکثر تا دو هفته و نیم دیگه می خوام یه سفارش بدم.می خواستم بپرسم شما lighting returns:final fantasy XIII رو ندارید؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام اقا سلین.
انشاالله حداکثر تا دو هفته و نیم دیگه می خوام یه سفارش بدم.می خواستم بپرسم شما lighting returns:final fantasy XIII رو ندارید؟
سلام دوست من
چرا بازی lighting returns:final fantasy XIII موجود هستش :)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلین جان بدو بیا زود باش پست 1 رو آپدیت کن اسم های جدید رو بزن خرید داریم :دی

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلین جان بدو بیا زود باش پست 1 رو آپدیت کن اسم های جدید رو بزن خرید داریم :دی
سلام آقا فرشاد
خوب هستین؟ :)

راستش امکان ادیت پست اول رو ندارم. نمیدونم چرا. مثل اینکه دوباره امکانش رو برداشتن...

تمامی بازیهای ایکس باکس که از سال 2008 تا امروز اومده موجود و آماده سفرش هست :)

آخرین بازیها:

Plants vs Zombies Garden Warfare
Castlevania Lords of Shadow 2
Thief
Rambo The Video Game
Earth Defense Force 2025
The Lego Movie Videogame
Lightning Returns Final Fantasy XIII
Fable Anniversary
Dragonball Z Battle of Z

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یه سوال این بازی Plants vs Zombies Garden Warfare به صورت تک نفره هستش یا باید چند نفره باشه ؟

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام دوست من

ریجن بیشتر به این ارتباط داره که کنسولتون برای کدوم کشور تولید شده باشه. اکثرکنسولهایی که تو ایران فروخته میشه PAL هست ولی باز برای اطمینان پشت جعبه رو چک کنید بهتر هست.
من زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ولی برای رقص بازی Zumba Fitness رو پیشنهاد میدم. بازی Just Dance 2014 هم هست. Sega Genesis هم مجموعه بازیهای سگا هست که روی ایکس باکس میتونید بازی کنید.
بازی Kinect Sport 2 رو هم شدیدا پیشنهاد میدم :) بازیهای قشنگی توش داره که با کینکت میتونید بازی کنید :)
بازی Rayman Legends هم بازی سرگرم کننده ای هست. بازی ngry Birds رو هم اگر ندارید باهاش میتونید کلی سرگرم بشید.
اگر میخواید آدرس ایمیلتون رو پیام خصوصی کنید، من عکس بازیهارو براتون بفرستم، از روی عکس راحتتر میتونید انتخاب کنید :)

آره لطف کنید عکس بازی ها رو برام ایمیل کنید ممنووووووووووووون. [email protected] اینم ایمیل

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
Plants vs Zombies Garden Warfare این بازی رو میشه با چند تا دسته روی یک کنسول بازی کرد؟ یا نه حتما باید لایو باشه یا آنلاین باشه ؟

بالا