nikjoo111
کاربر تازه وارد
اسكلت براتون درمياد3.500كاملش هم درمياد براتون 7ميليون
اسكلت براتون درمياد3.500كاملش هم درمياد براتون 7ميليون
اتاق تصادفى خودتم ميخرم1- اتاق كامل سمند ال ايكس دوگانه سفيد رنگ كارخونه چند درمياد داداش؟
2- همه قطعات بيروني سمند ال ايكس دوگانه ( 4 تا در، 4 تا گلگير، كاپوت و صندوق، سقف ) اينا چند درمياد كارخونه اي و متفرقه بي زحمت
موجود هست كد رنك فقط بدهگلگیرهای 207 موجود دارید ؟؟؟ کاپوت رنگ سفید
كلكير جلو هست700تومان كليكير عقب بايد استر شركتي ببرى يا اكه نخواستى قسمت عقب ببرىگلکیر عقب و جلوی 405 سمت راننده فابریک نقره ای چند در میاد ؟
روا توليدش متوقف شده توليد نميشهداداش اتاق روآ سال یا اردی داری؟؟؟قیمت چند در میاد؟؟؟؟
سلام منم همین سوالو دارمکاپوت 206 رنگ نوک مدادی موجود دارید ؟؟/
قیمت؟؟؟/
این رنگ کوره ای قابل تشخیص هم هست یا نه؟فابريك هست 2ميليون
رنك كوره اى هم هست 500تومان
تقريباً نشون ميدهاین رنگ کوره ای قابل تشخیص هم هست یا نه؟
براى توان اقتصادى كلى دوستان عزيز اجناس بدنه رنك كوره اى قيمت مناسب و فابريك به قيمت بالاتر موجود ميباشدآقایون بخدا ارزش نداره برا دو زار دنبال این باشید که خریدار ماشینتون نفهمه،والا بلا نه انصافه،نه معرفت
چرا انقد همدیگه رو بی اعتماد میکنیم ؟
اونایی که این کار رو میکنن،معمولا خودشونم موقع خرید ماشین دست و پاشون میلرزه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
داداش ما خودمون نه کلاه برداریم نه بی معرفت اما مساله دو طرفه هستش که کلا ایرانی جماعت اگه خریدار باشه یه جوره و اگه فروشنده باشه یه جور دیگه ...الان ماشین من بخاطر بی احتیاطی یه موتور سوار 15 16 ساله که داشت ویراژ میداد کاپوتش به این موتورسواره برخورد کرد که خوشبختانه اسیب زیادی این دوستمون ندید اما چون رو کاپوت افتاده بود جلوش کاملا له و لورده شد بدون اینکه کوچکترین قطعه ای از موتور یا جلو بندی و ..مشکلی داشته باشه (عکس هم گرفتم) اما الان بخاطر همین موضوع بدون اینکه موتور و..اسیب دیده باشه فقط به بهانه رنگ کاپوت 2 تا 3 تومن ماشین رو زیر قیمت میخوان برا همچین جماعتی خب چه کار دیگه ای میشه کرد؟در صورتیکه خودم موقع خرید مزدام مشکل مشابهی رو فروشنده گفت و عکسش رو هم نشون داد ومنم بدن بزخری قبول کردم ولی....آقایون بخدا ارزش نداره برا دو زار دنبال این باشید که خریدار ماشینتون نفهمه،والا بلا نه انصافه،نه معرفت
چرا انقد همدیگه رو بی اعتماد میکنیم ؟
اونایی که این کار رو میکنن،معمولا خودشونم موقع خرید ماشین دست و پاشون میلرزه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk