سلین عزیز بازی ها رسید و کیفیت بسیار عالی بود.
تشکر از شما
سلين جان بازيهاى من رسيد و عالى. ممنون بابت اشانتيون :general506:
سلام
این بازی ها رو دارید؟
port royale 3
patrician iv
با سلام
می بخشید که مزاحم میشم میخواستم قیمت یک سری از بازیها رو با هم از شما سوال کنم که با ارسال چقدر میشه هم با تخفیف هم بی تخفیف همشون هم برن مکس با چاپ رو دیسک بدون کاور اگر براتون امکان دارپ خ کنید برام
سری کامل call of duty , باتلفیلد 3 و 4 , سری کامل Sniper Elite , سری کامل medal of honer و هرچی بازی برا جنگ جهانی دوم هست و شما داری
با 3پاس از شما و عذر خواهی بابت این مزاحمت
بدرود
سفارش من هم امروز رسید
مثل همیشه با کیفیت و عالی
ممنون...
سلام دوست عزیز... این بازی ها رو برام پخ کن...برنرمکس - چاپ روی دیسک - قاب المانی - کاور دور دیسک لازم نیست فقط دیسک و قاب و بازی ها هم فقط کمپین باشه..مولتی پلیر لازم نیست
Borderlands 2 GOY Edition
Batman Arkham Origins (Campaign Disc)
Metal Gear Solid V Ground Zeroes
Wolfenstein the New Order
Murdered Soul Suspect
Mass Effect 2
The Orange Box
Sniper Elite III
Arcade= Bros A Tale of Two Sons - State Of Decay - Mark Of the Ninja - Call Of Juarez Gunslinger
سلام داداش یازی Assassins Creed IV Black Flag رو به صورت ( 2 - بازی های ایکس باکس 360 برنرمکس با چاپ روی دیسک و کاور هر دیسک 5000 تومان ) و با قاب 6- قاب سبز اورجینال آلمانی 1200 تومان + پست پیشتاز میخواستم چقدر میشه ؟ و شرایط لطفا !!!
تا چقدر وقت دیگه دستم میرسه ؟
جواب رو لطفا برام پخ کن
سلام سلین جان. خوبی؟ این ۲ تا بازی رو داری؟
condemned 2 bloodshot
condemned criminal origins
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوست خوب من
بله هر دو تاش موجوده
در خدمتتون هستم
قربون دستت اون دو تا بازی و این لیست رو یه حساب سرانگشتی بکن ببینیم وسعمون میرسه یا نه
Murdered Soul Suspect
Watch Dogs
Wolfenstein The New Order
Yaiba Ninja Gaiden Z
Metal Gear Solid V Ground Zeroes
Thief
بازی با چاپ و کاور بدون قاب. هر کدوم که لازمه برنرمکس. منتظر خبرت هستم
سلین جان متال و thief رو حذف کن بقیه ۵۰ میشه اگه درسته تا همین الان بریزم به حسابت؟فاکتور خدمتتون ارسال شد دوست من
در خدمتتون هستم
سلین جان متال و thief رو حذف کن بقیه ۵۰ میشه اگه درسته تا همین الان بریزم به حسابت؟
سلام بازیهای من هم به دستم رسید... دفعه پیش COD Ghosts خراب بود که این دفعه دیسک سالم رو فرستادید مرسی از پیگیری:general703: همه بازیا هم تا الان که کیفیت و همه چی عالیه:general601:... امیدوارم همینجوری که کیفیتو نگه داشتین همینجوری هم نگه دارین
با نشکر...
salaaaam سلین جوووون
خوبی؟
من منتظر پچ sniper elite 3 هستم که بیاد و بعدش کلی بازی سفارش بدم.
بعد اینکه جریان قیمت بازیات چطوریاس؟از 4 نوع شده دو نوع
ینی همشونو دگ برنرمیزنی؟چه اوناییکه xgd2 ان چه xgd3؟ ینی قیمت معمولیا با برنریا یکی شده؟
سلام داداش اینا با کاور و چاپ روی دیسک+تخفیفات چند؟برنر مکس
fifa 2014
fifa world cup 2014
metal gear solid ground zeroes
call of duty ghosts
assassins creed black flag
watch dogs
gta v
nfs rivals
castlevania lords of shadows 2
nba 2k14
state of decay
batman arkham origins
battlefield 4
مرسی سلین جونسلام دوست خوب من
فردا پچ لایو Sniper Elite III میاد
برای بازیها هم واقعیتش من از سال 90 قیمتهارو ثابت نگه داشتم. قیمت دیسکها هم خیلی رفته بالا. بدتر از اون قیمت پست هست که دیگه افتضاح شده.
امروز دو تا بسته فرستادم، یکی اردبیل و یکی تهران، 18600 تومان هزینه پست دادم... بعد چقدر از مشتری میگیرم؟ متاسفانه مشتریها سر هزینه پست خیلی چونه میزنند. ایکاش میتونستم خودم پست بزنم اونموقع بسته هارو رایگان توریع میکردم
برای همین قیمتهارو کردم دیسکی. دیسکی 5000 تومان
البته زیاد از مشکلات کم نمیکنه، ولی دیگه فاکتور کردن رو راحت میکنه
مشتری هم خیالش راحته. به ازای هر دیسک هزینه رو میده
در خدمتتون هستم