g0dsend313
Registered User
سلام
بسته دریافت شد
با تشکر
بسته دریافت شد
با تشکر
سلام
بسته دریافت شد
با تشکر
سلام
سایت اسکیدرو یه نسخه از مکس پین 3 گذاشته دانلود کردین ؟
Max Payne 3 – RETAIL DVD – FULL – MULTI10
تست شده ؟
سلام
سایت اسکیدرو یه نسخه از مکس پین 3 گذاشته دانلود کردین ؟
Max Payne 3 – RETAIL DVD – FULL – MULTI10
تست شده ؟
مگه سرعت نوره!! :blink: بازی 27 گیگ هست . 7DVD :blink:
بازی که فعلا کرک نداره تا 1-3 June
سلام
داداش این نسخه ی اکسترکتی هست. صبر کنید نسخه ی اصلی با ستاپ اصلی بیاد هم حجمش کمتره و هم کاملتره با کرک هم هست.
دوست عزیز مکس پین سه رو تا کی اماده میکنید سفارش بدیم :ی
یدونه دیابلو سه هم هست :ی
مکس پین سه که انشاالله از یکشنبه در خدمت عزیزان هستم
دیابلو 3 رو هنوز نگرفتم چون هنوز کرک نشده و شاید هم نشه بهمین دلیل تا کرک نشه به لیست اضافه نمیکنم.
البته از اونجایی که بازی MULTI 8 هست ، یعنی هشت تا زبان داره ، چند روز دیگه ورژن RIP شده اش می آد که حتما به صرفه تره .
سلام دوست من ... میخواستم بدونم اولا شما کجا تشریف دارین برای ارسال بازی و دوم اینکه این نسخه ای که میخواید دانلود کنید از همین پیچ هست دیگه ؟!
Max Payne 3-RELOADED + CRACK ONLY | Skidrow Games - Crack - Full Version PC Games Direct Rapidshare Mediafire Free Download
میخوام بدونم اگه نزدیک به شمال هستید سفارش بدم که زودتر به دستم برسه ... بازی Size: 26.71 GB (4 DVD) این مقدار سایزشه ... حدود 7 عدد دی وی دی ... هزینه ی اونو هم بنویسید ! مرسی
سلام آقا کاوه
شرمنده یادم رفت توی پ.خ بگم
بازی رو بدون تغییر ستاپ می گذارید و کرک نشده بگذارید(چون هنوز بازی منتشر نشده آپدیت واسش اومده!!!!!)
بازی ها ریپ شده تا حالا اینجوری بوده که اغلب زبون های دیگه رو بر می دارن . تو معدود بازی ها هم مثل masseffect 2 فیلم های از قبل ساخته شده بازی ( معرفی به CG) رو کیفیتشون رو کم کرده بودن که این هم تو خود بازی تاثیری نداره . هر وقت رپ شده اش رو دیدم ، همنجا اعلام می کنم.
چه سریع ! ورژن ریپ شده اش با حجم 10 گیگ اومد . لینک رو برات پی ام می کنم کاوه جان!
سلام دوست عزیز
dirt 2 رو نداری؟ تو لیست که نبود!
این Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier چند روز دیگه میاد؟ منتظرم تا این بیاد بعد سفارش بدم![]()