• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باطری لپ تاپ اچ پی battrey li-ion 8 cell

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
بله همون هست
متاسفانه لپ تاپ خراب شد!:D این بقایاش هست!

سلام
1 - در مورد باطری : این باطری به شدت کم استفاده شده و همونطور که می دونید عمر این باطری ها بر اساس تعداد شارژ و دشارژ کم میشه . من هم قول میدم که باطری کاملا سالمی رو خرید می کنید .

2 - وحید جان : چرا لب تاپ خراب شده ؟ اگر فکر می کنی خرابی اش تقصیر من هست و یا جنس نا سالم رو فروختم بی خیال همه چیز . خسارتش هر چقدر باشه مطابق نظر خودت تقدیم میکنم . اصلا راضی نیستم برای تو ضرری داشته باشه .
سلام و علیکی که باهات دارم برام خیلی بیشتر از شونصد تا لب تاپ ارزش داره .

3 - آپ

قربونتونبرم

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
1 - در مورد باطری : این باطری به شدت کم استفاده شده و همونطور که می دونید عمر این باطری ها بر اساس تعداد شارژ و دشارژ کم میشه . من هم قول میدم که باطری کاملا سالمی رو خرید می کنید .

2 - وحید جان : چرا لب تاپ خراب شده ؟ اگر فکر می کنی خرابی اش تقصیر من هست و یا جنس نا سالم رو فروختم بی خیال همه چیز . خسارتش هر چقدر باشه مطابق نظر خودت تقدیم میکنم . اصلا راضی نیستم برای تو ضرری داشته باشه .
سلام و علیکی که باهات دارم برام خیلی بیشتر از شونصد تا لب تاپ ارزش داره .

3 - آپ

قربونتونبرم

سلام علی اقا
خوبی؟
ناراحتم می کنه این حرفهاتون! لپ تاپ سالم سالم بود و کاملا خوب کار می کرد. خدایی لپ تاپ توپی بود. حدود 8 ساعت فقط شارژ نگه می داشت:D

ولی جنس نو هم می خری خراب میشه دیگه! زیاد ازش کار کشیدم راستش رو بخواید. امیدورام یه لپ تاپ دیگه واسه فروش بزارید دوباره نصیب من بشه!:D

پ ن : هر کسی با علی اقا خرید و یا فروشی انجام بده ضرر نمی کنه

بالا