KMSDVDDIVX
Registered User
كاوه جونم..
پيام خصوصي..بدو بدو بدو چك كننننننن.. :happy::happy::happy::happy::lol:
فرهاد جان پاسخ داده شد عزیز :happy:
چک بفرمایید
كاوه جونم..
پيام خصوصي..بدو بدو بدو چك كننننننن.. :happy::happy::happy::happy::lol:
سلام كاوه جان
مي خواستم بدونم نسخه RAZOR1911 براي Call of Duty Modern Warfare2 داري ؟ ...
يه نسخه اوليه هست كه ست آپ اصلي داره و البته ممكنه كه مشكل كراك داشته باشه كه براي من مهم نيست ... من فقط به دنبال اين نسخه هستم كه با اكانت استيم خودم نصبش كنم (به خاطر ست آپ اصلي ) ... و در نهايت بتونم SOLO يا Special Ops بازي كنم
اگه نداشته باشي يه پرس و جو بكن ... ممنون ميشم![]()
سلام ناصر جان
مال بنده ستاپ اصلی و نسخه ی SKIDROW هستش عزیز :happy:
ممنون از جواب
بله همين طوره و من با همين نسخه اي كه از شما گرفتم كار مي كنم .. البته نسخه SKIDROW نسخه استيم اصلي هست كه يه اينستالر مخصوص اين كار داره كه كراك شده و نيازي به نصب استيم و اين كارا نيست .. اما نسخه RAZOR همون ديسك هاي اصلي هست ( يه DVD9 و DVD 5 ) و شما بايد اسيتم نصب كنيد
اما فقط مي تونم نسخه مولتي پلاير رو بدون مشكل تو اينترنت ( البته با سي دي كي اصلي ) بازي كنم .. حالا براي بازي قسمت Special ops كه دو نفره تو اينترنت بازي ميكنند جواب نميده و بازي رو بايد از استيم داون لود كنم . كه سرعت نت من پايينه !!!
و مشكل اصلي اينه كه زبان بازي من تو قسمت special ops به احتمال زياد روسي هست ( به خاطر سي دي كي ) ... حالا مي خوام با اين نسخه RAZOR تست كنم
به هر حال !!! اگه اين نسخه RAZOR رو داري يا از همكارات سوال كني واسه من پيدا كني خيلي ممنونت ميشم ... باز هم مرسي و اميدوارم توي كارت موفق باشي
فعلا
پيام خصوصي![]()
لطفا ليست رو برام بفرست
كاوه جونم..چك كن ببين اومد؟!![]()
سلام کاوه جان
چندتا بازی سفارش دادم که تو پیغام خصوصی خدمت شما فرستادم .
ممنون
ارسال كردي كاوه؟![]()
اینم بیستمیش
الآن پخ را میفرستم