• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام
مبلغ به حسابتون واريز شد.
لطفا پ خ چك نماييد.

سلام دوست من

بازیهاتون داره آماده میشه. فردا صبح خدمتون ارسال میشه. پس فردا میرسه بدستتون :)

در خدمتتون هستم :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای Transformers Rise of The Dark Spark اضافه شد

Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark.jpg

توضیحات بازی:
Transformers Rise of The Dark Spark جدیدترین نسخه از سری بازی های Transformers می باشد که توسط کمپانی Activision برای XBOx360 منتشر شده است. این عنوان در واقع ادغامی از فیلم آینده Michael Bay و سری Transformers در قالب یک بازی جدید است و داستان دو ربات با نام های Cybertron و Megatron را بازگو می کند. در این عنوان شما باز می توانید در هردو گروه های Autobots و Decepticons ها قرار بگیرید و همچنین بیش از ۴۰ شخصیت جدید به بازی اضافه شده است . همچنین بازی دارای یک بخش چند نفره نیز هست که می تواند ساعت ها شما را سرگرم کند و نیز دارای بخش Co-op هست که ۴ بازیکن را وارد این بازی می کند.

تصاویر بازی:
Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-1-300x168.jpg Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-2-300x168.jpg Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-3-300x168.jpg Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-4-300x168.jpg Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-5-300x168.jpg Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-6-300x168.jpg Transformers-Rise-of-The-Dark-Spark-7-300x168.jpg

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی فوق العاده GRID Autosport اضافه شد

GRID_Autosport XB 2D rgb pack_ESRB RP EF.jpg

توضیحات بازی:

سری بازی Grid همیشه یکی از موفق ترین رسینگ ها مخصوصا برای کنسول های نسل هفتمی و رایانه های شخصی بوده است . نسخه ی دوم این بازی در سال پیش منتشر شد و توانست پس از کسب نمرات بسیار خوب نام خود را برای همیشه ماندگار کند . حال جدیدترین سری از این بازی ها با نام GRID Autosport توسط استدیو Codemasters برای کنسول XBOX360 منتشر شده است. سری بازی GRID به تنوع در گیم پلی مشهور است. در حالی که عناویی مثل NFS یک سناریوی خاص را در یک قالب مشخص دنبال می کنند، GRID دنیای اتومبیلرانی را به تصویر می کشد، مهم نیست به چه سبکی از مسابقات علاقه دارید و یا چه نوع اتومبیل هایی را بیشتر می پسندید، چرا که GRID حتما بخش هایی را در خود گنجانده است که شما از آن خوشتان بیاید. به ادعای Codemasters بازی Grid Autosport بزرگ ترین عنوان در سری خود محسوب می شود. این بازی تمام ویژگی های این سری را خواهد داشت و همچنین یک تجربه معتبر رانندگی ارائه خواهد داد. از جمله ویژگی های اضافه شده به این بازی می توان به مسابقات در شب و نمای داخل کابین راننده را اشاره کرد. بخش Career بازی شامل رویداد هایی متفاوتی خواهد بود مثل استخدام یک هم تیمی، امکان عضویت در گروه های بخش آنلاین، گرفتن اسپانسر برای مسابقات، چالش های هفتگی (challenges) و لیدر بورد racenet. همچنین ۵ سبک متفاوت از مسابقات، ۲۲ مکان و بیش از ۱۰۰ پیست در بازی موجود خواهد بود.

تصاویر بازی:
GRID-Autosport-1-300x168.jpg GRID-Autosport-2-300x168.jpg GRID-Autosport-3-300x168.jpg GRID-Autosport-4-300x168.jpg GRID-Autosport-5-300x168.jpg GRID-Autosport-6-300x168.jpg GRID-Autosport-7-300x168.jpg

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
سلام. 2 بازی آخر سری بازی های007 رو به روش برنرمکس و چاپ روی دیسک وکاور میخام.با قاب سبز.قیمت چقدر میشود؟

pinkfloyd6789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دستگاه من LT3 اپدیت هستش...می خواستم بدونم شما بازی های ارکید هم دارین؟ اگه دارین میتونین روی دیسک بزنین؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام دستگاه من LT3 اپدیت هستش...می خواستم بدونم شما بازی های ارکید هم دارین؟ اگه دارین میتونین روی دیسک بزنین؟

سلام دوست من

بله بازی آرکید هم دارم. البته آرشیوم کامل نیست. اسامی بازیهایی-رو که دارم رو خدمتتون فرستادم.

روی دیسک هم میزنم بله :)
هر دیسک 4.2 گیگ 3000 تومان

pashnetala

Registered User
لایک‌ها
20
عذر ميخوام سوال بى ربط ميپرسم.
واسه بازيهايي كه ٩٧٪ رايت شدن و پچ لايو هم همراشون موجود نيست( و از نظر Stealth امنیت لازم رو برخوردار نيستند)
، راهكارى وجود داره كه بشه پچ جداگانه ريخت و رفت لايو؟

Last edited:

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
عذر ميخوام سوال بى ربط ميپرسم.
واسه بازيهايي كه ٩٧٪ رايت شدن و پچ لايو هم همراشون موجود نيست( و از نظر Stealth امنیت لازم رو برخوردار نيستند)
، راهكارى وجود داره كه بشه پچ جداگانه ريخت و رفت لايو؟

خیر راهی وجود نداره.
باید دیسک دوباره بصورت برنرمکس رایت بشه.
اگر امکان رایت برنرمکس رو دارید، از دیسک 97% ایمیج بگیرید، بعد 3% باقی رو از اینترنت دانلود کنید، بعد با نرم افزار این دو قسمت رو ادغام کنید که بازی 100% باشه و بعد بصورت برنرمکس رایت کنید.
لینک نرم افزار مورد نیاز با آموزش کامل گام به گام رو تو سایت بازیسنتر هستش :)

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
سلام سلین جان سفارش ما رو فرستادی داداش؟

Mr.Te0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوست من.

بله دیروز صبح ارسال شده :)

باید که نهایت تا فردا برسه بدستتون :)

سلام

عذز میخوام شماره تون خاموش است؟!
کاری داشتم باید تلفنی عرض میکردم.

smart boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
قیمتاتون عالیه
اگه امکانش وجود داره ادرس برای خرید حضوری پ.خ کنید

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سلام دوست عزیز
این بازی ها رو دارید؟ برنرمکس و LT3 باشن و چاپ روی دیسک:

Splinter Cell: Blacklist
Hitman Absolution
Deus Ex: Human Revolution
Battlefield 3
Battlefield 4
Skyrim
Assassin's Creed IV: Black Flag
Call of Duty: Ghosts
Saints Row IV
Metal Gear Solid V: GZ
Darks Souls II
DMC
Darksiders II

البته DX که XGD2 هست فکر کنم بله؟
بعد این دارک سولز نسخه 1 ـش رو هم دارید؟

لطفا قیمت نهایی اینایی که نوشتم رو برام بفرستید ببینم چطوریه. ضمنا فقط و حتما نسخه اصلی بازی ها باشه نه DLC یا نسخه فرعی یا چیز دیگه.

ممنون

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
سلام .
سلین جان فکر کنم sniper elite هم اومده . بی زحمت یه چک بکن .

بالا