KMSDVDDIVX
Registered User
ممنون
چه بهتر تر برادر
اوکی منتظر میمونم پس
خواهش میکنم
در خدمتم
ممنون
چه بهتر تر برادر
اوکی منتظر میمونم پس
سلام
داش یه کد رهگیری لطف میکنی؟؟؟
راستی اون بسته به دستت رسید انشاله؟؟؟
سلام
من اين بازيها رو ميخوام داريد؟
Ninja Blade
Prince of Persia 5: The Forgotten Sands
Tom Clancys Splinter Cell: Conviction
God of War I
God of War II
God of War III اگر نسخه pc داره؟ نميدونم
برادر سوال ما جواب نداشت که جواب نمی دی؟
با سلام من تازه وارد این فاروم شدم بازی tropico 3رو میخواستم چجوری باید هماهنگ کنم .:blush:اگر امکانش هست برام بفرستید.
من فردا پول رو بریزم نهایتاً چند روزه میرسه؟ آخه جمعه مسافرم اهل یکی از شهرستان های فارس هستم
سلام
بهترین بازی با گرافیک بالا همون Crysis و Crysis Warhead هستش که آلانن که آلانه کارتی ساخته نشده که در رزولیشن های بالا بتونه روان این بازی رو اجرا بکنه :happy:
سلام :
این حرفو که زدی من رفتم این بازی رو گرفتم و روی High گذاشتم ( 1920 . 1080 )
روی مانیتور 23 اینچ هم بازی کردم و بدون هیچ مشکلی بازی کرد
چطوری میگی آلانم که آلانه کارتی پیدا نشده روی رزولوشن بالا بازی رو روون اجرا کنه ؟ :wacko:
بسته من رسيد
كاوه جان دستت درد نكنه
برادر یه حساب نزدی که چه قد دستت دارم و چند تا انتخاب کنم؟
سلام :
این حرفو که زدی من رفتم این بازی رو گرفتم و روی High گذاشتم ( 1920 . 1080 )
روی مانیتور 23 اینچ هم بازی کردم و بدون هیچ مشکلی بازی کرد
چطوری میگی آلانم که آلانه کارتی پیدا نشده روی رزولوشن بالا بازی رو روون اجرا کنه ؟ :wacko:
مشکل اکثر بازی کننده ها اینه که نمیدونن بازی روان یعنی چی !
هزار تا نکته تو تنظیمات وجود داره. اگه شما این بازی رو توی ویندوز ویستا یا 7 نصب کردی (DirectX 10) و بعد تمام تنظیمات رو روی Very high گذاشتی و Anti Aliasing را روی آخرین مقدار گذاشتی و Vsync را نیز روشن کردی و در این حالت فریم ریت (frame rate) بازی عدد 60 بود یعنی بازی روان اجرا شده.
بعد بیا کارت گرافیکتو به رخ ما بازی خورا بکش :lol:
شوخی کردم . فقط جهت اطلاع رسانی بود.
تازه بگذریم Physix که زیبایی تمام بازیهای جدید به آن بستگی دارد فقط بر روی کارتهای nVidia اجرا میشود. و فوق العاده پردازش سنگینی به کارت وارد میکند. ولی باز هم طرفداران ATI حاضر به قبول این واقعیت نیستند.
شرمنده سر همه رو درد آوردم!
نه بابا به رخ کشیدن چیه دوست عزیز :
دیگه کارت گرافیک ماشین Sl 500 نیست که به رخ بکشیم که ... اما چون دوستمون گفت بازی روون اجرا نمیشه
من برام جالب بود امتحان کنم ... و جالبه فروشنده هم گفت این بازی رو هنوز کسی روی های نتونسته
روون بازی کنه ... دیگه این شد که این مساله خیلی برام جذاب شد ... و همرو روی های گذاشتم و دیدم با بهترین
کیفیت و بدون کندی یا گیر کردن و غیره بازی رو اجرا کرد
چقدرم بازی چرتیه![]()
سلام برادر
اینا رو انتخابیدم:
http://www.mediafire.com/?hhrqjb8mgmu94th
میگم ماشالهه چه قد ادونچر آوردی
بی زحمت کامنت هاشونم یه نگاه بنداز
قبلی ها رو هم که آمارشون رو داری
راستی دی وی دی ی میزنی؟ از خوباش بزن
بستگی به رزولیشن هم داره دوست عزیزنه بابا به رخ کشیدن چیه دوست عزیز :
دیگه کارت گرافیک ماشین Sl 500 نیست که به رخ بکشیم که ... اما چون دوستمون گفت بازی روون اجرا نمیشه
من برام جالب بود امتحان کنم ... و جالبه فروشنده هم گفت این بازی رو هنوز کسی روی های نتونسته
روون بازی کنه ... دیگه این شد که این مساله خیلی برام جذاب شد ... و همرو روی های گذاشتم و دیدم با بهترین
کیفیت و بدون کندی یا گیر کردن و غیره بازی رو اجرا کرد
چقدرم بازی چرتیه