• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
مبلغ واریز شد البته با یه تغییر-پ خ دادم
متشکر

بازیهاتون رو آماده کردم آقای زمانی :)

منتها چون امروز نجشنبه-ست و الان پست بسته-ست، انشالله شنبه اول وقت خدمتتون پست میکنم که انشالله تا یکشنبه برسه بدستتون :)

در خدمتتون هستم :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای Risen 3 Titan Lords اضافه شد

Risen-3-Titan-Lords.jpg

توضیحات بازی:

پس از مدت ها انتظار نسخه سوم از سری بازی های محبوب Risen برای کنسول XBOX360 منتشر شد و بار دیگر کاربران را به یک ماجراجویی بزرگ دعوت کرد . این بازی که با سبک RPG منتشر شده است سومین سری از بازی های Risen است . داستان بازی مربوط به خدایانی می شوند که توسط خدایان بالاتر از خود رها شده اند و زجر بسیاری را تحمل می کنند . اما در این بین شوالیه ای جدید و جوان از دل سایه ها بر می خیزد و در تلاش برای تغییر شرایط است . در این بازی شما می توانید آزادانه به گشت و گذار در بازی بپردازید . همچنین می توانید مراحل مختلف بازی را خودتان انتخاب کنید که البته برای هر کدام از آن ها راه های مختلفی وجود دارد که هر کدام از آن ها نیز شرایطی خاص و هیجان انگیز را پیش روی شما قرار خواهد داد . همین امر موجب شده تا بتوانید این بازی را بیش از یک بار انجام دهید ولی باز هم احساس تکراری بودن را نداشته باشید . کریستال های جادویی نیز در این نسخه وجود خواهند داشت و شما به وسیله آن می توانید قابلیت ها و توانایی های مختلفی را به خود اضافه کنید و در شرایط مختلف از آن ها بهره ببرید .

تصاویر بازی:

Risen-3-Titan-Lords-Screen-1-300x168.jpg Risen-3-Titan-Lords-Screen-2-300x168.jpg Risen-3-Titan-Lords-Screen-3-300x168.jpg Risen-3-Titan-Lords-Screen-4-300x168.jpg Risen-3-Titan-Lords-Screen-5-300x168.jpg Risen-3-Titan-Lords-Screen-6-300x168.jpg Risen-3-Titan-Lords-Screen-7-300x168.jpg

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی آنلاین World Of Tanks اضافه شد

World-of-Tanks.jpg

توضیحات بازی:

World Of Tanks یک بازی آنلاین و چند نفره برای کنسول های محبوب Xbox360 است که به شما تجربه ای هیجان انگیز برای هدایت و جنگیدن با تانک های جنگ جهانی دوم را هدیه می دهد . تانک های مختلف در بازی فعال خواهند بود که در چند دسته کلی قرار می گیرند که می تواند با توجه به هدف و استراتژی خود در بازی آن ها زا انتخاب کنید . به عنوان مثال می توانید از تانک های سبک و تندرو استفاده کنید و به دل دشمن بزنید و یا از تانک های سنگین برای وارد کردن خسارات های سنگین تر استفاده کنید . همچنین قادر خواهید بود از آپگرید های مختلف استفاده کنید تا توانایی تانک خود را بیش از پیش افزایش دهید . همچنین DLC های مختلفی وجود خواهد داشت که البته باید آن ها را خریدارید کنید تا قادر به استفاده از آن ها باشید.

تصاویر بازی:

World-of-Tanks-Screen-1-300x187.jpg World-of-Tanks-Screen-2-300x187.jpg World-of-Tanks-Screen-3-300x187.jpg World-of-Tanks-Screen-4-300x169.jpg World-of-Tanks-Screen-5-300x187.jpg World-of-Tanks-Screen-6-300x169.jpg World-of-Tanks-Screen-7-300x169.jpg

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

لطفا پیام خصوصی خود را چک کنید

منتظر ارسال بسته هستم

با تشکر

Punked

Registered User
لایک‌ها
8
Watch Dogs
Halo 4
GHOSTS
Scared 3
Need for Speed Rivals
+ DIABLO Reaper Of Souls

be hamoon soorate ghabli
be hengame realse D3 Eksp.

mammad72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام خسته نباشید
GTA V
Assassins Creed IV Black Flags فقط دیسک اول سینگل پلیر
با چاپ روی دیسک.و قاب و برنر مکس
ممنون

mammad72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام بی زحمت برای سفارش بالا به جای GTA V بازی The Elder Scrolls V SKYRIM رو جایگزین کنید.ممنون

mammad72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام خسته نباشید
GTA V
Assassins Creed IV Black Flags فقط دیسک اول سینگل پلیر
با چاپ روی دیسک.و قاب و برنر مکس
ممنون
سلام بی زحمت برای سفارش بالا به جای GTA V بازی The Elder Scrolls V SKYRIM رو جایگزین کنید.ممنون

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55
سلام جناب سفارش داشتم هستید ؟
سفارشو به ایمیلتون فرستادم

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55

ALIREZAP30S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

سفارشم رو براتون pm کردم . لطفا فکتور کنید
ممنون

ALIREZAP30S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه پیغام دیگه هم در رابطه با سایز کاور ها براتون فرستادم ! لطفا فاکتور رو pm کنید. ممنون

ALIREZAP30S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مطلب دیگه درباره جایگزینی یه بازی جای یه بازی دیگه براتون pm کردم !

ALIREZAP30S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ، سفارش ما چی شد پس ؟ هنوز سفارش رو فاکتور نکردید .

milad_maxpayne

Registered User
لایک‌ها
11
سلام مهندس سلین خوبی داداش از دیر کرد معذرت ماموریت بودم.یک سوال دارم یه 14 تا گیم هم میخوام .من انلاین هستم اومدی لطف میکنی یک پ.خ بزنی واجب هست من پ.خ نتونستم بزنم شرمنده از دوستان .

MESSIKING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا سلین فرستادید یا نه؟

MESSIKING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا کجایییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!:mad::general312::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

بالا