• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بازیهای کامپیوتر جدیدترین عناوین

siromid2003

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
سفارش من رسید.همه چی خوب بود
خیلی ممنون

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
پیامهای کلیه عزیزان پاسخ داده شد

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
با سلام

سفارشات ارسالی امروز

سفارش جناب navid010 ارسال شد
به کد رهگیری
56842009510103527319

سفارش جناب bnc ارسال شد
به شماره
56842009910103527632

سفارش جناب light67 ارسال شد
به شماره
56842043710103527410

سفارش جناب gamer100 ارسال شد
به شماره
56842000510103527598

سفارش جناب atus ارسال شد
به شماره
56842000010103527181

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
با سلام
سفارشات ارسالی امروز صبح

سفارش جناب barij ارسال شد
به شماره
56842000310103533701

سفارش جناب R_Moghadam ارسال شد
به شماره
56842000610103533601

سفارش جناب maths4you ارسال شد
به شماره
56842000010103533801

atus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کاوه جان..
بسته‌ي من رسيد و تا جايي كه تست كردم همه چيز عالي بود.. باورم نميشد .. حتي اويل زيرو و سايلنت هيل جديده با مبدل عالي كار كردن و تنها مشكل هايي كه داشتم يكي توي سيستم كنترل Wii بود كه روي كيبورد تنظيم دستي نميشه و يكي صداي Resident Evil 0 بود كه توي دموها تيكه تيكه پخش ميشه و توي بازي آهنگ نداره..اما گرافيك رو خيلي روون جواب ميده..
اگه ميشه اينا رو درست كرد خيلي خوشحال ميشم كمكم كني.. :):blush:
بسته‌ي من امروز صبح رسيد ولي سايت باز نميشد تا خبر بدم..باورم نميشه به اين خوبي و تميزي هواي مشتري‌هات رو داري..به تو ميگن كاسب..كارت خداييش درسته.. :D:rolleyes:

Last edited:

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
سلام
می خواستم ببینم امکانش هست که بعضی از بازی های دو DVD رو روی یک DVD 9 رایت کنید؟

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
سلام کاوه جان..
بسته‌ي من رسيد و تا جايي كه تست كردم همه چيز عالي بود.. باورم نميشد .. حتي اويل زيرو و سايلنت هيل جديده با مبدل عالي كار كردن و تنها مشكل هايي كه داشتم يكي توي سيستم كنترل Wii بود كه روي كيبورد تنظيم دستي نميشه و يكي صداي Resident Evil 0 بود كه توي دموها تيكه تيكه پخش ميشه و توي بازي آهنگ نداره..اما گرافيك رو خيلي روون جواب ميده..
اگه ميشه اينا رو درست كرد خيلي خوشحال ميشم كمكم كني.. :):blush:
بسته‌ي من امروز صبح رسيد ولي سايت باز نميشد تا خبر بدم..باورم نميشه به اين خوبي و تميزي هواي مشتري‌هات رو داري..به تو ميگن كاسب..كارت خداييش درسته.. :D:rolleyes:

سلام
فعلا مبدل خوبی برای گیم کیوب نیومده ولی هر نسخه ی جدیدی که میاد یه تغییرات و پیشرفتهایی میکنه
آلان برای سونی 1 و دریم کست مبدل های خوبی درست کردن و امیدوارم برای گیم کیوب هم در آینده مبدلهای خوبی بیاد . درست کردن صدا ها با من درست نمیشه بلکه سازندگان مبدل باید درست کنن . عجله نکنی مبدلهای بهتری هم عرضه میشه
ممنون که اطلاع دادید :happy:
بابت اینکه راضی از کار بنده هستی منم خوشحالم . برای بنده اولویت رضایت مشتریست
موفق باشید

سلام
می خواستم ببینم امکانش هست که بعضی از بازی های دو DVD رو روی یک DVD 9 رایت کنید؟

سلام
با توجه به اینکه قیمت دی وی دی 9 یه مقدار اینجا بیشتره و بنده هم می خوام با نازلترین قیمت به دوستان عرضه بشه فعلا امکانش نیست تا کسی رو پیدا کنم که از تهران برام بفرسته
البته آلان یه تعداد دی وی دی 9 دارم تا لیست شما چی باشه :p
قیمت هر دیسک هم 1500 تومن

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766

سفارشات ارسالی امروز

سفارش جناب Amirpasha ارسال شد
به شماره
56842000010103542079

سفارش جناب Silvan ارسال شد
به شماره
56842000010103541905

atus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام كاوه جونم..
2 سئوال و يك مشكل دارم..البته اينا هيچ ربطي به خراب بودن بازي‌هايي كه بهم دادي نداره..بازي‌ها سالم سالم بودن..انقدرم زيادن كه هنوز همشون رو تست نكردم اما ميدونم كه سالمن..معذرت ميخوام اما اگه بتوني كمكم كني خيلي لطف كردي: :blush:
1: هر جفت واركرافت‌هايي كه ازت گرفتم فقط آنلاين ميشه باهاش بازي كرد؟! آخه من يادمه قديم يه واركرافتي بود كه اصلا آنلاين نمي‌خواست..اما اينا هر دوتاش فقط آنلاينه انگار..:(
2. Sims 3: Create a Sims هم فقط آنلاينه؟! (شانس من هرچي بازي گرفتم آنلاين از آب درومده يعني؟!) :(

1 مشكل هم دارم.. من Sims 3 و Sims 3: Adventure رو روي PC نصب شده دارم..اما وقتي ميخوام Sims 3: high end loft رو مي‌خوام نصب كنم بازم error ميگيره..:(

اگه راهنماييم كني خيلي خيلي ازت ممنون ميشم..آخه بدجوري دلم شكسته.. :(:(

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
سلام كاوه جونم..
2 سئوال و يك مشكل دارم..البته اينا هيچ ربطي به خراب بودن بازي‌هايي كه بهم دادي نداره..بازي‌ها سالم سالم بودن..انقدرم زيادن كه هنوز همشون رو تست نكردم اما ميدونم كه سالمن..معذرت ميخوام اما اگه بتوني كمكم كني خيلي لطف كردي: :blush:
1: هر جفت واركرافت‌هايي كه ازت گرفتم فقط آنلاين ميشه باهاش بازي كرد؟! آخه من يادمه قديم يه واركرافتي بود كه اصلا آنلاين نمي‌خواست..اما اينا هر دوتاش فقط آنلاينه انگار..:(
2. Sims 3: Create a Sims هم فقط آنلاينه؟! (شانس من هرچي بازي گرفتم آنلاين از آب درومده يعني؟!) :(

1 مشكل هم دارم.. من Sims 3 و Sims 3: Adventure رو روي PC نصب شده دارم..اما وقتي ميخوام Sims 3: high end loft رو مي‌خوام نصب كنم بازم error ميگيره..:(

اگه راهنماييم كني خيلي خيلي ازت ممنون ميشم..آخه بدجوري دلم شكسته.. :(:(

سلام
1- اون وارکرافت ها بله آنلاینه و اصلا نمیشه افلاین بازی کرد .
2- Sims 3: Create a Sims آنلاین نیست .
3- اروری که میده میشه بگی چیه ؟ Sims 3: high end loft فقط روی نسخه ی razor نصب میشه که اگه اون نسخه رو نداشته باشی نمیتونی این بازی رو روش نصب کنی .

بازم سوالی داشتی در خدمتم

atus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي كه جواب ميدي كاوه جونم..:blush::)

1.من create sims رو كه ريختم ميره توي بازي..اما به نظر همه چيش عين همون sims معمولي هست..تا جايي كه شخصيتت رو ميسازي..وقتي ميخواد بازي اصلي رو لود كنه يه دفعه از بازي مياد بيرون و كل بازي رو ميبنده..در عوض ميره توي يه سايت و ميگه Account بسازم..!! حتي توي نوشته‌هاشم در مورد آنلاين بازي كردنش نوشته!!
ميشه بگي فرق اين بازي با sims 3 معمولي چي هستش؟! و چرا منو از بازي ميندازه بيرون و ميره توي اين سايته؟! :blink:

2. يه بار كامل بازي sims: end loft stuff رو ريختم و نصب هم شد.. اما توي بازي كه نرفت هيچ..ديگه sims 3 و adventure خودم هم كار نكرد!! دوباره كه ريختمشون و خواستم end loft stuff رو بريزم..ديگه توي همون ستاپ هم گير ميداد اما ارورش قابل خوندن نبود..دري وري بود! اگه خودت سيمزي داري كه با اين بازي هماهنگه بگو كه با سفارش بعدي بگم برام بفرستيش..:eek:

3. بازي هاي گيم كيوب و wii ديگه‌ هم با اين مبدل‌ها كار ميكنن؟! اگه بخوام بازم داري؟! مثلا متال گير گيم كيوب يا ماريو پارتي..:p

4. مبدل psp و Dreamcast هم داري كه خوب كار كنه؟! با بازيهاش البته :)

5. واركرافتي داري كه آنلاين نباشه؟! :)

6. منظورت از مبدل xbox ، همون xbox 360 هست يا xbox قديميه؟! :)

ببخشيد كه سئوالام زياد شد..معذرت ميخوام :blush::happy:

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
مرسي كه جواب ميدي كاوه جونم..:blush::)

1.من create sims رو كه ريختم ميره توي بازي..اما به نظر همه چيش عين همون sims معمولي هست..تا جايي كه شخصيتت رو ميسازي..وقتي ميخواد بازي اصلي رو لود كنه يه دفعه از بازي مياد بيرون و كل بازي رو ميبنده..در عوض ميره توي يه سايت و ميگه Account بسازم..!! حتي توي نوشته‌هاشم در مورد آنلاين بازي كردنش نوشته!!
ميشه بگي فرق اين بازي با sims 3 معمولي چي هستش؟! و چرا منو از بازي ميندازه بيرون و ميره توي اين سايته؟! :blink:

2. يه بار كامل بازي sims: end loft stuff رو ريختم و نصب هم شد.. اما توي بازي كه نرفت هيچ..ديگه sims 3 و adventure خودم هم كار نكرد!! دوباره كه ريختمشون و خواستم end loft stuff رو بريزم..ديگه توي همون ستاپ هم گير ميداد اما ارورش قابل خوندن نبود..دري وري بود! اگه خودت سيمزي داري كه با اين بازي هماهنگه بگو كه با سفارش بعدي بگم برام بفرستيش..:eek:

3. بازي هاي گيم كيوب و wii ديگه‌ هم با اين مبدل‌ها كار ميكنن؟! اگه بخوام بازم داري؟! مثلا متال گير گيم كيوب يا ماريو پارتي..:p

4. مبدل psp و Dreamcast هم داري كه خوب كار كنه؟! با بازيهاش البته :)

5. واركرافتي داري كه آنلاين نباشه؟! :)

6. منظورت از مبدل xbox ، همون xbox 360 هست يا xbox قديميه؟! :)

ببخشيد كه سئوالام زياد شد..معذرت ميخوام :blush::happy:

سلام . خواهش میکنم عزیز
1- create sims همونطور که از اسمش پیداست فقط مربوطه به چهره سازی شخصیت های بازی
البته بنده خیلی دقیق نمی دونم که آنلاین باشه یا نه ؟ چون خیلی خوشم از این سبک بازی نمیاد منتهی فکرم نکنم این بازی آنلاین باشه ( اصلا به قیافه ش نمیخوره :p )

2- هر کدوم از این بازی ها که روی سیمز 3 نصب میشه کرک مخصوص به خودشون رو دارن و شما باید کرک های هر کدوم رو جداگانه بریزی . نسخه های دستکاری شده و ناقص اگه بخوای Expection ها رو روش نصب کنی ارور میده و میگه نسخه ی اصلی بازی رو نصب کنید پس مال شا که تونستی World Adventures رو روش نصب کنی اصله.
در هر صورت توصیه میکنم بازی رو حذف کنی به طور کامل و از ابتدا همه رو نصب کنی.

3- بله. کار میکنن.
سه نسخه از بازی Zelda دارم و یه چند تایه دیگه که آلان حضور ذهن ندارم

4- مبدل دریم کست دارم در حد عالی با 130 الی 140 تا بازیش ( در 20 دی وی دی تقدیم میکنم )
مبدل psp خوبی سراغ ندارم ولی 2 یا 3 تا از بازیهاش رو فکر کنم دارم

5- چرا دارم

6- مبدل xbox خوبی فعلا عرضه نشده هر دو تاش

خواهش میکنم

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
سفارش جناب osarmeili امروز ارسال شد
به شماره پیشتاز
56842000011100008575

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من می‌خوام یه موضوعِ خیلی خیلی مهم رو بگم! :

" دمت گرم 1000 تا"

ما تورو نداشتیم واقعاً چیکار می‌کردیم؟ هم بچه باحال و مودبی هستی، هم کارت تمیز و با دقتی و هم اینکه از همه مهمتر خوش قولی.
خیلی خیلی مرسی.

بسته من رسید الان.

:happy:

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
آقا من می‌خوام یه موضوعِ خیلی خیلی مهم رو بگم! :

" دمت گرم 1000 تا"

ما تورو نداشتیم واقعاً چیکار می‌کردیم؟ هم بچه باحال و مودبی هستی، هم کارت تمیز و با دقتی و هم اینکه از همه مهمتر خوش قولی.
خیلی خیلی مرسی.

بسته من رسید الان.

:happy:

:blush::blush::blush:
امیر جان بنده هم از اینکه در خدمت دوستان عزیزی مثل جنابعالی هستم خوشحالم
این ابراز رضایت شما عزیزان از کار من باعث دلگرمی بنده ست و امیدوارم بتونم بهترش هم بکنم
ممنون از شما دوست عزیز
موفق باشید

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
با سلام
سفارش دوست عزیزم جناب ahmius ارسال شد
به شماره پیشتاز
56842000011100013367

سفارش جناب sign@ تا ساعاتی دیگه آماده میشه
منتهی به پست امروز نمیرسم شنبه اول وقت ارسال میشه

osarmeili

Registered User
لایک‌ها
0
كاوه جان در ادامه صحبتهاي دوستمون امير:

"دمت گرم 2000 تا":D

بسته من امروز رسيد.مثل هميشه عالي.
من كه اگه تو رو نداشتم تا حالا اندازه يه XBOX 360 بايد پول بازي ميدادم.:cool:

KMSDVDDIVX

Registered User
لایک‌ها
766
كاوه جان در ادامه صحبتهاي دوستمون امير:

"دمت گرم 2000 تا":D

بسته من امروز رسيد.مثل هميشه عالي.
من كه اگه تو رو نداشتم تا حالا اندازه يه XBOX 360 بايد پول بازي ميدادم.:cool:

دم همه شما دوستان عزیزم گرم :happy:
خواهش میکنم امید جان
خوشحالم که رضایت شما دوستان جلب شده :D
موفق باشید

atus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا حقيقته كاوه جونم..:)
تو باعث شدي بفهمم هنوز انسانيت تو اين مرز و بوم از بين نرفته.. واقعا كه يه ايراني اصيل هستي..مثل اسمت... :):happy:

اميدوارم هميشه موفق باشي و ما هم مشتري‌هاي خوبي برات باشيم..! :blush::lol:

بالا