عزیز اکبندن؟
200برای یه خازن 1فاراد زیاد نیست؟
داداش فکر کردی اونی که زده روش 10 فاراد واقعیه؟:lol:
همین اینم اگه واقعی باشه کافیه در ضمن برندش dls
رضا تو پخ چی گفتم بهت حالا داری بهش میرسی
واااااای رضا بگم چی نشی.
این جنسا چیه گذاشتی واسه فروش؟!! خب ادم دلش میخواد. اون سابه رو ببینننننننننننن.
وای بگم چی نشی.:hmm:
حیف که پول ندارم وگرنه نمیذاشتم کسی به اینا نگاه کنه چه برسه...
خوب بفروشی داداش.
امیدوارم دست اهلش بیفته.
به به ساب که خدا رو شکر عاقبت به خیر شد. مبارکه صاحبش.
اقا کیوان بیار یه نگاهی بکنیم بهش.
فدات.داداش ساب فوقولاده ای هست پارامتر های عجیبی داره :blink:
راسی مال خودت داداش قابلتم نداره میخوای نگرش دارم هر موقع خواستی تقدیمت کنم
عجب سابی خریدم
جالب این که 2تا کویل 2 اهمی داره که حتما رو 4 اهم بسته میشه تا کیفیتش بپاشه بیرون
سلام علی اقاواااااای رضا بگم چی نشی.
این جنسا چیه گذاشتی واسه فروش؟!! خب ادم دلش میخواد. اون سابه رو ببینننننننننننن.
وای بگم چی نشی.:hmm:
حیف که پول ندارم وگرنه نمیذاشتم کسی به اینا نگاه کنه چه برسه...
خوب بفروشی داداش.
امیدوارم دست اهلش بیفته.
به به ساب که خدا رو شکر عاقبت به خیر شد. مبارکه صاحبش.
اقا کیوان بیار یه نگاهی بکنیم بهش.
ممنون از رضا جان بابت لطفی که به بنده داشتن واقعا پسر گلی هستش و من ندیده عاشقش شدمسلام علی اقا
داداش قطعات متعلق به خودته و قابل دار نیست و ما دور را دور ارادتمندیم و خلی وقته ندیمت و دلم برات تنگ شده...
خوشحالم از اینکه ساب دست اهلش افتاد و واقعا حیف بود و باید دست کسی میفتاد که قدرش رو بدونه که انصافا اقا کیوان هم یکی از بهترین افراد ممکن برای این ووفر بی نظیر بود...
مبارکشون باشه.
سلام حسن اقای گل گلاب
به نظرم بهترین انتخاب تا اون رنج قیمتی دو جفت ساب ووفر 3013 کنووده که همه جوره میتونه نیازت رو بر طرف کنه و البته اگر برقش رو خوب تامین کنی و باکسش هم خوب باشه...
مثلا دو جفتش تو باکس رادیو اکتیو پژواک جوابش رو پس داده...
بیشتر میتونستی هزینه کنی،خرید یکی از همین سابهایی که به اقا کیوان فروختم عالیه و همه جوره راضیت میکنه.
رضا جون عاشقتم. ایشالا فرصت بشه ببینمت دوباره. فدات.سلام علی اقا داداش قطعات متعلق به خودته و قابل دار نیست و ما دور را دور ارادتمندیم و خلی وقته ندیمت و دلم برات تنگ شده... خوشحالم از اینکه ساب دست اهلش افتاد و واقعا حیف بود و باید دست کسی میفتاد که قدرش رو بدونه که انصافا اقا کیوان هم یکی از بهترین افراد ممکن برای این ووفر بی نظیر بود... مبارکشون باشه.
قربونت داداشفدات داداش گلم
3013 بنظرت خوبه ؟ بعضیا میگفتن 3010 بهتره ولی بازم هرچی شما بگی
الان یه ساب 1202 جی بی ال دارم توی باکس رادیواکتیو و صداش عالیه - دوتا 3013 صداشون و بیسشون قویتر از یدونه 1202 هست ؟
آمپ هم روبیکان 1600 مونو هست
مشتاق دیدار علی اقارضا جون عاشقتم. ایشالا فرصت بشه ببینمت دوباره. فدات.