• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام

عذر میخوام اینجا پی ام میدم.

من تازه میخوام اگه بشه یه اک باکس ۳۶۰ بگیرم و کاملا اماتور هستم

۱-سوالم اینه بازی های شما روی هر مدل اکس باکس ۳۶۰ اجرا میشه؟ و اینکه احتیاج به هکی کرکی چیزی نیست؟ اگر هست سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

۲-سوال دومم من واقعا عاشق بازی های با کینت شدم، ایا واسه پلی استیشن ۳ هم همچین بازی هایی هست؟

۳-سوال اخرمم با توجه به اماتور بودنم اکس باکس پیشنهاد میکنید یا پی اس ۳ ؟ و اگر اکس باکس ۳۶۰، کدوم مدلشو که مقرون به صرفه باشه؟ واسه بیشتر بازی های حرکتی (کیننت) و انچنان هم عشق بازی حرفه ای نیستم.

ممنون.

سلام دوست من :)

1- کنسولهای ایکس باکس ۳۶۰ بر اساس منطقه ای که از اونجا کنسول رو تهیه میکنید، به سه ریجن PAL و NTSC U و NTSC J موجود هست. اکثر کنسولهایی که تو ایران و خاورمیانه فروخته میشند، با ریجن PAL هستند. برای همین بازیهای من هم بر روی کنسولهای PAL اجرا میشه. همچنین یک سری بازی هستند که با ریجن کنسول کاری ندارند. اون سری بازیها بر روی هر سه نوع کنسول اجرا میشند.
از لحاظ هک، کنسول رو هم نرم افزاری و هم سخت افزاری میشه هک کرد :)

2- خیر. کینکت مخصوص ایکس باکس ۳۶۰ هستش :)

3- اگر عاشق بازیهای حرفه ای نیستید و بازیهای کینت رو بیشتر میپسندید بنابراین انتخاب درستتون ایکس باکس ۳۶۰ هستش :) و چون بیشتر میخواید با کینکت بازی کنید میتونید برای کم کردن هزینه مدل 4GB اون رو تهیه کنید :)

در خدمتتون هستم :)

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
سلام

نه متاسفانه. نمیدونم چرا نمیاد :general208:
ریجن NTSC U اون 10 روز پیش اومده. Free-ش چرا نمیاد نمیدونم... :general710:

همگی منتظریم.... o_O
من اگه بخوام آفلاین بازی کنم که دیگه مشکلی نیست. هست؟

hassan2202655

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوست من

جواب دادم خدمتتون :)
پ.خ. رو هم جواب دادم :)

ممنون که جواب دادین
منم پول رو قبل از 1 و ساعت 12:30 ریختم و ایمیل دادم همون موقع منتظرم فردا برسه دستم :D

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
من اگه بخوام آفلاین بازی کنم که دیگه مشکلی نیست. هست؟

سلام دوست من

خیر برای آفلاین مشکلی نداره.

البته شاید بهتر باشه که پچ شده باشه. چون مایکروسافت توی 3 تا از بازیهای قبلیش، که اسمش رو در ابتدا نمیگه، پچ امنیتی میزاره، که اگر تا قبل از انتشار رسمی بازی کسی تو کنسول بزاره، دستگاه رو فلگ میکنه و با موج بن بعدی دستگاه بن میشه.

اینکه آیا تو این بازی هم این پچ رو گذاشته باشه یا نه هنوز معلوم نیست. ولی چیزی که معلوم هست اینه که هنوز کنسول کسی با این بازی فلگ نشده و این خودش خبر خوبی هست :)

بنابراین میتونید برای آفلاین استفاده کنید(البته باز اگر نظر من رو بخواید بهتره که اگر عجله ای ندارید پچ شده بگیرید)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
ممنون که جواب دادین
منم پول رو قبل از 1 و ساعت 12:30 ریختم و ایمیل دادم همون موقع منتظرم فردا برسه دستم :D

سلام حسن آقا

همونطور که قولش رو بهتون داده بودم همین امروز ارسال کردم خدمتتون :)
کد رهگیری رو خدمتتون ایمیل کردم :)
انشالله که فردا برسه بدستتون :)

hassan2202655

Registered User
لایک‌ها
12
سلام حسن آقا

آره ممنون از سرعت عمل فوق العادتون ... ایشالله برسه یک امتیاز خرید و فروش توپ فقط از دستم بر میاد براتون بزنم :rolleyes:
پاینده باشین:rolleyes:

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
سفارش ما هم رسید! کیفیت کار عالیه! برا اینکه سر قولشون هم باشن مجبور شدن پیک کنن که دمشون گرم! فقط حیف من نمیتونم امتیاز بدم:D

pashnetala

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست من :)

1- کنسولهای ایکس باکس ۳۶۰ بر اساس منطقه ای که از اونجا کنسول رو تهیه میکنید، به سه ریجن PAL و NTSC U و NTSC J موجود هست. اکثر کنسولهایی که تو ایران و خاورمیانه فروخته میشند، با ریجن PAL هستند. برای همین بازیهای من هم بر روی کنسولهای PAL اجرا میشه. همچنین یک سری بازی هستند که با ریجن کنسول کاری ندارند. اون سری بازیها بر روی هر سه نوع کنسول اجرا میشند.
از لحاظ هک، کنسول رو هم نرم افزاری و هم سخت افزاری میشه هک کرد :)

2- خیر. کینکت مخصوص ایکس باکس ۳۶۰ هستش :)

3- اگر عاشق بازیهای حرفه ای نیستید و بازیهای کینت رو بیشتر میپسندید بنابراین انتخاب درستتون ایکس باکس ۳۶۰ هستش :) و چون بیشتر میخواید با کینکت بازی کنید میتونید برای کم کردن هزینه مدل 4GB اون رو تهیه کنید :)

سلام

عذر میخوام اینجا پی ام میدم.

من تازه میخوام اگه بشه یه اک باکس ۳۶۰ بگیرم و کاملا اماتور هستم

۱-سوالم اینه بازی های شما روی هر مدل اکس باکس ۳۶۰ اجرا میشه؟ و اینکه احتیاج به هکی کرکی چیزی نیست؟ اگر هست سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

۲-سوال دومم من واقعا عاشق بازی های با کینت شدم، ایا واسه پلی استیشن ۳ هم همچین بازی هایی هست؟

۳-سوال اخرمم با توجه به اماتور بودنم اکس باکس پیشنهاد میکنید یا پی اس ۳ ؟ و اگر اکس باکس ۳۶۰، کدوم مدلشو که مقرون به صرفه باشه؟ واسه بیشتر بازی های حرکتی (کیننت) و انچنان هم عشق بازی حرفه ای نیستم.

ممنون.

ممنون، حتما مزاحم میشم.

۱-در مورد بازی های شما پس من فقط کافیه یه اکس باکس رجین پال بگیرم و اصلا احتاج به هک کنسولم جهت بازی های شما ندارم؟ (یک کم اخه سرچ کردم گیج شدم مثلا lt3 یا jtag .... یا مثلا بازی های ال تی ۲ رو ال تی ۳ اجرا نمیشه و اینجور چیزا)

۲- در مورد مدل اکس باکس ۳۶۰ منظورم ارکید، الیت، اسلیم ای ، اسلیم اس یا .... بود. برای منی که بیشتر بازی های کینکت میپسندم و همچین اهل بازی حرفه ای هم نیستم؟

بازم ممنون یک دنیا.

hassan2202655

Registered User
لایک‌ها
12
سلام حسن آقا

سرعت عمل فوق العاده هست همین الان رسید در صورتی که دیروز ساعت 1 سفارش دادم و شهرستان هستم :general601:

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سفارش ما هم رسید! کیفیت کار عالیه! برا اینکه سر قولشون هم باشن مجبور شدن پیک کنن که دمشون گرم! فقط حیف من نمیتونم امتیاز بدم:D

سلام دوست من

ممنون که اطلاع دادید :)

خیلی خوشجالم که از کیفیت کار راضی بودین :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
ممنون، حتما مزاحم میشم.

۱-در مورد بازی های شما پس من فقط کافیه یه اکس باکس رجین پال بگیرم و اصلا احتاج به هک کنسولم جهت بازی های شما ندارم؟ (یک کم اخه سرچ کردم گیج شدم مثلا lt3 یا jtag .... یا مثلا بازی های ال تی ۲ رو ال تی ۳ اجرا نمیشه و اینجور چیزا)

۲- در مورد مدل اکس باکس ۳۶۰ منظورم ارکید، الیت، اسلیم ای ، اسلیم اس یا .... بود. برای منی که بیشتر بازی های کینکت میپسندم و همچین اهل بازی حرفه ای هم نیستم؟

بازم ممنون یک دنیا.

سلام دوست من

کنسولی که شما تهیه میکنید خودشون کپی خور میکنند و بهتون میدند. این کپی خور کردن میتونه نرم افزاری باشه (LT3) یا اینکه سخت افزاری باشه (jtag).
آخرین هک نرم فزاری LT3 هست و تمامی بازیها بر روی LT3 عرضه میشه. LT2 قدیمی هست.

در مورد مدل هم چون بازی حرفه ای نمیخواید انجام بدید میتونید الیت با برد جاسپر تهیه کنید که قیمتش پایین هست. یکی از دوستان تو همین فروم داشت کنسول خودش رو که الیت و تمیز بود رو 400 میفروخت. سرچ کنید پیدا میکنید.
البته کینکت نداشت و باید کینکت رو جداگانه تهیه کنید. کینکت رو هم دست دوم میتونید با 200 الی 220 تهیه کنید.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سرعت عمل فوق العاده هست همین الان رسید در صورتی که دیروز ساعت 1 سفارش دادم و شهرستان هستم :general601:

خوشحالم که از کیفیت و سرعت کار راضی بودین حسن آقا :)

talood

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بازی Lost Odyssey قیمتش چند هست

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام بازی Lost Odyssey قیمتش چند هست

سلام دوست من

بازی Lost Odyssey تک دیسک هست و معمولی. قیمتش 4500 تومان هستش.
به سفارشتون 5000 تومان هزینه ارسال هم اضافه میشه، که کل سفارشتون میشه 9500 تومان :)
(ترجیح اینه که چند تا دیسک سفارش بدین که هزینه ارسال بر روی دیسکها تقسیم بشه و دیسکها ارزونتر تموم بشه براتون. همچنین اگر 10 دیسک تهیه کنید بازیها بصورت رایگان خدمتتون ارسال میشه)

بالا