KMSDVDDIVX
Registered User
آقا جواب دادم خدمتت
ممنون
آقا دستت درد نكنه بازيهاي منم رسيد
فقط Tom Clancy's H.A.W.X توش نبود
خواهش میکنم دوست عزیز
شرمندتم :blush:
فردا اون رو هم برات ارسال میکنم :happy:
پیری و هزار درد . کاریشم نمیشه کرد
آقا جواب دادم خدمتت
آقا دستت درد نكنه بازيهاي منم رسيد
فقط Tom Clancy's H.A.W.X توش نبود
نه نه دشمنت شرمندهخواهش میکنم دوست عزیز
شرمندتم :blush:
فردا اون رو هم برات ارسال میکنم :happy:
پیری و هزار درد . کاریشم نمیشه کرد
نه نه دشمنت شرمنده
زحمت ميكشي :blush:
سلام من عضو جدیدم نابود شدم تا عضو شدم بماند چرا ولی شما که میخواین بازی بفروشین چارتا سایته بدون عضویت هم تبلیغ کنین
من بازیهای
fahrenheit ,dream fall ,lost crown ,secret files 1,2 ,sinking island ,runaway1,2,3 ,sam and max1,2 ,midnight nowhere,
رو میخوام
اگه دارین یا میتونین جور کنین بهم بگین ممنون:f34r:
شرمنده كردي :blush:مهدی جان ارسال شد
کد رهگیری : 56842043710102544719
بازم از اشتباه پیش آمده عذر میخوام
سلام آقا کاوه.یه پی ام جدید دادم خدمتت.چک کردی؟رسیده؟
[fahrenheit ,dream fall ,lost crown ,secret files 1,2 ,sinking island ,runaway1,2,3 ,sam and max1,2 ,midnight nowhere,
mortal kombat 5, tekken 4,5 ,black mirror 1,2 ,heepsake , obscure 1
بعد یه جایی هم دیدم 19 تا بازی ادونچر nancy drew در 4 دی وی دی اگه اونم داری میخوام
اونوقت همش زبان اصلی باشه ها
خوب حالا من باید چیکار کنم
هزینش چقدر میشه و چه جوری باید پول رو بریزیم به چه شماره حسابی لطف میکنین توضیخ بدین[/SIZE]
سلام
آقا کاوه کارت درسته . بسته من چند روز پیش دستم رسید که به نت دسترسی نداشتم که بیام اطلاع بدم .
در هر صورت ممنونم .
شرمنده كردي :blush:
شرمنده این آیدی ماله خودم نبود بعد اونم آفاش رو چک کرد ولی به آف شما توجه نکرد اگه میشه قیمت و مراحل رو دوباره به
[email protected]
بفرستین یا به همین [email protected] ایمیل کنین
خیلی وقته این بازی ها رو میخوام خواهشا یکم زود بفرست
ممنون:blush::blush::blush:
سلام آقا کاوه.مثل اینکه پی امت در جواب پی ام آخرم که سفارش اضافه بود نرسیده.لطفا دوباره بفرست.راستی اگه black mirror 2 رو داری اونم حتما میخوام.خوب شد این آقای SABAKIANI اینو ذکر کرد.از شواهد برمیاد که ایشونم ادونچر باز خفن باشه مثل من.آقا ما به همه ادونچر بازای عالم ارادت داریم.
آقا باز دستت درد نكنه
H.A.W.X هم رسيد :blush:
سلام
متاسفانه sims 3 مشکل پیدا کرده . به عکس زیری نگاه کنید متوجه میشد .تو همون اولای نصب اینطوری میشه روی 2 تا سیستم هم امتحان شده .
یه درخواست
بازی های جدیدی که اضافه می کنی به صورت پر رنگ تو لیست بذار که ادم متوجه بشه کدوم جدید اضافه شده ممنون