• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازی God of War ps4

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
مشکل اینجاست که این قیمت پیشنهادی تون بیشتر شکل یک توهین بود تا یک پیشنهاد معقول. اگر کمی هم با قیمت ها اشنایی داشته باشید می دونید که 250 تومن توی این چند ماه اخیر نمی تونه هزینه لازم برای خرید بازی های جدید رو فراهم کنه. ممنون از پیشنهادتون...

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
دوست عزیز توهین کجا بود...مرد حسابی چرا آسمون ریسمون میبافی به هم؟بنده هم سابقم از جنابعالی بیشتره و هم امتیاز بازارچه ام ... چرا باید همچین کاری بکنم؟بازی که با یه سرچ ساده میتونی از ۲۸۰ تا ۳۲۰ تومن ۱۰۰ تاشو پیدا کنی به نظرت ۲۵۰ تومن برای پیشنهاد اول توهین و مسخره کردن اون شخصه ...

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
مثل اینکه بدهکار هم شدیم... اقای محترم وقتی پول نمیخوای بدی نه وقت منو بگیر نه وقت خودت رو
من اصلا معذرت می خوام...
ایشالا که بتونید 250 پیدا کنید

Last edited:

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
مثل اینکه بدهکار هم شدیم... اقای محترم وقتی پول نمیخوای بدی نه وقت منو بگیر نه وقت خودت رو
من اصلا معذرت می خوام...
ایشالا که بتونید 250 پیدا کنید
به به میبینم که هر دیقه میای و پستتونو ویرایش میکنینو ۲ تا تیکه هم بارمون میکنی...
خدمتت عرض کنم از همینجا با مبلغ ۲۶۰ تومن و هزینه ارسال با فروشنده این بازیو تهیه کردم...دلیل نمیشه چون شما بالای حالا گیریم ۴۰۰ این بازیو خریدی و حالشم بردی الان بیای اینجا و با بیشترین قیمت بفروشی به ما)قیمت دیسک پلمپش امروز ۳۸۰ تومن(...
من پول مفت تا حالا به کسی ندادم...همین انتظارو از خریدار هم دارم...

Last edited:

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
به به میبینم که هر دیقه میای و پستتونو ویرایش میکنینو ۲ تا تیکه هم بارمون میکنی...
خدمتت عرض کنم از همینجا با مبلغ ۲۶۰ تومن و هزینه ارسال با فروشنده این بازیو تهیه کردم...دلیل نمیشه چون شما بالای حالا گیریم ۴۰۰ این بازیو خریدی و حالشم بردی الان بیای اینجا و با بیشترین قیمت بفروشی به ما)قیمت دیسک پلمپش امروز ۳۸۰ تومن(...
من پول مفت تا حالا به کسی ندادم...همین انتظارو از خریدار هم دارم...
خب به سلامتی
ایشالا حالش رو ببرید با god of war :)
من عجله ای برای فروشش ندارم دوست من
فروش هم نرفت نرفت مشکلی نیست
متاسفانه من با یه قیمت نسبتا زیادی قبلا خریده بودمش و الان هم برام به صرفه نیست با چنین قیمت هایی بفروشم
اگرم بد حرف زدم حقیقتا منو ببخش، اون شب زیادی عصبی بودم...
موفق باشی دوست من

Last edited:
بالا