آقا قيمت ، عكس رنگهتي ديگش را هم بزار لطفاً .... بامپر نگين دار نداري؟
mehrana1 Registered User تاریخ عضویت 28 می 2013 نوشتهها 1,252 لایکها 171 محل سکونت تهران 17 فوریه 2014 #21 آقا قيمت ، عكس رنگهتي ديگش را هم بزار لطفاً .... بامپر نگين دار نداري؟
Applecenter Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2013 نوشتهها 77 لایکها 5 18 فوریه 2014 #22 به نقل از amin.khrz : عزیز قیمتش چنده،؟ قاب خوب فیت میشه یا تق و لقه؟ Sent from my iPhone 5s using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... این رنگش تمام شده متاسفانه.. خوب فیت میشه، قیمت را هم پ.خ می کنم..
به نقل از amin.khrz : عزیز قیمتش چنده،؟ قاب خوب فیت میشه یا تق و لقه؟ Sent from my iPhone 5s using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... این رنگش تمام شده متاسفانه.. خوب فیت میشه، قیمت را هم پ.خ می کنم..
Applecenter Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2013 نوشتهها 77 لایکها 5 18 فوریه 2014 #23 به نقل از mehrana1 : آقا قيمت ، عكس رنگهتي ديگش را هم بزار لطفاً .... بامپر نگين دار نداري؟ کلیک کنید تا بازشود... قیمت و عکس بامپر نگین دار را پ.خ کردم..
به نقل از mehrana1 : آقا قيمت ، عكس رنگهتي ديگش را هم بزار لطفاً .... بامپر نگين دار نداري؟ کلیک کنید تا بازشود... قیمت و عکس بامپر نگین دار را پ.خ کردم..
Applecenter Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2013 نوشتهها 77 لایکها 5 18 فوریه 2014 #24 به نقل از bambinodoro : دادا از بقیه رنگ هاش عکس بزار ... کلیک کنید تا بازشود... بقیه رنگ هاش تا چند روز دیگه که کامل شد می گذارم..
به نقل از bambinodoro : دادا از بقیه رنگ هاش عکس بزار ... کلیک کنید تا بازشود... بقیه رنگ هاش تا چند روز دیگه که کامل شد می گذارم..