• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بازی های کمیاب Sega Genesis

vakashi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام .شورش 2 و سونیک 2 وجوراسیک پارک و دوبل دراگون قیمت بدید.

kowsardel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
کنسول سگا ژاپنی 3 خط میخام
داری؟
اگر داری به من اطلاع بده

farshad mehri

Registered User
لایک‌ها
89
سلام سینا جان 10 تا از عنوان هارو 200 فوری خریدارم.

hydraulic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
اگه بتونی یه کنسول ارجینال ترو تمیز برام جور کنی در حد باشه اونو همراه کل بازیات یجا ازت می خرم

delta21

Registered User
لایک‌ها
392
بازیهای خوبی داری داداش

LORD RAIDEN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام و عرض ادب ببخشيد sonic & knuckles رو هنوز موجود دارين ؟

kratos returns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام و عرض ادب ببخشيد sonic & knuckles رو هنوز موجود دارين ؟
دوست عزیز این اقا فروشنده نیست خودتونو خسته نکنین به من گفته یه بار بهش پیام دادم 10کاتریج 270 ی بارم گفت 400 تومن 10تاش

LORD RAIDEN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
همين تعجب كردم جواب خيلي از دوستان رو ندادن من اينجا تازه عضو شدم ولي توي بازي سنتر با نامي قديمي و امتيازات مثبت هستم . به نظر بنده ادم هزار تا امتياز مثبت داشته باشه ولي يك امتياز منفي همه اون امتيازات مثبت رو زير سوال ميبره و بيانگر همه چيز هست

inkor

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام خدمت دوستان عزیز
هدف من فروش کل ارشیو به صورت یکجاست

kratos returns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کاتریج هایی تقلبی که قیمتش حدود 5 الی 10 تومن بیشتر نیستو ایشون میخاد به قیمت یک میلیون چهارصد تومن به ملت بفروشه جالب اینجاست جواب هیچ کسیو هم تو تاپیک نداده تاپیکم ماله یک سالو نیم پیشه فقط بخاطر اینکه بعضی از عناوینش کمیابه ایشون دارن سواستفاده میکنن بیشترشم که تو بازار حتی تو چند لبه ها پیدا میشن من نمیدونم چرا این تاپیکی ک اصلا توجهی بهش نمیشه باید اپدیت بشه و بیاد بالا اخه این سواستفاده کردنا تا کجا فروشنده محترم یا جنسی ک گذاشتی بفروش یا نزار مردم رو مسخره کن اگر هم گذاشتی با قیمت معقول و تکی بفروش تا جنستم بفروش بره

حمیدحمیدپور

Registered User
لایک‌ها
358
دوست عزیز من باب تذکرات حضرتعالی قیمت توافقی هست ایشون قبلا تا 1 تومن هم قیمتو کاهش دادن بالاخره باید قبول کنین که عناوین خوبی هم داخلشون هست و قیمتم اختیاری هست اجباری هم توش نیست یا یکی میخره یا همینجوری تاپیک میمونه انشالا یکی پیدا میشه به قیمتش از دوستمون خرید میکنه اینارو شمام عصبانی نشو :rolleyes: باز یه ندا بهش بده شاید توافق شد بینتون

kratos returns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز من باب تذکرات حضرتعالی قیمت توافقی هست ایشون قبلا تا 1 تومن هم قیمتو کاهش دادن بالاخره باید قبول کنین که عناوین خوبی هم داخلشون هست و قیمتم اختیاری هست اجباری هم توش نیست یا یکی میخره یا همینجوری تاپیک میمونه انشالا یکی پیدا میشه به قیمتش از دوستمون خرید میکنه اینارو شمام عصبانی نشو :rolleyes: باز یه ندا بهش بده شاید توافق شد بینتون
دوست عزیز جالب اینجاست که یکی کار برامون بهشون پیام داده تو صفحه قبلی تینیتون عصر حجر با دوتا جیمارو خریداره خرگوش و عصر حجر خیلی زیاده بازیش جیم یکو دورو هم تو سایت ایسام یکی از بچه ها باهم گذاشته 40 تومن از بین 60 عنوان ایشون کلا ده تا عنوان واقعا کمیابه ایشون میتونه این چهارتا بازی رو بقیمت 20 تومن یا 30 تومن بفروشه اگر به نظر من شروع به تک فروشی کنه و بین عناوین خوبشم عناوین های دیگه ک تو بازار هستن هم اضافه کنه مطمئنن به نتیجه میرسه ایشون ملتو ایستگاه کردن به قول خودشونم براشون مهم نیست که این کاتریجا فروش بره یا نه پس اگر اینجوریه این تاپیک رو حذف کنه بهتره چهارتا بدبخت بیچاره این کاربرایه بالا نیاین سوال کنن حداقل جواب کاربراشو نمیده این سیاستشه همه رو هم با این کارش بازی داره میده کلا 60 تا بازیش دونه 10 تومن ازنظر من بیشتر نمیارزه چرا؟ چون تمام عنوان هاش نوار اصل کیت قهوای نیستن و فیک هستن کسی که بخاد یک میلیون چهارصد تومن پول به این کاتریجا بده میره از ebay میخره حداقل خاطرش جمه
که اون کاتریجاش همه اصلهستش و کاتریج تقلبی بینشون نیست

inkor

Registered User
لایک‌ها
61
سلام خدمت دوستان زیاد خودتون رو ناراحت نکنین
کل ارشیو خارج از تاپیک به قیمت 1300000 فروخته شد

kratos returns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ما که بخیل نیستیم ولی عمرا تو 60 تا کاتریجو اونم تقلبی (البته اون یارو هم خیلی اسکل بوده) به قیمت یک میلیون سیصد فروخته باشی دیدی حرف نمیتونی بزنی گفتی بزار یه چیزی بگم دهن اینا بسته بشه پسرجون مارو سیاه نکن ما خودمون کارخونه زغال فروشی داریم

inkor

Registered User
لایک‌ها
61
ما که بخیل نیستیم ولی عمرا تو 60 تا کاتریجو اونم تقلبی (البته اون یارو هم خیلی اسکل بوده) به قیمت یک میلیون سیصد فروخته باشی دیدی حرف نمیتونی بزنی گفتی بزار یه چیزی بگم دهن اینا بسته بشه پسرجون مارو سیاه نکن ما خودمون کارخونه زغال فروشی داریم
سلام خدمت شما دوست گرامی
تا حالا هر چی گفتین جوابی ندادم بهتون نه اینکه نمیتونم حرفی بزنم بلکه من مثل شما نیستم
در ضمن من برای اینکه شما رو ناراحت کنم حرفی نزدم قیمتی که فروختم رو نوشتم
میل خودتون هست باور کنید یا نکنید فرقی به حال من نمیکنه

kratos returns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت شما دوست گرامی
تا حالا هر چی گفتین جوابی ندادم بهتون نه اینکه نمیتونم حرفی بزنم بلکه من مثل شما نیستم
در ضمن من برای اینکه شما رو ناراحت کنم حرفی نزدم قیمتی که فروختم رو نوشتم
میل خودتون هست باور کنید یا نکنید فرقی به حال من نمیکنه
معلومه که باور نمیکنم خجالت بکش اینهمه کاربر اینجارو اسکل خودت کردی زشته بخدا هنوزم پرو پرو واستادی داری حرف میزنی اونم بعد یه سالو نیم

بالا