• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش باندل 1150 و رم و کیس بسیار تمیز ____ ASRock H81M-DGS-R2.0 & Pentium G3240 و...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
با توجه به انصراف آقای نبوی فروش کیس همنچان ادامه دارد.
مدل کیس به همراه لینک در پست اول قرار داده شد قیمت اکبند کیس فوق 140 هزار تومان هست که با چند فن اضافه شده حدود 200 هزار تومان حدوداً خرج شده است که قیمت تعیین شده کاملا منصفانست. ;)

Last edited:

پژمان 65

Registered User
لایک‌ها
459
با توجه به انصراف آقای نبوی فروش کیس همنچان ادامه دارد.
مدل کیس به همراه لینک در پست اول قرار داده شد قیمت اکبند کیس فوق 140 هزار تومان هست که با چند فن اضافه شده حدود 200 هزار تومان حدوداً خرج شده است که قیمت تعیین شده کاملا منصفانست. ;)

مهندس کیس ک پایه هستم من.منتها جعبه کیس دیگه داری بزاری داخلش یجوری سالم برسه دستم؟من کرج هستم.با تیپاکس بفرستین گمونم راحتتره

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مهندس کیس ک پایه هستم من.منتها جعبه کیس دیگه داری بزاری داخلش یجوری سالم برسه دستم؟من کرج هستم.با تیپاکس بفرستین گمونم راحتتره
بله ببخشید چون فکر کردم شما شما کل قطعات را خریدارید.
بله حتما بسته بندی انجام میشه ولی با پست ارسال مقدوره. (البته چون از شهرستان قرار هست ارسال بشه تیپاکس بصرفه نیست چون دو مسیره میشه و اول میره تهران بعد میاد کرج که هزینه دو برابر حساب میشه برای همین بنظر من پست سفارشی ارزش بیشتری نسبت به سایر داره.)
با توجه به ساعت پیشنهادتون مزایده خاتمه پیدا کرده است و کیس به همان قیمت پایه تقدیم شما میشود لطفاً جهت هماهنگیهای دیگر از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید.
----------------------
ختم تایپک.

پژمان 65

Registered User
لایک‌ها
459
مشکلی نداره فقط از شوتیدن بسته ها توسط مامورین محترم پست میترسم ک به شخصه دیدم ولی اگه خوب بسته بندی کنید مشکلی پیش نمیاد...اگه الان باید پرداخت کنم هزینه و شماره کارت بفرمایین اگه باید ۱۲ ساعت صبر کرد ک صبر کنیم.ممنون

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مشکلی نداره فقط از شوتیدن بسته ها توسط مامورین محترم پست میترسم ک به شخصه دیدم ولی اگه خوب بسته بندی کنید مشکلی پیش نمیاد...اگه الان باید پرداخت کنم هزینه و شماره کارت بفرمایین اگه باید ۱۲ ساعت صبر کرد ک صبر کنیم.ممنون
با توجه به اینکه از پیشنهاد اول ایشان 12 ساعت سپری شده بود کیس به آقا پژمان عزیز واگذار شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا