Koukou
Registered User
و در واقع بازي رو از اپ استور خريديد و هر اپديت كه بياد راحت اپ ميكنيدبا اجازه ی استارتر
شما کد را redeem که بکنید برنامه شروع به دانلود شدن میکنه و طبیعی است که شما باید جای کافی برای دانلود و نصب برنامه داشته باشید
و در واقع بازي رو از اپ استور خريديد و هر اپديت كه بياد راحت اپ ميكنيدبا اجازه ی استارتر
شما کد را redeem که بکنید برنامه شروع به دانلود شدن میکنه و طبیعی است که شما باید جای کافی برای دانلود و نصب برنامه داشته باشید
خواهش ميكنمتشکر از دوست خوبمون که کد رو به بنده دادن و به درستی کار کرد
حتما داداشعزیز sygic و لانگمن رو بیاری خودم یکی از مشتری هاتم اوردی بیزحمت بهم یه pm بده![]()
عزیز sygic و لانگمن رو بیاری خودم یکی از مشتری هاتم اوردی بیزحمت بهم یه pm بده![]()
نه متاسفانه دوست منسلام
نرم افزار برای کامپیوترهای اپل رو کار نمیکنین؟
اقا خدا خيرت بده من هر چي به اين اقا ميگم متوجه نميشه من خودم زير و رو كردم سايت هايي كه داد و جز پرنس و اسكاي نديدم چيزي از برنامه هايي كه خودم ميدم نميدونم اين اقا از جون من چي ميخواد چرا تاپيك به هم ميريزه هر چي گزارش ميدم باز اسپم ميده بش ميگم تاپيك بزن كد رايگان تقديم ملت كن باز تاپيك منو به هم ميريزه!! واقعا ديگه نميدونم چي بش بگم باز خدارو شكر امثال شما هستند چك كننآقا کارن کارش خیلی درسته،بله منم یکی دو تا از این برنامه ها رو دیدم که هست تو سایتای دیگه ولی همش نیست من خودم ۴ ۵ تا ازشون کد خریدم و راضی هستم و منتظر برنامه های بیشتری هستم
آقا من خیلی مخلصم شما به کارتون ادامه بدین و برنامه های بیشتری بیاریناقا خدا خيرت بده من هر چي به اين اقا ميگم متوجه نميشه من خودم زير و رو كردم سايت هايي كه داد و جز پرنس و اسكاي نديدم چيزي از برنامه هايي كه خودم ميدم نميدونم اين اقا از جون من چي ميخواد چرا تاپيك به هم ميريزه هر چي گزارش ميدم باز اسپم ميده بش ميگم تاپيك بزن كد رايگان تقديم ملت كن باز تاپيك منو به هم ميريزه!! واقعا ديگه نميدونم چي بش بگم باز خدارو شكر امثال شما هستند چك كنن
اين بابا رواني كرده منو متوجه هم نميشه أصلا هر چي ميگم خودت تاپيك بزن و تاپيك منو به هم نريز!!!
والا تا الان تو پي تي همچين چيزي نديدم من!!