• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
خیر که چه عرض کنم... ماشینم رو یه هفته-ست دزد برده. دنبال کارهاشم و نمیرسم به دوستان توی تاپیک جواب بدم ولی همه کارهاشون رو سر موقع انجام میدم و میفرستم براشون...
ولی بعضی از دوستان اونقدر کم لطفی میکنند که آدم پشیمون میشه و میخواد کار رو بزاره کنار........
انشالله زودتر مشکلت حل بشه و ماشینت پیدا بشه، اگه بعضی از دوستان یه چیزی میگن شما ناراحت نشو و کارت رو ادامه بده.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوست من شما میتونید طوری ثابت کنید که من دیروز از ساعت 4 به بعد وارد سایت شدم؟؟؟؟
من دیروز از 4 عصر تا امروز صبح ساعت 10 اینترنتم قطع بوده. بنابراین نمیتونستم وارد سایت بشم. لطفا بدون داشتن اطلاعات تاپیک رو به هم نریزید.
از صبح هم به نوبت دارم جواب تک تک دوستان رو میدم. صبر داشته باشید...
دروغی ندارم بگم دوست عزیز
دیشب ساعت 10 11 بود وصل شدین
امروز هم وقتی پیام دادم 1 ساعت قبلش آن شدین
فکر نمیکنم دعوا و بحثی داشته باشیم که بخوام دروغ بگم

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
ایشالا ماشینتون هم زودتر پیدا بشه

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
دروغی ندارم بگم دوست عزیز
دیشب ساعت 10 11 بود وصل شدین
امروز هم وقتی پیام دادم 1 ساعت قبلش آن شدین
فکر نمیکنم دعوا و بحثی داشته باشیم که بخوام دروغ بگم

من چون دیشب اینترنتم قطع بوده مطمئنم که نیومدم تو سایت. مگر اینکه نگران این باشم که کسی با کاربر من اومده باشه تو سایت. برای اطمینان رمزم رو الان عوض کردم. شاید واقعا کسی رمزم رو پیدا کرده باشه.

ایشالا ماشینتون هم زودتر پیدا بشه

ممنون. ایشالا.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من چون دیشب اینترنتم قطع بوده مطمئنم که نیومدم تو سایت. مگر اینکه نگران این باشم که کسی با کاربر من اومده باشه تو سایت. برای اطمینان رمزم رو الان عوض کردم. شاید واقعا کسی رمزم رو پیدا کرده باشه.

ممنون. ایشالا.
داداش شک نکن کسی داره
دیشب چک کردم بودین صبح هم همینطور
وگرنه اینجوری پست نمیدادم تو تایپیک
حتما پیگیری کن که برات دردسر میشه
فقط یه چیز داداش الان من نمیدونم شماره حساب میخوام بگیرم خودت هستی یا نه
چجور بفهمم خودتی یا نه داداش

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
داداش شک نکن کسی داره
دیشب چک کردم بودین صبح هم همینطور
وگرنه اینجوری پست نمیدادم تو تایپیک
حتما پیگیری کن که برات دردسر میشه
فقط یه چیز داداش الان من نمیدونم شماره حساب میخوام بگیرم خودت هستی یا نه
چجور بفهمم خودتی یا نه داداش

رمزم رو عوض کردم. اگر هم تا الان کسی داشت دیگه نداره.
برای شماره حساب هم از اوجا معلوم میشه خودمم که همیشه من با یه شماره حساب، که اون رو هم به ادمینهای این سایت ارسال کردم، همون شماره حساب رو براتون میفرستم. به همون اسم.

hamed_ie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیر که چه عرض کنم... ماشینم رو یه هفته-ست دزد برده. دنبال کارهاشم و نمیرسم به دوستان توی تاپیک جواب بدم ولی همه کارهاشون رو سر موقع انجام میدم و میفرستم براشون...
ولی بعضی از دوستان اونقدر کم لطفی میکنند که آدم پشیمون میشه و میخواد کار رو بزاره کنار........
سلام آقا سلین
امیدوارم هرچه زودتر ماشین شما پیدا بشه.
شما ناراحت نشو، با قدرت به کارت ادامه بده چون تو کارتون بهترین هستید.
دوستان اگه فقط یکبار از ایشون خرید کرده باشید، متوجه میشید، علاوه بر کیفیت کارشون که عالی هست، اخلاق و مرامشون فوق العاده است.

Punked

Registered User
لایک‌ها
8
از Resident Evil چه نسخه هایی موجود میباشد!؟ :دی

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
از Resident Evil چه نسخه هایی موجود میباشد!؟ :دی
سلام دوست من

این نسخه‌ها موجود هست:

Resident Evil 5 Gold Edition (FREE) 2010
Resident evil 4 (PAL) 2011
RESIDENT EVIL 6 (FREE) 2012
Resident Evil Operation Raccoon City (PAL - NTS U) 2012
Resident Evil Revelations (FREE) 2013

در خدمتتون هستم :)

7MilaD7

Registered User
لایک‌ها
12
سلین جان رو اذیت نکنین که توی کارش 20 ـه . ;)

خسته نباشی سلین عزیز ... :)

ali61karimi

Registered User
لایک‌ها
272
سلام
شماره 66 لیستتون یعنی ninja gaiden black برای xbox 360 هست . ضمنا از چه طریق برا سفارش هماهنگ شیم

ali61karimi

Registered User
لایک‌ها
272
چطوری سفارش بدم
ایا شماره 66 لیست که همون نینجا بلک هست برای 360 هستش

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام
شماره 66 لیستتون یعنی ninja gaiden black برای xbox 360 هست . ضمنا از چه طریق برا سفارش هماهنگ شیم

بله دوست من

برای 360 هستش :)

برای سفارش هم میتونید همینجا سفارش بدید که خدمتتون فاکتور ارسال بشه و هم اینکه میتونید از طریق پیغام خصوصی اقدام کنید. آدرس ایمیل هم تو اولین پست تاپیک هست.

kasra001

Registered User
لایک‌ها
82
اقا wolfenstein new order و watch dogs و fifa 14 world cup موجوده؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
اقا wolfenstein new order و watch dogs و fifa 14 world cup موجوده؟

سلام آقا کسری

بازی fifa 14 world cup و wolfenstein new order موجود هستش ولی بازی watch dogs هنوز نسخه سالمش موجود نیست. باید دو سه روزی هم منتظر باشید تا نسخه complex بازی منتشر بشه :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای Wolfenstein The New Order اضافه شد

Wolfenstein-The-New-Order.jpg

توضیحات بازی:
سری بازی های Wolfenstein به طور کلی با جنگ جهانی دوم و نازی ها پیوند خورده است. بازی The New Order هم از روی وفاداری به دیگر نسخه ها این راه ادامه داده است. داستان Wolfenstein The New Order از سال ۱۹۴۶ شروع می شود ، زمانی که آتش جنگ جهانی دوم سراسر اروپا را می سوزاند . زمانی که نیروهای متفقین در نبرد علیه نیروهای آلمانی به پیروزی های پی در پی دست می یافتند ، نازی ها برای پیروزی در جنگ با تکنولوجی های فوق پیشرفته و ربات های عظیم الجثه و موجودات جهش یافته ی فردی به نام General Wilhelm که به او لقب Deathshed را داده بودند بازگشتند و ورق را به سمت خودشان دوباره بازگرداندند . زمانی که موج نهایی حمله ی نیروهای متفقین علیه نیروهای Deathshed با شکست مواجه شد ، امید نیروهای متفقین در جنگ و پیروزی علیه نازی ها نیز از بین رفت. حتما می دانید که آلمان در جنگ جهانی دوم شکست خورد، اما در The New Order قضیه فرق می کند. یعنی آن ها پیروز و به یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان تبدیل شدند و انگلیس، آمریکا، روسیه و… را به زانو درآوردند. حال بازی در سال ۱۹۶۰ روایت می شود. در این زمان استفاده از نیروی های فوق پیشرفته و بی رحم، نازی ها را به قدرت مطلق در سراسر جهان تبدیل کرده است و حتی قدرتمند ترین کشور ها نیز توان رویایی با آلمانی ها را نداشتند ، **** نازی ها اکنون قدرت برتر در سراسر جهان هستند .

قهرمان اصلی بازی سربازی آمریکایی به نام B.J Blazkowicz است که باید وارد این دنیای تاریک شود و ماموریتی فوق خطرناک و غیرممکن را علیه نیروهای نازی آغاز کند ، تنها شما هستید که می توانید علیه نیروی های نازی استادگی کنید ، تنها شما هستید که می توانید Deathshed را نابود کنید ، تنها شما هستید که می توانید تاریخ را دوباره بنویسید . Blazkowicz سه سال بعد از حادثه ایی که در یکی از ماموریت های فوق محرمانه اش می افتد دچار فراموشی می شود و در یک تیمارستان بستری می شود و ۱۴ سال از زندگی خود را در آنجا سپری می کند ، وقتی که از آنجا فرار می کند می بیند که دنیا در دست ربات های پیشرفته ی نازی ها قرار دارد ، دشمنی قدیمی برای Blazkowicz تا انتقام خودش را بگیرد . با آمدن نسل هشتم بسیاری از استدیو ها نسل بعدی را هدف اصلی خود قرار دادن اما این سبب نمی شود که از نسل هفتم غافل شوند ، اگر به بازی NFS Rivals توجه کرده باشید بازی هم در نسل هفتم و هم در نسل هشتم یک گرافیک خارق العاده را در اختیار گیمر ها می داد و همین باعث شد که تفاوت زیادی در گرافیک بازی حس نشود ، همین مسئله در مورد بازی The New Order صدق می کند . موتور بازی TEACH 5 ID است که پیش از این قدرت خود را در بازی RAGE نشان داده بود . اما The New Order نتوانسته همانند نسخه های قبلی خود یک گرافیک شاهکار را ارائه کند ولی نمی توان از جلوهای بصری ، تخریب پذیری عالی و طراحی خوب سلاح ها چشم پوشی کرد . بافت لباس های دشمنان اندکی مصنوعی به نظر می رسند که همین امر می تواند اندکی از زیبایی های گرافیکی بازی بکاهد ، اما از آنجایی که بافت های مصنوعی بسیار کم هستند می توان از آن راضی بود . اما از طرف دیگر انیمیشن های داخل بازی بی نظیر هستند مانند عکس العمل دشمنان نسبت به تیر هایشان که در نوع خود عالی هستند . از دیگر مواردی که به زیبایی های گرافیک می افزاید خون است که بسیار طبیعی به نظر می رسد و با نمونه واقعی مو نمی زند . افکت ها و سایه زنی ها در بازی با جزئیات فراوان ساخته شده است که نشان دهنده وسواس تیم سازنده است. تمامی ما گیم پلی سری بازی های Wolfenstein را بر پایه اکشن پر زرق و برق می دانیم در حالیکه در نسخه جدید علاوه بر وجود اکشن پر زرق و برق از سیستم مخفیکاری کوچکی یا همان کشتن بی سر و صدا استفاده شده است تا این بازی بتواند توجه طیف وسیعی از گیمر ها را به سوی خود جلب کند البته این سیستم مخفیکاری بسیار کم در بازی کاربرد دارد . تم بازی از ماورا طبیعه بودن خارج شده و وارد یک تمی شده است که تکنولوژی و سلاح های نوین بر آن حاکم است . تنوع سلاح ها در بازی بدون هیچ چون و چرایی بی نظیر است ، پس هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید ، مثلا علاوه بر وجود سلاح های معمولی سلاح لیزر مانندی وجود دارد که شاید پرکاربرد ترین سلاح در بازی باشد بدین جهت که می تواند قفل ها را باز کند و حتی سیم های خاردار را از بین ببرد.

تصاویر بازی :
Wolfenstein-The-New-Order-1-300x127.jpg Wolfenstein-The-New-Order-2-300x127.jpg Wolfenstein-The-New-Order-3-300x127.jpg Wolfenstein-The-New-Order-4-300x127.jpg Wolfenstein-The-New-Order-5-300x127.jpg Wolfenstein-The-New-Order-6-300x127.jpg Wolfenstein-The-New-Order-7-300x127.jpg

ali61karimi

Registered User
لایک‌ها
272
با سلام
بازیهای شماره 66 و 67 و dark soul 2 و wolfenstein new order را میخواستم
Ninja gaiden black
ninja gaiden 2
Dark soul 2
Wolfenstein new order
09214676456 شماره تماس بنده
همشون برنر مکس با چاپ و کاور و قاب سبز اورجینال
هزینه چقدر میشه و به کجا ارسال کنم .

kasra001

Registered User
لایک‌ها
82
سلام آقا کسری

بازی fifa 14 world cup و wolfenstein new order موجود هستش ولی بازی watch dogs هنوز نسخه سالمش موجود نیست. باید دو سه روزی هم منتظر باشید تا نسخه complex بازی منتشر بشه :)

سلام
ولفنشتین باید برنر مکس باشه هر 4 تا دی وی دیش؟
ایشالا واچ داگز نسخه سالم اومد مزاحم میشم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

بالا