علائدین رو هم اضافه کن ی قیمت بده . با این شماره تماس بگیر 09381112908سلام .شورش 2 و سونیک 2 وجوراسیک پارک و دوبل دراگون قیمت بدید.
علائدین رو هم اضافه کن ی قیمت بده . با این شماره تماس بگیر 09381112908
دوست عزیز این اقا فروشنده نیست خودتونو خسته نکنین به من گفته یه بار بهش پیام دادم 10کاتریج 270 ی بارم گفت 400 تومن 10تاشبا سلام و عرض ادب ببخشيد sonic & knuckles رو هنوز موجود دارين ؟
دوست عزیز جالب اینجاست که یکی کار برامون بهشون پیام داده تو صفحه قبلی تینیتون عصر حجر با دوتا جیمارو خریداره خرگوش و عصر حجر خیلی زیاده بازیش جیم یکو دورو هم تو سایت ایسام یکی از بچه ها باهم گذاشته 40 تومن از بین 60 عنوان ایشون کلا ده تا عنوان واقعا کمیابه ایشون میتونه این چهارتا بازی رو بقیمت 20 تومن یا 30 تومن بفروشه اگر به نظر من شروع به تک فروشی کنه و بین عناوین خوبشم عناوین های دیگه ک تو بازار هستن هم اضافه کنه مطمئنن به نتیجه میرسه ایشون ملتو ایستگاه کردن به قول خودشونم براشون مهم نیست که این کاتریجا فروش بره یا نه پس اگر اینجوریه این تاپیک رو حذف کنه بهتره چهارتا بدبخت بیچاره این کاربرایه بالا نیاین سوال کنن حداقل جواب کاربراشو نمیده این سیاستشه همه رو هم با این کارش بازی داره میده کلا 60 تا بازیش دونه 10 تومن ازنظر من بیشتر نمیارزه چرا؟ چون تمام عنوان هاش نوار اصل کیت قهوای نیستن و فیک هستن کسی که بخاد یک میلیون چهارصد تومن پول به این کاتریجا بده میره از ebay میخره حداقل خاطرش جمهدوست عزیز من باب تذکرات حضرتعالی قیمت توافقی هست ایشون قبلا تا 1 تومن هم قیمتو کاهش دادن بالاخره باید قبول کنین که عناوین خوبی هم داخلشون هست و قیمتم اختیاری هست اجباری هم توش نیست یا یکی میخره یا همینجوری تاپیک میمونه انشالا یکی پیدا میشه به قیمتش از دوستمون خرید میکنه اینارو شمام عصبانی نشو باز یه ندا بهش بده شاید توافق شد بینتون
سلام خدمت شما دوست گرامیما که بخیل نیستیم ولی عمرا تو 60 تا کاتریجو اونم تقلبی (البته اون یارو هم خیلی اسکل بوده) به قیمت یک میلیون سیصد فروخته باشی دیدی حرف نمیتونی بزنی گفتی بزار یه چیزی بگم دهن اینا بسته بشه پسرجون مارو سیاه نکن ما خودمون کارخونه زغال فروشی داریم
معلومه که باور نمیکنم خجالت بکش اینهمه کاربر اینجارو اسکل خودت کردی زشته بخدا هنوزم پرو پرو واستادی داری حرف میزنی اونم بعد یه سالو نیمسلام خدمت شما دوست گرامی
تا حالا هر چی گفتین جوابی ندادم بهتون نه اینکه نمیتونم حرفی بزنم بلکه من مثل شما نیستم
در ضمن من برای اینکه شما رو ناراحت کنم حرفی نزدم قیمتی که فروختم رو نوشتم
میل خودتون هست باور کنید یا نکنید فرقی به حال من نمیکنه