mohsen1105
Registered User
لینک
موفق باشی
ف ی ل ت ر ه
لینک
موفق باشی
سلام
سفارش من امروز رسید
ممنون
سیلام
بسته امروز رسید
دمت گرم عالی بود.
سلام
بسته دریافت شد
با تشکر فراوان
این Sam & Max all seasons شامل Season 3 هم میشه؟آخه اونو جداگانه گذاشتید 2 دی وی دی ولی All Season یک دی وی دی هست
سلام
سفارش من هم رسید.
فقط DLC های Kingdoms of Amalur وقتی می رم تو بازی گزینه Downloadable Content رو می زنم اتفاقی نمی افته. مشکل چیه؟
مطمئنی؟ پس از کجا میشه فهمید که DLCها اضافه شده؟ چه مراحلی اضافه شده؟ من تازه اول بازی ام.سلام
DLC ها رو که نصب کردی کرک هر کدوم رو هم بریز
دیگه روی Downloadable Content کلیک نکن.
مراحل خودش روش اضافه شده
مطمئنی؟ پس از کجا میشه فهمید که DLCها اضافه شده؟ چه مراحلی اضافه شده؟ من تازه اول بازی ام.
سلام
من بازی Batman Arkham City رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه میشه بگی این اپدیت و دی ال سی و دوتا کرک تو دی وی دی چهار رو باید چه جوری و با چه ترتیبی بریزم؟ چون راهنما نداره!
سلام استاد
عزیز بازی رو که نصب فرمودین دیسک 4 رو بزارید.ابتدا به محل نصب بازی برین و پوشه Binaries رو کامل حذف کنید.
از دیسک 4 پوشه Crack پوشه Binaries رو بردارید و در محل نصب جایی که پوشه رو حذف کردین قرار بدین.
دوباره از دیسک 4 پوشه DLC Pack پوشه BmGame رو کپی کنید و در محل نصب بازی که عین همین پوشه هم هست اونجا قرار بدین.
بازی رو از ایکن دسکتاپ اجرا کنید
یه مقدار صبر کنید چون حدود 30 ثانیه ای طول میکشه بازی بالا بیاد.
مرسی درست شد.![]()
کاوه جان لطفا لیست اپدیت شده رو برام بفرست بی زحمت
مرسی
سلام
آقایون بازی max pain3 برای سیستم من جواب میده؟
مموری 6 گیگ
ASUS - Notebooks- ASUS K52DE
cpu :2.1
ممنون
سلام کاوه جان
بازی arkham city رو چند مرحله بازی کردم که به مرحله chamber of demon رسید و اونجا قبل غول آخرش وقتی از در بیرون میاد و میخواد بره بالای پله ها جلوش یه دیوار نامرئی هست
که نمیذاره به در برسه که این باعث شد کرکهای مختلف رو امتحان کنم ولی فایده نداشت لطفا راهنمایی کنید
ممنون