• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باند فوق العاده کیفیتی اینفینیتی کاپا (اکبند)

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
6975 شد باند اخه؟؟؟؟
عالیه این باند اکش هم مغازه ها 320 تا 350 قیمت میدن الان
قیمت خوبی در نظر گرفتی رفیق ارزش این باند بیشتر از ایناس
قربونت داداشم. من مسیر پروژم عوض شد وگرنه عمرا نمیفروختمش چون واقعا با صداش حال کردم.

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
سلام...اقای برادر دو تا سوال دارم...شما کجا هستین...اگر تهرانین کجاش؟؟؟سوال دوم من یه امپلی دو کانال gm-3500 پایونیر دارم با این باندا چطور از اب در میاد...باندای فعلیم 6965v2 پایونیر هست که چنگی به دل نمیزنه...مخصوصا از بیسش اصلا راضی نیستم.ممنون از جواب شما

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
داداشم من تهرانم سمت یوسف اباد اینم شمارم09126775318
بعدشم ببین داداشم این باند بیس قوی نداره باند فوق العاده کیفیتی هستش که باید در کنارش کار بیسو ساب انجام بده. بعدشم امپت واسه این باند یکم ضعیفه نه خیلی ولی نهایت صداشو نمیتونه در بیاره

silver123

Registered User
لایک‌ها
12
با اجازه از استارتر جسارتا یه سوال داشتم
ما یه ساله که این باند رو خریدیم به همراه آمپلی مافکو 2 کاناله وپخش سونی GT710
راستش اون جور که دوستان ازین باند تعریف میکنن من ندیدیم...نه اینکه بد باشه...ولی به صورت نرمال وقتی استفاده میکنیم صدای بیسی که در میاد ویبره زیادی داری و وضوح آنچنانی نداره
لازمه بگم که قابلیت Bass Boost روی آمپلی روشن هستش که بیس رو تقویت کرده وگرنه اگه اون گزینه خاموش باشه بیس کمی رو دریافت میکنم
به نظرتون چیکار کنم؟چون حس میکنم میتونم صدای بهتری داشته باشم

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
راستش اون جور که دوستان ازین باند تعریف میکنن من ندیدیم...نه اینکه بد باشه...ولی به صورت نرمال وقتی استفاده میکنیم صدای بیسی که در میاد ویبره زیادی داری و وضوح آنچنانی نداره
لازمه بگم که قابلیت Bass Boost روی آمپلی روشن هستش که بیس رو تقویت کرده وگرنه اگه اون گزینه خاموش باشه بیس کمی رو دریافت میکنم
عزیزم همون طور که گفتم این باند بیس بالایی نداره ولی از نظر کیفیت واقعا فوق العادست. من خودم یکی داشتم با امپلی 75.4 ایدیو سیستم درایو کرده بودم که واقعا صداش فوق العاده بود و من خودم اصلا فکر نمیکردم یه باند چنان کیفیتی داشته باشه. ازین باند توقع بیس بالا نداشته باش حتی با امپ خوبم

viatun5

Registered User
لایک‌ها
41
این باند برای گرفتن بیس نیس.برای وضوح صدا و به اصطلاح آهنگایی مثل دینگ و دانگ رو با کیفیت و با صدای بلند با یه آمپ خوب میتونید داشته باشید.در ضمن 2اهم هستش

imzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به این کواک باید یه آمپ با کیفیت ببندی آمپ مافکو بردار کواک مستقیم به پخش وصل کن تازه صداش میشنوی سری کاپا 2 اهمی هست و با هر آمپ و پخشی راه میوفته اما برای کیفیت صدا باید یه آمپ با کیفیتی داشته باشی میتونی از 526 کنوود(ارزون ترین 2 کانال با کیفیت) استفاده کنی توقع هم نداشته باش مث 6975 صدای بلندگو مسجد بده صداش کیفیتی هست من رو سیستمم جلو hsk163 هرتز و عقب همین باند دارم بدون ساب با امپ 8401 کننود هر کی نشست تو ماشین از صدا لذت برد
پیشنهاد میکنم جنسا با کیفیت کنار یه جنس بی کیفیت به کار نبرید.

silver123

Registered User
لایک‌ها
12
دست گلت درد نکنه پس مشکل از آمپلی هستش!
البته روز اول بدون آمپلی استفاده کردیم که واقعا ناامید کننده بود در حد صدای رادیو کیفیت داشت!
پس در اولین فرصت آمپلی مافکو رو با مدل کنوود مورد نظر شما تعویض میکنم...ممنونم بازم

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
منم اين باندو با ٣٥٠٠ پايونير درايو دارم و قبلش هم همين آمپ رو باهاش ٦٩٧٥ اصل رو داشتم. بنظر من نرم ترين بيسي كه تا حالا شنيدم روي كاپاست. اصلا اين كواك رو هيچ جور نميشه با ٦٩٧٥ كه صداي تشت ميده مقايسه كرد فقط آمپ براي اين كاپا بايد از ٣٥٠٠ يه چيز قويتر و با كيفيت تر باشه. ايشاله منم بزودي آمپ رو عوض ميكنم.

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51
ببخشیدا ولی صدا یه چیز سلیقه ایه,ولی 6975 تنها باندیه که اگه تو هر فرکانسی کل بندازی برنده میشه,یه تنه یه سیستمه,ولی باندهای دیگه هرکدوم یه خاصیت دارن,که همه ی اونارو 6975 باهم داره,بازم از استارتر پوزش میطلبم...

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
خواهشا تاپیک شلوغ نکنید

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
اخرشو پخ کن

yasin0131

Registered User
لایک‌ها
14
داداش حیف پولم کامل نیست و ماشینمم نتونستم جور کنم وگرنه ازت میخریدم.برای این باندم فکر کنم آمپ دوکاناله GM-A3602 مناسب باشه.بازم دوستانی که تو این کارن بهتر میدونن.

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
داداش حیف پولم کامل نیست و ماشینمم نتونستم جور کنم وگرنه ازت میخریدم.برای این باندم فکر کنم آمپ دوکاناله GM-A3602 مناسب باشه.بازم دوستانی که تو این کارن بهتر میدونن.
نه داداشم اون امپ براش ضعیفه. حالا در هر صورت در خدمتم

reza0917

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.کواک توسط بنده خریداری شد

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
بله تایید میشه. ارسال شد مبارکشون باشه

reza0917