• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باند cadence بسیار کم کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
M.Moghadam عزیز
اگه ممکنه پایان مزایده رو هم اعلام بفرمایید ممنون

والا داداشه گلم تا بقیمت معقول نرسه نمیفروشم چون تینشکلی ارزش فروش نداره و با توجه به کیفیت و اینکه خیلی ازش راضی بودم خودم میبندم

sent from my nokia 1100i using tapatalk 0.3

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
با یکی ازدوستان به توافق رسیدیم که متاسفانه امروز وقت نشد باهاشون صحبت کنم

sent from my nokia 1100i using tapatalk 0.3

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
امیر جان بنده که گفتم برا من باشه گفتید برگشتید از سفر هماهنگ میکنید...

مبارکشون باشه به هر حال

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
امیر جان بنده که گفتم برا من باشه گفتید برگشتید از سفر هماهنگ میکنید...

مبارکشون باشه به هر حال

دادا مخلصت محمد هستم والا شما بعد پخ من جواب ندادید دیگه و چون فرمودین عجله دارین فکر کردم خریدین من بخدا شرمندتون هستم
برای اینکه شرمنده شما نشم از زیر سنگ هم شده باشه عین همین باندهارو براتون پیدا میکنم و تقدیم حضور میکنم که مقداری از شرمندگیم کم بشه بخدا اگه به داییم نفروخته بودم شده بود گرونتر از طرف پس میگرفتم همین باندرو ولی خیالت راحت عین همونو برات پیدا میکنم فقط یخرده بهم وقت بده

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دادا مخلصت محمد هستم والا شما بعد پخ من جواب ندادید دیگه و چون فرمودین عجله دارین فکر کردم خریدین من بخدا شرمندتون هستم
برای اینکه شرمنده شما نشم از زیر سنگ هم شده باشه عین همین باندهارو براتون پیدا میکنم و تقدیم حضور میکنم که مقداری از شرمندگیم کم بشه بخدا اگه به داییم نفروخته بودم شده بود گرونتر از طرف پس میگرفتم همین باندرو ولی خیالت راحت عین همونو برات پیدا میکنم فقط یخرده بهم وقت بده

میشه یپرسیم چند فروختید که قیمت دستمون بیاد به لطف شما یه چی به معلوماتمون اضافه شه

just_german

Registered User
لایک‌ها
102

محمد جان این چه حرفیه بنده هم هنوز سیستم رو جمع نکردم انشاالله با کمک خودت یه چیز خوب جمع میکنم

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
محمد جان این چه حرفیه بنده هم هنوز سیستم رو جمع نکردم انشاالله با کمک خودت یه چیز خوب جمع میکنم

من همه جوره در خدمتم ایشالا این باعث دوستی بیشتر بشه

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360

با اجازه استارتر عزیز. آپ حساب کن
سلام عزیز
واستون پرسیدم . ولی inbox تون پر شده و نتونست واستون پخ کنم ( شمع پایه بلند دارن ، 85 تومان "بدون هزینه پست " واستون در میاد .)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا